cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Facebook

clock-img

23.09.2014, 11:25

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: mimahana

IZVORNA PORUKA: wivern

Ko je mene sinoc dodao na fb, ja sam senilna trudnica uopste ne mogu da dokucim ko je. user posted image user posted image

Ja sam wiv.

Idi u peršun, batalila sam ribanje kuhinje da provalim ko je, tj ko si user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

23.09.2014, 11:28

clock-img

lelaigor

pencil-img

2865

IZVORNA PORUKA: bubulence

Ko je mene sinoc dodao na fb, ja sam senilna trudnica uopste ne mogu da dokucim ko je. user posted image user posted image

Ja sam wiv.

aaa ti li si ta misteriozna osoba user posted image ?
mislim ti si i moj novi frend?

Ej, pa i mene je neko dodao! user posted image

Always look on the bright side of life...

clock-img

23.09.2014, 11:28

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

I kod mene imaju profilne slike.
Dobro ste me podsetile da udjem na fb, inace se sama ne bih setila user posted image

clock-img

23.09.2014, 11:29

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Ja sam wiv.

Hihihi podbunila si trudnjace izigravale smo inspektora kluzoa user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

23.09.2014, 11:30

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

IZVORNA PORUKA: Olga RR

ne znam , moji uglavnom imaju profilne
je l ni moje nema ?

Tu je Oldzi zajedno sa onom (uh) cover.

Ne znam, meni gomila njih nema. Ne uocavam povezanost (ista zemlja, zanimanje itd.)

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

23.09.2014, 11:31

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

Ja sam wiv.

Hihihi podbunila si trudnjace izigravale smo inspektora kluzoa user posted image

jedva da sam spavala user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.09.2014, 11:36

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

IZVORNA PORUKA: New Mom

IZVORNA PORUKA: Olga RR

ne znam , moji uglavnom imaju profilne
je l ni moje nema ?

Tu je Oldzi zajedno sa onom (uh) cover.

Ne znam, meni gomila njih nema. Ne uocavam povezanost (ista zemlja, zanimanje itd.)

pa ne znam user posted image
a ta cover fotka samo pokazuje moju osecajnost user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

23.09.2014, 11:46

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Cudno user posted image , meni se to nikada nije desilo... da ti nije samo zakocio net pa nije ucitao slike?

clock-img

23.09.2014, 11:55

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

IZVORNA PORUKA: bubulence

Ja sam wiv.

jedva da sam spavala user posted image user posted image user posted image

Eeeeee, da ste mene pitale, lepo bi spavaleuser posted image ja odavno znala user posted image

clock-img

23.09.2014, 12:23

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

da si bacila pogled u kuglu videla bi da se mucimo. mi.smo ustvari proveravale tvoju vidovitost user posted image

clock-img

05.10.2014, 23:02

clock-img

dunja RR

pencil-img

30415

Žene, kako da podesim da samo prijatelji vide moj timeline?
Tj. podesila sam ali i dalje svi vide, da li ima neka konkretna caka?

Sada stoji:

Who can see posts you've been tagged in on your timeline?
Friends

Who can see what others post on your timeline?
Friends

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

06.10.2014, 08:03

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Sta znaci "i dalje ga svi vide"? Ovako podeseno svi koji su ti prijatelji fb mogu da ti vide tudje objave na tvojoj strani i slike gde si oznacena. Ko ti nije prijatelj, ne moze.
Ako mislis na svoje postove, njih mozes kod svake objave pojedinacno srediti. Ima ona mala ikonica: ako je krug, to apsolutno svi vide ("public"), ako su 2 figure ("friends"), to je samo za tvoje prijatelje, ako je kao tocak ("custom") to rucno nastimas ko sme odnosno ne sme da ih vidi.
Sto se slika tice, njih isto mozes da sredis, moze posebno po albumima, moze svaka slika pojedinacno.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

06.10.2014, 08:38

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Dunja misli na drugo nešto. Ranije je bila takva privatnost da onaj ko ti nije prijatelj ne vidi apsolutno ništa na timeline-u. Sada svi mogu da vide sve na timeline-u, ali slike, odnosno albume ne. Dakle ako postavi neku sliku na timeline, videće svi. Ako doda slike u album, ona prva koja se vidi na timeline-u će se videti, a kad neko pokuša da uđe u album neće videti ništa.

clock-img

06.10.2014, 08:45

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Ja mislim da recimo,ako sam ti ja prijatelj i lajkujem nesto videce svi moji prijatelji iako nisu tvoji,zar ne? Bar meni tako izlazi.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

06.10.2014, 17:57

clock-img

wivern

pencil-img

8800

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Dunja misli na drugo nešto. Ranije je bila takva privatnost da onaj ko ti nije prijatelj ne vidi apsolutno ništa na timeline-u. Sada svi mogu da vide sve na timeline-u, ali slike, odnosno albume ne. Dakle ako postavi neku sliku na timeline, videće svi. Ako doda slike u album, ona prva koja se vidi na timeline-u će se videti, a kad neko pokuša da uđe u album neće videti ništa.

