cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Facebook

clock-img

12.06.2011, 21:07

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Kad klikneš "Dodaj fotografije" i otvori se prozor, klikni na "Izaberi fotografije". Izabereš folder odakle dodaješ, klikćeš na fotogafiju koju želiš da dodaš, a istovremeno držiš "ctrl", tako ćeš odabrati više njih. Kad odabereš, klikni na "dodaj", i to je to.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

10.07.2011, 21:58

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Desava li vam se da vam neko nestane iz prijatelja, a niste ga izbrisali, i sigurno nije on vas?
To mi se vec par puta desavalo, i evo opet sam primjetila da mi nema par prijatelja, a ko zna za koliko ih nisam primjetila user posted image
Facebook mistery user posted image

< Poruku je uredio jabudic -- 10.7.2011 21:59:08 >

clock-img

10.07.2011, 22:11

clock-img

mikica sa

pencil-img

1751

meni se to desilo sa par prijatelja. user posted image
slomih se da ih opet dodam ali bez uspjeha.

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

clock-img

10.07.2011, 22:22

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

Jabudic ja mislim da su te izbrisali ili je stvarno poludeo fejs. Meni se desilo da me je neko izbrisao i kad sam pokusala da nadjem nisam uspela. Sakrila je svoj profil. To je moguce.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 10.7.2011 22:23:07 >

clock-img

10.07.2011, 22:27

clock-img

mikica sa

pencil-img

1751

sto je najkomicnije to mi je extra drugarica i par dana sam bila kod nje prosli mjesec, nisam ni znala da je nemam nego mi ona to rece. tek onda sam pocela cackati i nadjem jos par ljudi kojih nema. znaci, nije brisanje nego neki problem.

clock-img

10.07.2011, 22:31

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Sanjice, za neke moze biti da su me izbrisale, ali ne bi me sestra rodjena izbrisala, nisam toliko dosadna. user posted image
E, ja imam opciju da ih dodam kao prijatelje, samo mi sad glupo za neke, ispade brisala, pa se kajala user posted image

clock-img

10.07.2011, 22:34

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

Rekoh ja da je fejs poludeo. Dzaba sto smo se modernizovali, kad je sve otislo u out.

clock-img

10.07.2011, 22:34

clock-img

mikica sa

pencil-img

1751

ja kad trazim te ljude, dobijem onaj glupi profil bez slike a to uopste nisu oni user posted image

jabudic, za seku user posted image

clock-img

11.07.2011, 15:08

clock-img

Anoniman

Ja bih želela da zamolim da mi ne šalju zahteve oni koji me, nakon što ih prihvatim, izbrišu posle 10ak dana. Onda nemojte ni slati zahtev. Hvala.

clock-img

11.07.2011, 15:15

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

nekoga nisi dojmila user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

11.07.2011, 15:18

clock-img

Anoniman

E šta ću sad, jadnaaa, aokkk meneeee ... user posted image

clock-img

11.07.2011, 17:12

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

IZVORNA PORUKA: jabudic

Desava li vam se da vam neko nestane iz prijatelja, a niste ga izbrisali, i sigurno nije on vas?
To mi se vec par puta desavalo, i evo opet sam primjetila da mi nema par prijatelja, a ko zna za koliko ih nisam primjetila user posted image

Neki ljudi deaktiviraju nalog.

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Ja bih želela da zamolim da mi ne šalju zahteve oni koji me, nakon što ih prihvatim, izbrišu posle 10ak dana. Onda nemojte ni slati zahtev. Hvala.

Ja koga licno uzivo ne poznajem, dodam tako neko vreme i onda izbrisem. Mislim da je to sasvim ok kad se vec stvarno ne poznajemo. S vremena na vreme izbrisem dosta ljudi, delimicno sto mi se odmah ne upali lampica o kome se radi, a delimicno jer mi ne stizu vesti od onih koje bas bas poznajem, a i facebook je spor kad s ima preko 500 "friends". Razmisljam da napravim vise profila, jedan za bivse studente, kolege i drustvo sa faxa, jedan za familiju, i jedan za drustvo user posted image

