cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Facebook

clock-img

12.09.2013, 16:52

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Na mom zidu jutros iznenađenje, kao da sam objavila neki dnevni hosroskop a nisam, horoskop je za mene gubljenje vremena i to sigurno ni ne gledam a kamoli da objavljujem...nego kako je to moguće, znači nije mi niko drugi poslao na zid nego sam baš kao ja objavila?
Sad mi frka da mi neko nije ušao u profiluser posted image
... napravio bi nešto gore...a opet odkud i ovouser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

12.09.2013, 17:08

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Cesto se neke cudne stvari desavaju na fb,meni konstantno od jedne iste osobe stizu neki verovatno virusi (a ne salje ih onauser posted image )

clock-img

13.09.2013, 08:06

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Lu mozda si ti negde stisnula Like pa ti izbacilo ovo... i meni se desilo da negde ne bitno kliknem like (pogotovo na nekim clancima) i pojavi mi se na zidu nesto bzvz

clock-img

13.09.2013, 08:25

clock-img

nata11

pencil-img

9223

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Cesto se neke cudne stvari desavaju na fb,meni konstantno od jedne iste osobe stizu neki verovatno virusi (a ne salje ih onauser posted image )

Tih virusa je veoma tesko otarasiti se. Nikako ne otvarati to se podrazumeva i sto manje biti online. Ja sam imala prijatelja koji je mogao da ugasi profil i otvori drugi jer su se svi konstantno zalili sto im salje viruse.

clock-img

28.10.2013, 13:42

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

Svi su žirafe na FB! user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

28.10.2013, 14:00

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Ja bih pre rekla da je trebalo da postavimo slike majmuna, al ajd sad user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

28.10.2013, 14:19

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

Baš!

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

28.10.2013, 14:27

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

IZVORNA PORUKA: Snelle

Ja bih pre rekla da je trebalo da postavimo slike majmuna, al ajd sad user posted image

eno moja zirafa govori sve user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

17.11.2013, 20:44

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Ja sam tek sad provalila da u imenu jzaove stoji mesto odakle smouser posted image Ja sve citala Ceca Petrovic Lazarevic,a ono pise Ceca Petrovic Lazarevacuser posted image Ne razumem zasto ubacivati mesto u ime....

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

17.11.2013, 20:52

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Pa da je prepoznaju user posted image

clock-img

18.11.2013, 00:55

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Jao meni je pre jedno mesec dana pred samu operaciju neko provalio u kompijuter i u gmail nalog i u nalog na limundu,ne bi ni znala da mi nije stigla neka poruka da sam pobedila na licitaciji na kojoj nisam ni učestvovala,počela sam da tražim i šokirala se jer je taj tip,uspela sam da saznam sve njegove podatke,provalio u moj Limundo nalog i naručivao dosta stvari i prestavljao se kao moj prijatelj,hvala bogu nekima je poslao svoju adresu pa je i platio a većina je mene zvala ,poludela sam i kontaktirala Limundo tim i oni su detaljnom proverom utvrdili da je zaista došlo do zloupotrebe mog naloga,izbrisali mi sve negativne poene koje sam dobila i savetovali mi da promenim sve lozinke što sam i uradila...i za sada je sve ok

clock-img

18.11.2013, 08:08

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

user posted image Uzass user posted image

clock-img

18.11.2013, 13:36

clock-img

branki*

pencil-img

20828

meni se desavaju cudne stvari na fejsu u poslednje vreme..pojavljuju mi se obavestenja da je taj i taj prihvatio moj zahtev za prijateljstvo,a ja mu nisam ni poslala zahtev ili mi se javljaju prijatelji,kao sto sam ih izbacila sa fejsa,a ja to nisam uradila.ili dodje da sam lajkovala nesto,a ja nisam.nemam pojma..da li je fejs pobrljavio ili mozda neko moze da upadne na profil?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