Odprilike, ali sada za sve sto postujete morate da stavljate privatnost. Dakle ako ne zelite da vam nepoznati vide fotke stavite samo na friends. Ali svaki post morate posebno proveravati. Totalna budalastina.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

06.10.2014, 18:21

clock-img

dunja RR

pencil-img

30415

IZVORNA PORUKA: New Mom

Sta znaci "i dalje ga svi vide"? Ovako podeseno svi koji su ti prijatelji fb mogu da ti vide tudje objave na tvojoj strani i slike gde si oznacena. Ko ti nije prijatelj, ne moze.

Može, proverila, jer sam ušla sa nekog drugog naloga, a nije mi prijatelj taj nalog, i sve vidim na mom timeline-u (iako je podešeno ovo gore da vide samo prijatelji), baš kao što Trca kaže. Proveriću još za albume, to nisam proverila,.

Zato i pitah ovo, jer me buni kako NE prijatelj može sve da vidi iako je podešeno drugačije.

< Poruku je uredio dunja RR -- 6.10.2014 18:22:28 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

06.10.2014, 18:53

clock-img

degu

pencil-img

11332

Dunja verovatno ti je na samom tajmlajnu podešeno da su ti objave javne, znači klikni tamo gde bi kucala status i vidi dole šta piše, da li prijatelji ili javno. Sad sam gledala i meni se vide samo objave koje su mi podešene na javno i ništa više.

user posted image
na ovo sam mislila

< Poruku je uredio degu -- 6.10.2014 18:58:32 >

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

06.10.2014, 22:18

clock-img

nata11

pencil-img

9223

A gde da formiram ko moze da mi vidi slike. Imam prijatelje za koje ne bih volela da mi vide bas sve slike. Da nemoram da ukucavam imena svaki put kada stavljam sliku nego da imam negde to formirano da se podrazumeva>

clock-img

06.10.2014, 22:33

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Nato, probaj da napraviš neke liste, tipa bliski prijatelji, poznanici. Ne zmam da li tako može. Ja se time ne opterećujem pa ne znam. Po tom pitanju je google+ bolji mnogo

clock-img

07.10.2014, 06:31

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Nato, probaj da napraviš neke liste, tipa bliski prijatelji, poznanici. Ne zmam da li tako može. Ja se time ne opterećujem pa ne znam. Po tom pitanju je google+ bolji mnogo

Moglo je ranije, verovatno da moze i sad nakon silnih promena koje su napravili. Ja imam liste, jer ni ja ne zelim da mi neki ljudi vide bas sve slike.
Kad si na home stranici, odes sa leve strane na Friends, stanes misem i pise ti more, klik, otvori se ta lista, i imas create list. Tu ubacis koga hoces, napravis sta mogu da vide, sta ne. Niko od tvojih prijatelja nece znati da je na toj listi, jer njima ne stize nikakvo obavestenje user posted image

clock-img

03.11.2014, 21:37

clock-img

Anoniman

Meni nece fb

clock-img

03.11.2014, 21:40

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Riknuo i kod mene.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

03.11.2014, 21:49

clock-img

Anoniman

Proradio, ali baguje, uzassssuser posted image

clock-img

03.11.2014, 23:35

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Meni ide na zivce njihova idiotska msnger aplikacija..stalno mi baguje..tako je bilo i na proslom telefonu evo sada i na ovom..jedno vreme je nisam koristila nego isla preko browsera na fb ali mi to oduzima mnogo vremena.

Honey, I'm Home

clock-img

04.11.2014, 00:00

clock-img

Kata90

pencil-img

3295

Ja tih problema nemam......moj fb je deaktiviran dosadan je jako,i velika je zavist od njega.....sve se desava preko toga.....slaba je komunikacija postala.....da ne pricam o danasnjoj omladini samo fb neznaju se ni igrati.....itd.

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****