Izvinjavam se svima koje sam obrisala, imamo ionako RR grupu da caskamo tamo user posted image

< Poruku je uredio vukosava -- 11.7.2011 17:16:33 >

clock-img

13.07.2011, 16:44

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

kako da aktiviram profil koji sam deaktivirala?user posted image da li to uopste moze?
meni je problem sto sam zaboravila password i za taj profil i za email koji sam koristila a ne znam koji mi je onaj drugi email sto sam napravila nalog na yahoo,e sad ako me je iko razumeo svaka mu castuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

13.07.2011, 16:47

clock-img

Anoniman

Pa ako si sve pozaboravljala, bojim se i da ćeš morati da zaboraviš i na taj nalog na fb user posted image

clock-img

13.07.2011, 16:53

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

pihuser posted image
a toliko slika imam na profilu al sam deaktivirala zbog mm jer mi je bivsi stalno pisao user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

13.07.2011, 17:02

clock-img

Anoniman

Pa idi prvo na taj mail i zatraži novu šifru, pa kad ti pošalju novu šifru, u inboksu ćeš naći i šifru za taj fb naloguser posted image

clock-img

13.07.2011, 17:05

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

isla sam nedjo ali mi trazi alternativni email koji ne mogu nikako da provalimuser posted image i postavi mi pitanje kako mi se najstarije dete zoveuser posted image nesto se ne secam da sam to pitanje odabrala kad sam pravila naloguser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

13.07.2011, 17:10

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

joj ajmo nek se javi neki haker da mi pomogne da resim ovo user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

13.07.2011, 19:27

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

IZVORNA PORUKA: isidora88

pihuser posted image
a toliko slika imam na profilu al sam deaktivirala zbog mm jer mi je bivsi stalno pisao user posted image

Cini mi se da cu imati isti problem uskoro. Al mozes da ignorises tog bivseg i da ga stavis na listu nepozeljnih....

clock-img

13.07.2011, 19:46

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

deaktiviran mi je profil tako da opcija otpada jer ne mogu da udjem na profil,zaboravila sam sifruuser posted image
mm i ja imamo zajednicki profil i do sad me niko od bivsih nije nasaouser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

13.07.2011, 19:58

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

IZVORNA PORUKA: isidora88

deaktiviran mi je profil tako da opcija otpada jer ne mogu da udjem na profil,zaboravila sam sifruuser posted image
mm i ja imamo zajednicki profil i do sad me niko od bivsih nije nasaouser posted image

Pravi svoj, kakav zajednicki profil omg! Sta ce vam zajednicki profil kad ste dve osobe. Bar je Facebook account dzabe user posted image

clock-img

13.07.2011, 19:58

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

Nadju te oni, sve i da si samo sa nadimkom ko ja user posted image

clock-img

13.07.2011, 21:18

clock-img

Anoniman

Pa ne znam, ako si preko recimo gmaila otvarala taj mail kom ne možeš da pristupiš, misim da imaš opciju da im pošalješ poruku...pa možda da ih zamoliš da ako mogu da ti pošalju novu šifru na drugu adresu koju trenutno koristiš, objasniš da si zaboravila koju si adresu navela...naravno, ako je vredno tolikog cimanjauser posted image

clock-img

13.07.2011, 21:31

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

kod mene poludio onaj novi chat .. user posted image Malo sam online , malo off ... sam on to kako se sjeti user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

14.07.2011, 11:13

clock-img

AndreaK

pencil-img

1324

IZVORNA PORUKA: jabudic

Desavalo se vec da facebook brljavi, a ovo je bi moglo da bude vrlo škakljivo i da dovede do nesporazuma...

proslo mi je kroz glavu da u poslednje vreme ne vidjam slicice malog Nemanje, pa i jos neke klince i proverim...kad ono nismo friendovi user posted image

Ja nisam nikog izbrisala, jer verujem da ovde ima dobrih ljudi, a posto nismo u mogucnosti da se druzimo uzivo zasto se ne bismo upoznavale ovako, a racunam da cemo se nekada negde i upoznati...

Mislim da bi sa nekim zenicama sa RR zaista mogla biti friend, za sada mi je taj spisak vrlo kratak, ali ko zna...