18.11.2013, 14:13

clock-img

Žapkić

pencil-img

1792

Branki, to se isto i meni dešava.
S tim što je meni samo od sebe, na neki volšeban način, izbrisana gomila prijatelja sa profila, a ja ih nisam obrisala, a ni oni mene...user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

18.11.2013, 15:12

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Branki neko ti je sto posto provalio lozinku ,pročitaj moj post gore iznad pa ćeš videti da je sve moguće do pre neki dan su me zvali iz pošte u Pančevu da preuzimam pakete koje je taj dotični gospod.,neznam šta bi mu uradila, naručivao...ja kad im objasnim situaciju ljudi se zbune...strašno..sada sam stavila tešku lozinku koju i ja nemogu da zapamtim da niko ne bi mogao da je hakuje

clock-img

18.11.2013, 17:19

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Neko ima Vasu sifru. Promenite sifru ali i mail. I taj mail koji koristite nemojte da stavljate u informacije.

clock-img

18.11.2013, 18:56

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

najbolje je da šifra bude kombinacija brojeva i slova i da nema manje od 5 ili 6 karaktera. I neka neko slovo bude veliko

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

18.11.2013, 19:05

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ma ja sam mislila da tako nešto meni nikad ne može da se dogodi, i nisam se nešto posebno ni trudila,jer sam razmišljala ko će meni šifru probijati,međutim sada sam sve izmenjala,jedino neznam da li se moj e mail vidi u informacijama.Iskrena da budem nikad do sada nisam toliko pažnje obraćala zaštiti,sada mi je to vrlo važno.E sad neznam da li neko nešto može da uradi ako ima samo moj emailuser posted image

clock-img

18.11.2013, 19:10

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

veki neznam šta bi ti rekla. Klnici vole da se poigravaju javnim mrežama i da na taj način pokazuju koliko znaju ili da se jednostavno zezaju sa druarima. Kao što su nekad zvali telefonom koga god nadju u imeniku user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

20.11.2013, 17:24

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Veki ako ima mail moze.
Tu oko face ima milion opcija i vecina nema zivaca da cacka. Meni jednom neko upao i samo sam se pitala sta li je mislio da ce naci, ali poenta je da sam onda sela i sve iscitala (ima 2000000 reci user posted image ) i na kraju mi se lepo pojavio kod kompjutera, vreme i mesto odakle je logovano. Neko iz BG mi se logovao.
Najbolja varijanta da napravis novu adresu i sifru.

clock-img

20.11.2013, 17:42

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Nato promenila sam šifru i br tel, adresu nisam menjala jer me strah da neka bitna obaveštenja neću moći da dobijem,sada imam jaku šifru sa velikim i malim slovima i sa brojevima.Neznam na koji način bi sad mogao da se ulogujeuser posted image

clock-img

20.11.2013, 17:53

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Jednoj poznanici je neko upao u profil i na nekoliko zidova prijateljica ispisao ku*vo,kad su pocele da je zovu kakav je to nacin a ona je inace starija zena user posted image

clock-img

20.11.2013, 18:00

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ma meni nije upao na face nego na gmail a preko njega na Limundo,njemu je cilj bio Limundo. E sad nemogu garantovati da nije brčkao i po Facu...zato sam svuda šifre promenila,pa sada kada se negde logujem čitam sa papirauser posted image

clock-img

21.11.2013, 20:42

clock-img

nata11

pencil-img

9223

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Jednoj poznanici je neko upao u profil i na nekoliko zidova prijateljica ispisao ku*vo,kad su pocele da je zovu kakav je to nacin a ona je inace starija zena user posted image

E bas neprijatno user posted image kakvih sve likova ima. A drugaricinom bratu neko od prijatelja napravi kopiju profila. I cim ovaj stavi neku sliku ili komentar on odma prekopira u roku od pola sata user posted image

clock-img

21.11.2013, 20:48

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Ja sam vec neko vreme u nedoumici oko toga da li prihvatim neke zahteve na fb. Naime, klinci kojima predajem su poceli da ih salju. Vidim da je vecini to normalno, ali ja nekako ne mogu da to prelomim.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel