cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Facebook

clock-img

07.08.2011, 22:24

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

ma nek me hakuje ko oceuser posted image

don't shit where you eat :))

clock-img

11.08.2011, 16:23

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Jel to samo ja ili jos neko ima problem sa fb od jutrosuser posted image prvo udjem,pa ne mogu da izadjem pa posle ne mogu da udjem pa udjemuser posted image user posted image

clock-img

11.08.2011, 18:11

clock-img

Anoniman

I mene zeza fb danas, ne mogu da udjem ceo dan

clock-img

13.08.2011, 19:42

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Ne znam da li je neko već napisao, od pre nekoliko dan trudnice mogu da ozvaniče svoj trudnički status na Facebooku. Tamo gde se u profilu ubacuju podaci o Prijatelji i porodica (tu je npr. u braku, Single i sl.) može da se stavi "Očekujem bebu" (kao kad se dodaju deca, braća i sl.) pa da se doda ime i datum porođaja.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

31.08.2011, 10:31

clock-img

Anoniman

Ako zelite, potpisite peticiju.
KLIK

clock-img

31.08.2011, 23:29

clock-img

Cuftas

pencil-img

1036

IZVORNA PORUKA: verolino

Ako zelite, potpisite peticiju.
KLIK

user posted image

clock-img

31.08.2011, 23:30

clock-img

jelena038

pencil-img

2886

ja potpisala 

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

clock-img

07.09.2011, 09:45

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Kako to da prijatelji mojih prijatelja mogu da lajkuju slike na kojima sam oznacila prijatelja? To do sada nije moglo. Da li moze to da se promeni? Podeseno mi je da slike mogu da vide SAMO prijatelji.

clock-img

07.09.2011, 11:55

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

IZVORNA PORUKA: JMPM

Kako to da prijatelji mojih prijatelja mogu da lajkuju slike na kojima sam oznacila prijatelja? To do sada nije moglo. Da li moze to da se promeni? Podeseno mi je da slike mogu da vide SAMO prijatelji.

Zna li neko user posted image

clock-img

07.09.2011, 13:19

clock-img

Anoniman

Ne znam. Ali stalno moras da proveravas parametre jer oni svako malo nesto promene pa ispada svasta nesto. Proveri jos jednom. Ili je neko mozda serovao te slike pa onda mogu i njegovi prijatelji da komentarisu?

clock-img

07.09.2011, 13:19

clock-img

Crvenkapa85

pencil-img

1588

mozda zato sto si ga tagovala

clock-img

07.09.2011, 13:21

clock-img

Crvenkapa85

pencil-img

1588

evo sad videh u mojim slikama....tamo gde sam ja tagovana znaci na tudjim slikama gde nismo prijatelji i ja mogu da lajkujem sliku user posted image

clock-img

07.09.2011, 13:24

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

IZVORNA PORUKA: Crvenkapa85

evo sad videh u mojim slikama....tamo gde sam ja tagovana znaci na tudjim slikama gde nismo prijatelji i ja mogu da lajkujem sliku user posted image

da, novost na fb

clock-img

15.09.2011, 11:45

clock-img

jance

pencil-img

6439

upravo sam uzela da pravim stotu po redu reviziju medju prijateljima, pa sam svima poslala poruku tipa: ja se izvinjavam, al mozete li molim vas da mi napisete odakle se znamo?

i naravno, brzinom svetlosti, eto ti ga smarac:

23 minutes agoJana Veselinović
oprostite, poslali ste mi zahtev za prijateljstvo, molim vas da mi samo kazete odakle se znamo?

17 minutes agoNenad Marjanovic
Pa valjda iz crkve u Bačkom Petrovcu, a imamo i 31 zajedničkog prijatelja, a i ne moraš biti prijatelj ako nećeš. Pozdrav.

16 minutes agoJana Veselinović
nemojte se ljutiti, htela sam samo da izbegnem neprijatnu situaciju, zato sam pitala to je sve

13 minutes agoNenad Marjanovic
Bio sam skoro u Banja Luci, tamo ima sličnih osoba, pokušao sam da se upoznam sa nekim devojkama, a one odgovaraju:"Mi se ne upoznavamo sa nepoznatim ljudima!". Međutim meni nije jasno kako se one upoznavaju samo sa poznatim ljudima??????????????

nisam dalje odgovarala, blokirala sam coveka i to je to.

Bez dece kuća ne raste

clock-img

15.09.2011, 11:56

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Jance macko startovao te neki tip user posted image  idi bre zeno obaras i sa trudnickim stomakom user posted image

clock-img

15.09.2011, 12:05

clock-img

jance

pencil-img

6439

user posted image user posted image
e bas zbog takvih bisera ja imam 20 zahteva na cekanju, jer nebi da mi se nakaci neki smarac kao iz prilozene konverzacije...
ma lik pojma nema kome je poslao zahtev niti se mi znamo. to sto pripadamo istoj denominaciji, ne znaci automatski povod za startovanje....

a opet, mislim da sam i pisala kako nisam prepoznala medju zahtevima poznanicu iz Bosne i odbila je, pa mi se ova krvnicki naljutila...

Bez dece kuća ne raste

clock-img

15.09.2011, 12:08

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: jance
 Međutim meni nije jasno kako se one upoznavaju samo sa poznatim ljudima??????????????

Dobro pitanjeuser posted image

clock-img

15.09.2011, 12:13

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Meni samo salju zahteve neki šaneri,grdno se zeznu user posted image

clock-img

15.09.2011, 12:15

clock-img

Anoniman

Zna li neko user posted image

IZVORNA PORUKA: MaliMis

Ne znam. Ali stalno moras da proveravas parametre jer oni svako malo nesto promene pa ispada svasta nesto. Proveri jos jednom. Ili je neko mozda serovao te slike pa onda mogu i njegovi prijatelji da komentarisu?

Bavila sam se ovom tematikom.

Do nedavno su prijatelji mojih prijatelja mogli samo da videl slike na kojima tagujem svog prijatelja, a sada mogu i da ih komentarišu. Mene to uuuužasno nervira, mahom mi slike komentarišu nepoznati ljudi. U razgovoru sa Choopom smo zaključile da ne treba tagovati slike, i gotovo. user posted image
Ono što nisam shvatila je:
Tagujem recimo brata, njegova drugrica komentariše sliku, da li drugaricini prijatelji vide sliku koju je ona komentarisala?

clock-img

15.09.2011, 12:15

clock-img

jance

pencil-img

6439

to jeste dobro pitanje, al mislim da lik nije skapirao poentu facebooka, da to nije mesto za muvanje (barem ne u mom svetu) nego mesto gde ja zelim da znam sta se desava sa MOJIM prijateljima a ne nekim tamo ko smatra da je povod za trazenje prijateljstva to sto smo sedeli u istoj prostoriji zajedno sa jos 800 ljudi...

Bez dece kuća ne raste

clock-img

15.09.2011, 12:50

clock-img

Lilla

pencil-img

1289

Slazem se jance, mislim da pojedini ne shvataju bas da nisu svi otvorili profil na FB da bi upoznavali nove ljude, vec jednostavno da bi bili u kontaktu sa ljudima koje vec poznaju. Licno, podesila sam postavke da me niko ne moze naci i da moj profil vide samo prijatelji. Koga zelim imati na listi posaljem mu sama zahtjev, a na njemu je da li ce prihvatiti. Za sada funkcionise odlicno user posted image

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

clock-img

15.09.2011, 12:57

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: Tash

Tagujem recimo brata, njegova drugrica komentariše sliku, da li drugaricini prijatelji vide sliku koju je ona komentarisala?

Da. user posted image

clock-img

15.09.2011, 13:01

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Inace, ako ne tagujete nekoga, taj neko moze sebe tagovati na vasoj slici i eto, opet svi vide sliku i mogu da komentarisu. Mozda je prosto najbolje podestiti albume tako da samo prijatelji mogu da ih vide.

clock-img

15.09.2011, 13:03

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Ja ludim sto je moj dever prijatelj sa bivsom devojkom od mm i sto sad ona moze da bleji u nase slike user posted image

clock-img

15.09.2011, 13:05

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Pa podesi privatnost albuma, i kad ona klikne na slike izadje joj ono ''ovaj sadrzaj blablabla''.