cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Facebook

clock-img

21.11.2013, 20:54

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

NM ja sam decu prihvatila kad sam prestala da im predajemuser posted image . Tako sam im i rekla u skoli. I cak sam i tada napravila grupu ucenici i njima je ogranicen pristup mom profilu. Sta ima moji djaci da virkaju u moj privatan zivot. Mislim recimo slike ili nesto bas licno. I stavila sam da grupa djaci ne mogu da ostavljaju poruke na zidu i sta ti ja znam. U svakom slucaju nisam im ni zanimljiva.

Ja sam ih prihvatila za prijatelje jer je gomila njih nakon sto sam ja zavrsila da im predajem u skoli htela da im predajem privatno. I tako da sad oni nekad i zakazuju casove preko fb i ja nem nista protiv.

clock-img

22.11.2013, 07:58

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Meni je to malo cudno, mislim meni bi bilo. Sa djacima ipak trebas drzati distancu od privatnog zivota ..... neznam glupo mi je.

clock-img

26.11.2013, 20:47

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Ja imam neke profesore za prijatelje na FB-u,bila sam streber pa su me svi voleli,neki me sad izgrle i izljube,sa nekima volim da se ispricam pa mi tu nema nista cudnouser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

26.11.2013, 23:39

clock-img

Didy

pencil-img

7274

IZVORNA PORUKA: New Mom

Ja sam vec neko vreme u nedoumici oko toga da li prihvatim neke zahteve na fb. Naime, klinci kojima predajem su poceli da ih salju. Vidim da je vecini to normalno, ali ja nekako ne mogu da to prelomim.

Ja imam princip da đake ne prihvatam za prijatelje i ne odustajem od tog principa. Ni kad im više ne predajem ni tad ih ne prihvatam. Mada, ja ne prihvatam ni neke koje jedva poznajem i nemam baš mnogo prijatelja na profilu.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

27.11.2013, 09:59

clock-img

nata11

pencil-img

9223

IZVORNA PORUKA: Figaro88

Ja imam neke profesore za prijatelje na FB-u,bila sam streber pa su me svi voleli,neki me sad izgrle i izljube,sa nekima volim da se ispricam pa mi tu nema nista cudnouser posted image

I ja imam i profesorke, imam i mog dr. user posted image Imam i klijente sa posla. user posted image

clock-img

27.11.2013, 10:29

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Ipak sam prelomila po osećaju da ne prihvatam. Šta znam, ako se ne osećam OK po tom pitanju, pa sigurno neću protiv toga.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

27.11.2013, 13:57

clock-img

tanjica85

pencil-img

1242

Ja imam princip da đake ne prihvatam za prijatelje i ne odustajem od tog principa. Ni kad im više ne predajem ni tad ih ne prihvatam. Mada, ja ne prihvatam ni neke koje jedva poznajem i nemam baš mnogo prijatelja na profilu.

prihvatam ni neke

isto, nema sanse. mada stalno me pitaju zasto ih ne privhvatam!?! ja kao NE IDEM NA FACEBOOK, a ovamo samo rasturam Slagalicu, po dan i noc

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

clock-img

15.01.2014, 21:13

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Devojke, imam jednu veeeliku molbu za sve vas koje imate fb profile.

Molim vas da se ako želite malo uključite u pregledanje fb stranice Ringeraje Ringeraja.rs na facebooku. Naime zašto- zato što unazad neko vreme fb brljavi, pa ne daje onoliko realne prikaze koliko bi trebalo da bude, ujedno i svi koji su lajkovali stranicu u principu ne dobijaju ili retko dobijaju obaveštenja o promeni statusa rr, ili rr objava. Otud mi je najlakše da vas zamolim da malo propratite da li vam i koliko često vam na home page-u izlaze obaveštenja, da li možete da lajkujete, da automatski preko linka uđete na članak, temu koju postavimo...

Hvala puno, ljubim vas!

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

16.01.2014, 07:59

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Kod mene svaki dan ima nesto novo da izadje, i sve sto sam lajkovala primilo je> Tako da je kod mene sve OK

clock-img

16.01.2014, 09:07

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Meni bas rijetko izlazi nesto novo. user posted image
Cesto kucam u pretrazivacu da vidim da li je aktivna stranica .

Ustvari , mislim da treba podesiti tamo nesto da vidimo sve objave ili sta vec ... user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

16.01.2014, 09:22

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Meni stalno izlazi nešto novo, više puta u toku dana. Mogu u sve da uđem, sve da lajkujem, ako otvorim automatski sam na rr. Nisam primetila nikakve probleme.

clock-img

16.01.2014, 13:55

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

i meni svaki dan izlaze nove objave sa RR-jine stranice

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

16.01.2014, 13:58

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Moze da se podesi da stizu objave,meni je tako pa vidim.Da nije toga nikad ne bih videla kad nesto novo izbacite...

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

16.01.2014, 14:26

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Kad predjete misem preko opcije " svidja mi se " pojavi vam se opcija "primaj obavestenja".
Tu opciju stiklirajte ako zelite da primate obavestenja.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

16.01.2014, 17:39

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Ja sam sigurna da nisam uradila ovo što Gagana kaže, pa opet dobijam sve redovno.

clock-img

05.02.2014, 12:19

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Kako je lepo ovo cega se Fejsbook setio. Bas je fino uklopljeno.
https://www.facebook.com/lookback/

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

07.02.2014, 14:19

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Drage, samo da vam kažem da sam vam na FB stranici Ringeraje okačila jedan video koji je onako... pa hmmm, da dušu isplačete, naročito treća priča koja počinje na 13. minuti snimka KLIK

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

27.04.2014, 11:09

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

da vas pitam nesto : je l vam brlja fb danas ? Moj zid kao da je blazeno preminuo , nema nikakvih objava
mozda nesto menjaju ili sta god
sad me vec nervira

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

27.04.2014, 11:10

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Isto. Stalno stoje iste price.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

27.04.2014, 11:20

clock-img

Anoniman

Isto, juce mi nije radila profilna strana, i fotografije, a danas ziduser posted image

clock-img

27.04.2014, 11:45

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

ni meni ne radi zid. samo stoji nesto kao da popunim informacije o sebi da me drugi lakse pronadju...

clock-img

27.04.2014, 16:22

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Meni sve sljaka bez greske.

clock-img

14.05.2014, 13:40

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

14.05.2014, 13:51

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

user posted image E vala bas!

clock-img

15.05.2014, 01:45

clock-img

Žapkić

pencil-img

1792

Meni već danima FB ne radi kako treba. Da bi nešto otvorila, moram a čekam po 100 sati... Uzas kako je spor i kako "zakucava".user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

Poslednji tekstovi

article-img