cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Facebook

clock-img

05.09.2017, 15:42

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Ja ga slabo koristim.Dosadio mi je.Udjem na par minuta.prelistam,čestitam rodjendane.Čak sam i Ducijeve sličice objavila pre neki dan a rodio se 31.5.

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

05.09.2017, 20:28

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Meni fb sluzi samo da pregledam stvarcice po buticima 😊
Pratim atotinu butika, i onda mi to kao super, jer nemam vremena da idem da gledam 😊

clock-img

05.09.2017, 20:31

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

I to..baš sam kačila slike šta sam kupovala

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

05.09.2017, 22:25

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

A od nedavno sam pocela da igram i gomilu nekih nagradnih igara...
Fb je bas smor postao 😊

clock-img

06.09.2017, 07:42

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Igrice više ne pipam.Zaraza.

clock-img

06.09.2017, 14:54

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Hahahah, da i ja isto, jedno vreme sam tacno mogla na odvikavanje od igrica

clock-img

06.09.2017, 14:55

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Hvala Bogu više ne.A ni decu mi ne zanimaju

clock-img

06.09.2017, 14:57

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Da, znam da neki roditelji imaju ozbiljan problem sa decom koja non stop igraju igrice...
Ima onih nekih strategija koje su stvarno mnogo dobro odradjene - ali umereno naravno je ok... samo sto je tesko naci meru, jer bas sto kazes zaraza je...
Deca sto kasnije da otkriju igrice...

clock-img

06.09.2017, 14:59

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Mojacse ne zanimaju ni za društvene mreže

clock-img

13.09.2017, 15:59

clock-img

Tatjana.87

pencil-img

1063

Facebook imam ali poslednjih četiri godine ga slabo koristim,razlog prosto mi je dosadilo da svaka šuša zna svaki moj korak,gde sam i šta radim. Čak sam uspela i svoju svadbu tj sve pozvane goste da zamolim da ne stavljaju moje slike i za pravo čudo su me ispoštovali...tako isto i sada sa bebom,ne pada mi na pamet da stavljam njegove slike bar dok ne bude sam svestan šta se dešava u tom sajber svetu.

clock-img

16.01.2018, 16:58

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

zna li iko kako da uklonim onu opciju da me ne moze svak pratiti?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

16.01.2018, 17:40

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

Pa, imas onu opciju privatnost i onda samo tu podesis

KLIK

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

28.02.2018, 14:10

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Koliko god se trudila ne mogu da namestim da ljudi koji mi nisu prijatelji ne vide nista sem profilne. Tako sam vidjala neke profila. ja to nema sasne da mogu da namestim user posted image

clock-img

28.02.2018, 14:29

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Ima ta opcija da namestis cak i ti sama samo da vidis 😊

,,Carpe diem"

clock-img

02.03.2018, 18:54

clock-img

Dragce86

pencil-img

2625

Ja sam prilicno navucena na njega, volim da se dopisujem, gledam slike, igram igrice :D

clock-img

02.03.2018, 19:05

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

I ja sam jedno vreme bila, sad sam malo ,,oladila"

,,Carpe diem"

clock-img

05.06.2018, 23:55

clock-img

Dora89

pencil-img

3151

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Koliko god se trudila ne mogu da namestim da ljudi koji mi nisu prijatelji ne vide nista sem profilne. Tako sam vidjala neke profila. ja to nema sasne da mogu da namestim user posted image

Mislim da možeš da odeš na "Podešavanja privatnosti", i da sve što ti je bilo obeleženo sa "javno" izmeniš.

clock-img

06.06.2018, 00:08

clock-img

Dora89

pencil-img

3151

IZVORNA PORUKA: Maraj
Sliku L jos nisam stavila. Ne kažem da me ne vuce da objavim , al za sad se uzdrzavam bas zbog kojekakvih bolesnika
Naravno , verujem ja mojim prijateljima na fb , al kad oni lajkuju moju sliku il objavu , to vide i njihovi prijatelji
E , a ja njih ne znam...

Ne. Ako je tvoja objava podešena da je vide samo prijatelji, onda će tako i biti, plus prijatelji ostalih osoba koje su označene na slici. A ako je tvoja objava podešena na "javno", onda je mogu videti i drugi ljudi kad je neko od tvojih prijatelja lajkuje. Jedini izuzetak od ovog pravila je ako su te osobe na slici odobrile da se javno vide sve objave u kojima je neko drugi njih označio. Ali dokle god ti postavljaš sliku, a na slici ste ti i dete, ili samo dete, tu problema nema.

Volim društvene mreže, iskreno volim da se eksponiram, ali takođe volim da vidim da se nekom nešto lepo dešava, da uzmem fazon za kuvanje ili dekorisanje, da se nagledam lepih pejzaža sa tuđih putovanja... Smatram da to sve može biti dobro i može biti inspiracija ako se pravilno koristi. A što se tiče toga da svi vide gde sam bila i šta sam radila, pa, ja biram šta ću ljudima prikazati. Ako ne želim da se neka moja slika objavi, neću je objaviti, i reći ću drugima da ne objavljuju. Ako neka grupa ljudi želi da se slika i da objavi sliku, a vi ne želite, možete da se uopšte ne slikate, ili da stanete skroz u kraj, tako da mogu da vas iseku iz slike i da tako objave, a vama da pošalju original za uspomenu. Prva slika mog deteta na Fejsbuku objavljena je kad je dete imalo više od godinu dana, pre toga mm nije dozvoljavao, i svi su to poštovali. A i kultura mi je da pre objavljivanja neke slike pitam ostale ljude koji su na njoj ili roditelje dece da li se slažu sa objavljivanjem.

< Poruku je uredio Dora89 -- 6.6.2018 0:13:08 >

clock-img

06.06.2018, 03:40

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Nisam neki fan objavljivanja slika na kojima su mi deca ali mi ne smeta. Retko kada postavljam njihove slike

clock-img

06.06.2018, 07:56

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

U poslednje vreme fb bas slabo koristim.

,,Carpe diem"

clock-img

06.06.2018, 08:12

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Dora da li si sigurna.
Jer ja vidim slike koje moji prijatelji lajkuju a nisam prijatelj sa tim ljudima koji su na slici

clock-img

06.06.2018, 08:15

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Maraj, namestena im je opcija da mogu videti prijatelji njihovih prijatelja...

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

clock-img

MasnaMasnica

pencil-img

1639

IZVORNA PORUKA: mama Jo

U poslednje vreme fb bas slabo koristim.

Isto. Vise sam na instagramu i onda podelim neku objavu i na fb a da ne udjem.

...kada slome me, ja samo osmeh nabacim :D ...

clock-img

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

To verovatno onda zavisi i od podesavalja profila tih drugih ljudi... pa ih zato i ti vidis iako nisi prijatelj sa njima

,,Carpe diem"

clock-img

06.06.2018, 09:05

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Ozbiljno razmisljam da ga ugasim. Ne secam se kada sam nesto objavila, sve sto mi izbacuje su stranice i vesti a jos sto su uveli ovo novo da svako koga imas u telefonu ( upisan broj) automatski moze da ti pise na FB... e tu sam bas poludela.user posted image