U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.
NM ja sam decu prihvatila kad sam prestala da im predajem . Tako sam im i rekla u skoli. I cak sam i tada napravila grupu ucenici i njima je ogranicen pristup mom profilu. Sta ima moji djaci da virkaju u moj privatan zivot. Mislim recimo slike ili nesto bas licno. I stavila sam da grupa djaci ne mogu da ostavljaju poruke na zidu i sta ti ja znam. U svakom slucaju nisam im ni zanimljiva.
Ja sam ih prihvatila za prijatelje jer je gomila njih nakon sto sam ja zavrsila da im predajem u skoli htela da im predajem privatno. I tako da sad oni nekad i zakazuju casove preko fb i ja nem nista protiv.
22.11.2013, 07:58
Anck Su Nmaun
27429
Meni je to malo cudno, mislim meni bi bilo. Sa djacima ipak trebas drzati distancu od privatnog zivota ..... neznam glupo mi je.
26.11.2013, 20:47
Figaro88
4199
Ja imam neke profesore za prijatelje na FB-u,bila sam streber pa su me svi voleli,neki me sad izgrle i izljube,sa nekima volim da se ispricam pa mi tu nema nista cudno
26.11.2013, 23:39
Didy
7274
IZVORNA PORUKA: New Mom
Ja sam vec neko vreme u nedoumici oko toga da li prihvatim neke zahteve na fb. Naime, klinci kojima predajem su poceli da ih salju. Vidim da je vecini to normalno, ali ja nekako ne mogu da to prelomim.
Ja imam princip da đake ne prihvatam za prijatelje i ne odustajem od tog principa. Ni kad im više ne predajem ni tad ih ne prihvatam. Mada, ja ne prihvatam ni neke koje jedva poznajem i nemam baš mnogo prijatelja na profilu.
27.11.2013, 09:59
nata11
9223
IZVORNA PORUKA: Figaro88
Ja imam neke profesore za prijatelje na FB-u,bila sam streber pa su me svi voleli,neki me sad izgrle i izljube,sa nekima volim da se ispricam pa mi tu nema nista cudno
I ja imam i profesorke, imam i mog dr. Imam i klijente sa posla.
27.11.2013, 10:29
New Mom
10345
Ipak sam prelomila po osećaju da ne prihvatam. Šta znam, ako se ne osećam OK po tom pitanju, pa sigurno neću protiv toga.
27.11.2013, 13:57
tanjica85
1242
Ja imam princip da đake ne prihvatam za prijatelje i ne odustajem od tog principa. Ni kad im više ne predajem ni tad ih ne prihvatam. Mada, ja ne prihvatam ni neke koje jedva poznajem i nemam baš mnogo prijatelja na profilu.
prihvatam ni neke
isto, nema sanse. mada stalno me pitaju zasto ih ne privhvatam!?! ja kao NE IDEM NA FACEBOOK, a ovamo samo rasturam Slagalicu, po dan i noc
15.01.2014, 21:13
lesica
12015
Devojke, imam jednu veeeliku molbu za sve vas koje imate fb profile.
Molim vas da se ako želite malo uključite u pregledanje fb stranice Ringeraje Ringeraja.rs na facebooku. Naime zašto- zato što unazad neko vreme fb brljavi, pa ne daje onoliko realne prikaze koliko bi trebalo da bude, ujedno i svi koji su lajkovali stranicu u principu ne dobijaju ili retko dobijaju obaveštenja o promeni statusa rr, ili rr objava. Otud mi je najlakše da vas zamolim da malo propratite da li vam i koliko često vam na home page-u izlaze obaveštenja, da li možete da lajkujete, da automatski preko linka uđete na članak, temu koju postavimo...
Hvala puno, ljubim vas!
16.01.2014, 07:59
Anck Su Nmaun
27429
Kod mene svaki dan ima nesto novo da izadje, i sve sto sam lajkovala primilo je> Tako da je kod mene sve OK
16.01.2014, 09:07
NadaR
10840
Meni bas rijetko izlazi nesto novo. Cesto kucam u pretrazivacu da vidim da li je aktivna stranica .
Ustvari , mislim da treba podesiti tamo nesto da vidimo sve objave ili sta vec ...
16.01.2014, 09:22
Didy
7274
Meni stalno izlazi nešto novo, više puta u toku dana. Mogu u sve da uđem, sve da lajkujem, ako otvorim automatski sam na rr. Nisam primetila nikakve probleme.
16.01.2014, 13:55
17 joka
10871
i meni svaki dan izlaze nove objave sa RR-jine stranice
16.01.2014, 13:58
Figaro88
4199
Moze da se podesi da stizu objave,meni je tako pa vidim.Da nije toga nikad ne bih videla kad nesto novo izbacite...
16.01.2014, 14:26
gagana83
6941
Kad predjete misem preko opcije " svidja mi se " pojavi vam se opcija "primaj obavestenja". Tu opciju stiklirajte ako zelite da primate obavestenja.
16.01.2014, 17:39
Didy
7274
Ja sam sigurna da nisam uradila ovo što Gagana kaže, pa opet dobijam sve redovno.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
07.02.2014, 14:19
lesica
12015
Drage, samo da vam kažem da sam vam na FB stranici Ringeraje okačila jedan video koji je onako... pa hmmm, da dušu isplačete, naročito treća priča koja počinje na 13. minuti snimka KLIK
27.04.2014, 11:09
Olga75
20593
da vas pitam nesto : je l vam brlja fb danas ? Moj zid kao da je blazeno preminuo , nema nikakvih objava mozda nesto menjaju ili sta god sad me vec nervira
27.04.2014, 11:10
New Mom
10345
Isto. Stalno stoje iste price.
27.04.2014, 11:20
Anoniman
Isto, juce mi nije radila profilna strana, i fotografije, a danas zid
27.04.2014, 11:45
bubulence
13679
ni meni ne radi zid. samo stoji nesto kao da popunim informacije o sebi da me drugi lakse pronadju...
27.04.2014, 16:22
Didy
7274
Meni sve sljaka bez greske.
14.05.2014, 13:40
Verolina
5958
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
14.05.2014, 13:51
Anck Su Nmaun
27429
E vala bas!
15.05.2014, 01:45
Žapkić
1792
Meni već danima FB ne radi kako treba. Da bi nešto otvorila, moram a čekam po 100 sati... Uzas kako je spor i kako "zakucava".