IZVORNA PORUKA: Maraj
Sliku L jos nisam stavila. Ne kažem da me ne vuce da objavim , al za sad se uzdrzavam bas zbog kojekakvih bolesnika
Naravno , verujem ja mojim prijateljima na fb , al kad oni lajkuju moju sliku il objavu , to vide i njihovi prijatelji
E , a ja njih ne znam...
Ne. Ako je tvoja objava podešena da je vide samo prijatelji, onda će tako i biti, plus prijatelji ostalih osoba koje su označene na slici. A ako je tvoja objava podešena na "javno", onda je mogu videti i drugi ljudi kad je neko od tvojih prijatelja lajkuje. Jedini izuzetak od ovog pravila je ako su te osobe na slici odobrile da se javno vide sve objave u kojima je neko drugi njih označio. Ali dokle god ti postavljaš sliku, a na slici ste ti i dete, ili samo dete, tu problema nema.
Volim društvene mreže, iskreno volim da se eksponiram, ali takođe volim da vidim da se nekom nešto lepo dešava, da uzmem fazon za kuvanje ili dekorisanje, da se nagledam lepih pejzaža sa tuđih putovanja... Smatram da to sve može biti dobro i može biti inspiracija ako se pravilno koristi. A što se tiče toga da svi vide gde sam bila i šta sam radila, pa, ja biram šta ću ljudima prikazati. Ako ne želim da se neka moja slika objavi, neću je objaviti, i reći ću drugima da ne objavljuju. Ako neka grupa ljudi želi da se slika i da objavi sliku, a vi ne želite, možete da se uopšte ne slikate, ili da stanete skroz u kraj, tako da mogu da vas iseku iz slike i da tako objave, a vama da pošalju original za uspomenu. Prva slika mog deteta na Fejsbuku objavljena je kad je dete imalo više od godinu dana, pre toga mm nije dozvoljavao, i svi su to poštovali. A i kultura mi je da pre objavljivanja neke slike pitam ostale ljude koji su na njoj ili roditelje dece da li se slažu sa objavljivanjem.
< Poruku je uredio Dora89 -- 6.6.2018 0:13:08 >