cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Facebook

clock-img

27.05.2009, 12:00

clock-img

Anastazija

pencil-img

667

cula sam od drugarice da ukoliko neko bude radoznao kao ja, i klikne na link pa se tamo loguje, da odmah promeni pasword na fb i da na taj nacin moze da se zastiti jer onda virus ne ulazi u tvoj nalog i ne koristi adrese tvojih prijatelja user posted image
ne znam sta mi bi kada sam ovo uradila.. obicno brisem sumnjive poruke...

clock-img

27.05.2009, 12:01

clock-img

Anastazija

pencil-img

667

IZVORNA PORUKA: Ana80

IZVORNA PORUKA: Anastazija

Dobila sam tu neku poruku i virus u istoj.. i sada dobijam cudne poruke od svojih prijatelja, i.. ZARAZILA SAM IH SVE user posted image user posted image user posted image user posted image

Ima li neko pametnu ideju STA da uradim ??

Nadam se da nisi i mene zarazila!!!

samo ne otvaraj poruku koju dobjes od mene, tj ne loguj se na link koji je u poruci i bice ok! user posted image

clock-img

27.05.2009, 12:03

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Sad sam gledala, nemam nikakvu poruku od tebe!

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

27.05.2009, 12:06

clock-img

Anastazija

pencil-img

667

Jupiiiii!! Mozda virusu nisi bila simpaticna user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.05.2009, 12:10

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

27.05.2009, 15:22

clock-img

Anoniman

Ne moze na fb da se ubaci virus koji tje sam da se shalje...poshto za to treba malo ozbiljnija "podloga" od one kakav je fb.... ali svakako nemojte da klikate na linkove koje dobijate ni preko fb ni na redovne mailove....user posted image

clock-img

13.06.2009, 16:52

clock-img

Anoniman

Jel neko pročitao ono što je bilo na Home na FB vezano za NICK? Nisam shvatila, činjenica, pročitala sam dve i po reči - mrzelo me... 

clock-img

19.06.2009, 22:13

clock-img

Anoniman

Jesam ja, njesra! Ja sam mislila da se moze promijeniti ime i prezime i staviti nick kao na myspace, ali nije, nego da stavis nick ovako www.facebook.com/miljana_hn, dakle da te neko moze lakse naci.

clock-img

23.06.2009, 11:34

clock-img

Skoki

pencil-img

175

Ja imam nalog na FB, i koristim ga svakodnevno. Oko 90% mojih prijatelja je na njemu, kao i rodjaci iz inostranstva, tako da mi je on jedan od osnovnih vida komunikacije. Mislim da je ok da imas samo svoje prijatelje i da mozes da razmenjujes poruke i slicice.user posted image
Inace kad da nadjem vreme, pored posla i deteta da zivkam sve prijatelje telefonom, ovako uvece na miru spremim kaficu, i sednem, pogledam koga ima na chatu i sita se ispricam, posaljem po koji gift. Super je.user posted image

clock-img

26.07.2009, 20:15

clock-img

Anoniman

ko ima facebook, pa da se i tamo druzimo?

clock-img

26.07.2009, 20:26

clock-img

Rina

pencil-img

675

Posalji mi na pp ako zelis,ja se ponekad navucem tamo ...ali volim myspace vise ,da nisi i tamo kojim slucajem? user posted image

clock-img

26.07.2009, 20:30

clock-img

Anoniman

Imam oba! Cak i ono novo njesra twitter koji ne mogu da provalim...

clock-img

26.07.2009, 20:36

clock-img

Anoniman

E da, zasto ringeraja.rs nema grupu na Fb? Ima samo bosanska...

clock-img

26.07.2009, 20:43

clock-img

2002m

pencil-img

2595

Rina i ja sam na fb. posalji pp ako hoces da se druzimo

clock-img

26.07.2009, 22:27

clock-img

Delijagirl

pencil-img

1701

Posto ja radim od kuce i posto mi je kompjuter ukljucen nekih 16 sati dnevno tako je i Facebook sve to vreme ukljucen i bas mi je super jer sam kao sto vec svi znate dosla iz slovenije pa tako mogu da ostanem u kontaktu sa svim drugarima, bivsim kolegama, skolskim drugovima i tako to. Takodje mi samo baba fali na fejsu i onda mi je tu skoro cela porodnica :) user posted image

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

clock-img

26.07.2009, 22:31

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Miljana ja sam na FB!  Ajde, ko zeli neka mi posalje pp sa info, pa cu vas dodati...ja sam se morala na kraju "sakriti" zbog par ludaka, tako da izgledam 'nevidljivo' na FB!user posted image

clock-img

26.07.2009, 22:43

clock-img

Anoniman

Posaljite i meni PP da ga dodam na Fb!

clock-img

05.08.2009, 23:07

clock-img

dacca

pencil-img

1312

Meni je u pocetku fb bio extra, po 5-6 sati sam visila , a sada po 3 minuta! ali nije los!

clock-img

05.08.2009, 23:11

clock-img

dadaa

pencil-img

136

i ja sam na fb...ali od kada sam ovde tamo samo svratim na brzinu...user posted image user posted image user posted image user posted image

nikada nemoj ici vec napravljenom stazom..sam sebi napravi put

clock-img

13.08.2009, 14:12

clock-img

Anoniman

grupa na FB-u

Crveni kiosci sa viršlama - KLIK
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
radi teme hot-dog i sjećanja na crvene kioske

< Poruku je uredio Vučko.ba. -- 13.8.2009 14:13:15 >

clock-img

13.08.2009, 16:17

clock-img

božana

pencil-img

421

Facebook mi ne pruža mogućnost da dodjem do informacija koje ovde mogu da nadjem.Drugo, ovde kontaktiram sa različitim ljudima, čujem različita mišljenja, a na facebooku biram ljude s kojima ću da se dopisujem.Ipak dajem prednost Ringeraji, jer mi omogućava da dodjem do svih potrebnih informacija.

clock-img

14.08.2009, 10:39

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

božana, sad si dobila od mene jednu zvezdicu
user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.08.2009, 12:06

clock-img

božana

pencil-img

421

Hvalauser posted image .Verovatno se od mene nije očekivao takav odgovor kad mi daješ zvezdicu.Ma dobra je Ringeraja, samo što ja nemam baš previše vremena da više kuckam.Pa znaš kako, na facebooku se dopisujem sa ljudima koji su mi prijatelji i sa kojima imam neke sličnosti.Ovde je zanimljivo to što različiti ljudi iznose svoja mišljenja, pa se malo zakuvaju stvari.Iskreno, ja volim da se malo zakuvauser posted image , meni je to zanimljivo.A i svašta sam ovde saznala.

clock-img

30.08.2009, 22:12

clock-img

Lu

pencil-img

15094

IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn

E da, zasto ringeraja.rs nema grupu na Fb? Ima samo bosanska...

DAAAA,ajde napravite to!user posted image

clock-img

30.08.2009, 22:20

clock-img

BINCE

pencil-img

455

PA NISAm ZNALa LU...STO SE ODMAH LIUTIS  user posted image user posted image user posted image user posted image   HeHHEEhH...SUPER SAd CU DA VIDIM KOGA IMa A KOGA NEMA