cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Facebook

clock-img

22.01.2015, 08:54

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

Kod mene je recimo varijanta, da imam odredjenu grupu, i namesteno je da friends ne mogu sve da vide, vec moram nekog novog da ubacunem u tu nevidljivu grupu, da bi imao pristup svemu sto delim, sto je malo komplikovano ako sam preko telefona.

To imam i ja. Imam grupu ljudi koji mogu da mi vide fotke. Ostali ne vide.

Ali mislim da je nata pitala kako da napravi grupu ljudi čije statuse ona ne želi da čita. Ja takve ljude obrišem jednostavno. To je moj fb, i ja biram ko će mi biti prijatelj a ko ne, koga ću da čitam, a koga ne.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

22.01.2015, 08:56

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

E onda jedino svakom pojedinacno da otkaci sta zeli da vidi, sta ne.

clock-img

22.01.2015, 08:58

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

može pojedinačno da otkači svačiji post. Postoji ta opcija.

Ma živeo FB! Imam Trcin porođaj uživo! Bar dok može da kucka user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

22.01.2015, 09:55

clock-img

nata11

pencil-img

9223

IZVORNA PORUKA: Peace*

Ali mislim da je nata pitala kako da napravi grupu ljudi čije statuse ona ne želi da čita. Ja takve ljude obrišem jednostavno. To je moj fb, i ja biram ko će mi biti prijatelj a ko ne, koga ću da čitam, a koga ne.

Upravo to.
Znam ono da klikcem na svaki post koji objave da nezelim da pratim ali gde da formiram da ih ubacim da mi ne izlaze uopste obavestenja od pojedinih?

clock-img

22.01.2015, 09:59

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

što ih ne obrišeš ako ništa od njih nećeš da čitaš?

Tasha

clock-img

22.01.2015, 10:00

clock-img

wivern

pencil-img

8800

što ih ne obrišeš ako ništa od njih nećeš da čitaš?

Slazem se, u najboljem slucaju uradim "hide"

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

22.01.2015, 10:02

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

Ma više ni to. To je MOJ fb i ja na njemu imam koga JA hoću. Kad mi ponovo pošalju zahtev, samo ih ostavim, ono nit prihvatim nit odbijem, jer, dešavalo mi se da odbijem prijateljstvo i pošalju mi ponovo zahtev user posted image , što ne može ako ne odgovoriš na njega, i pravim se luda ako pitaju šta se dešava, kažem da je fb prolupao. user posted image

Tasha

clock-img

22.01.2015, 10:09

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Ma jok, ako nastave sa slanjem zahteva ja ih blokiram. Te ljude ionako ni u real life-u ne zelim da vidim a kamoli na fb.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

22.01.2015, 10:26

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

IZVORNA PORUKA: wivern
Ma jok, ako nastave sa slanjem zahteva ja ih blokiram. Te ljude ionako ni u real life-u ne zelim da vidim a kamoli na fb.

user posted image
Ovih dana sam ja tragala za ženama sa RR, da znate. Poslala sam nekoliko zahteva. user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

clock-img

22.01.2015, 10:53

clock-img

degu

pencil-img

11332

Kod mene je recimo varijanta, da imam odredjenu grupu, i namesteno je da friends ne mogu sve da vide, vec moram nekog novog da ubacunem u tu nevidljivu grupu, da bi imao pristup svemu sto delim, sto je malo komplikovano ako sam preko telefona.

To imam i ja. Imam grupu ljudi koji mogu da mi vide fotke. Ostali ne vide.

Ja imam tako neke klince među prijateljima, žao mi da ih obrišem, al guše sa statusima pa samo prestanem da ih pratim i danem dušom user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

22.01.2015, 12:12

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Pa imam neke klince rodjake nemogu da ih obrisem, zarad dobrih rodbinskih veza a smaraju statusima.
A imam i par ''pametnih'' komsinica koje se svaki dan 100x dnevno dive tome kako su one majke i znate one glupe statuse tipa ''ja sam detetu dala zivot i sada cu da pravim od njega debila''. Opet nemogu zarad dobrosusedskih odnosauser posted image

clock-img

22.01.2015, 12:18

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

Ja sam ladno obrisala klinca svoje najbolje drugarice i poslala joj sms da mislim da nije ok da njen sin, koji je generacija sa mojim sinom (koji btw nema fb i dokle god se ja budem pitala ni neće ga imati) čita određene stvari koje ja delim na fb. A da prestanem da delim "masne" šale na fb jer imam njenog sina među prijateljima - neću.

Tasha

clock-img

22.01.2015, 12:27

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Meni je i klincadija u posebnoj grupi onih ispod 18 user posted image i pola toga ne vide user posted image Niti ja vidim njihove statuse, jer odmah odstikliram da necu da gledam statuse.
Sto se mene tice ni A. nece imati fb.

clock-img

27.01.2015, 07:58

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Jos nekom ne radi fb? Nece sa kompa, nece sa telefona, pocetnu stranicu nece da otvori.

clock-img

27.01.2015, 08:03

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

IZVORNA PORUKA: mali_mis

Jos nekom ne radi fb? Nece sa kompa, nece sa telefona, pocetnu stranicu nece da otvori.

Isto.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

27.01.2015, 08:04

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Neće meni,mislila sam da nešto kod mene nije u redu.Noćas je savršeno radio.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

27.01.2015, 08:06

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Evo mama mi kaze, da su na RTV Vojvodina javili da instagram i fb ne rade vec pola sata.
Ja sam mislila da nije kod mene neki problem na kompu, mada sve ostalo otvara super, pa sam probala sa telefona al nece ni on.

clock-img

27.01.2015, 08:07

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Ni meni ne radi. Izgleda da nesto rade na sajtu.

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

clock-img

27.01.2015, 08:08

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Radi zene. user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

clock-img

27.01.2015, 08:28

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Bez panike user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

12.03.2015, 20:49

clock-img

Plavusa34

pencil-img

197

Kod nas svako ima svoj nalog na facebooku tako je fer sta da ja trazim preko njegovog ili on preko mog

clock-img

12.03.2015, 21:35

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Plavuša ničim izazvana user posted image

clock-img

12.03.2015, 22:01

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

Jabudić, baš... user posted image Ja mislila neko nešto pametno napisao.

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

clock-img

13.03.2015, 08:06

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

user posted image

IZVORNA PORUKA: jabudic

Plavuša ničim izazvana user posted image

user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

13.03.2015, 08:07

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

IZVORNA PORUKA: QueenJ

Jabudić, baš... user posted image Ja mislila neko nešto pametno napisao.

user posted image user posted image user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.