ja trenutno imam 10 komada zahteva za prijatelja koji mi stoje nekako na "cekanju" jer ne mogu da ih odbijem, mogu samo da ih prihvatim, ignorisem ili blokiram pa da nikad vise ne mogu da posalju zahtev.. sada, iskreno ni mm ni ja te ljude ne poznajemo, bar kolko sam se ja raspitivala, al od kako sam imala fijasko sa zaovinom kumom, izuzetno sam oprezna i nebi da blokiram ljude koje ipak mozda znam, samo sto eto, biseri imaju losu sliku na profilu pa ne mogu da skontam... opet, dva puta sam se opekla sa takvima, prvi put sam prihvatila coveka misleci da je mm drug ovde iz NS, na kraju ispao neki pacenik iz neke selendre koji trazi zenu! pa me smarao dok ga nisam blokirala, tako da 2 puta proveravam da nekoga znam pre nego sto ga prihvatim. opet, imala sam fijasko sa zaovinom kumom, koja mi je slala zahtev 3 puta, medjutim, ja je sa profil slike nisam prepoznala a iskreno, znam je samo kao Miru kumu, niti joj puno ime znam, niti prezime, pa sam je odbijala nekoliko puta, na sta mi je ona onda na kraju poslala takvu poruku da sam mislila da ako je ne prihvatim, bicu odgovorna za njeno samoubistvo
i sada iskreno, fb mi ne daje opciju da samo odbijem, pa da opet moze da mi posalje zahtev ako se ispostavi da tog nekoga znam, nego samo da ga blokiram... tako da mi eto stoje na Ignore za sada pa cu videti sta cu na kraju sa njima...