cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Facebook

clock-img

21.01.2011, 11:25

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Ne moze te niko naci, sad probah sa mm profila. user posted image

clock-img

21.01.2011, 11:25

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Indy, crnih mambi jako, jako mnogo, ali nema sa djecakom i djevojcicom na slici... Ja te ne bih nikad mogla naci user posted image

clock-img

21.01.2011, 11:26

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Indy , ja gledala sada sa mm-og profila , Crnih mambi ima milion , e ako te tu nadju,svaka im castuser posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

21.01.2011, 11:27

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

E pa eto to je to kako me onda nadju neki tamo a imamo zajednicke prijatelje?

clock-img

21.01.2011, 11:28

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Vjerovatno zato jer postoji opcija da te dodaju prijatelji tvojih prijatelja, ne postoji opcija da te niko ne moze dodati.

clock-img

21.01.2011, 11:30

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

a mislim da pojedini ljudi nasumicno biraju prijatelje, ono kad im stoji predlog sa strane. Ja prihvatam ili saljem samo onima koje licno poznajem ili virtuelno sa RR i tako sam oslobodjena svakakvih.

clock-img

21.01.2011, 11:38

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

IZVORNA PORUKA: indy_25

E pa eto to je to kako me onda nadju neki tamo a imamo zajednicke prijatelje?

Mislim da možeš da izabereš da se ne prikazuješ ni u prijateljima drugih ljudi - nisam sigurna, doduše user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

21.01.2011, 11:38

clock-img

Crvenkapa85

pencil-img

1588

indy kako te ja sad nemam u prijateljima a imala sam te????user posted image

clock-img

21.01.2011, 11:45

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Ja vidim vi se svi "imate", a ja imam samo tebe, nikom ime ne znam user posted image

clock-img

21.01.2011, 11:53

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Evo ja sam Iva, nick mi govori isto! user posted image user posted image

clock-img

21.01.2011, 11:54

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

IZVORNA PORUKA: IVA 11

Evo ja sam Iva, nick mi govori isto! user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  nasla si trudnu zenu da zezas, baksuze user posted image
Ja sam Mica Lubenica user posted image

clock-img

21.01.2011, 11:58

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Hahaha, Mica lubenica!!! user posted image user posted image

clock-img

21.01.2011, 12:20

clock-img

Crvenkapa85

pencil-img

1588

a nasla sam te mambo,nisam ni skontala da si se prekrstila user posted image

clock-img

21.01.2011, 12:24

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

e a kad posaljete zahtev napisite nick jer se mnogo gubim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

21.01.2011, 12:26

clock-img

bebablue

pencil-img

1488

IZVORNA PORUKA: Pretty78

e a kad posaljete zahtev napisite nick jer se mnogo gubim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako si ti jedna dosetljiva pretty woman user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Emocija je teska bolest, izazvana izlivom srca u glavu!

clock-img

21.01.2011, 12:27

clock-img

Crvenkapa85

pencil-img

1588

ja cu da zalepim vasa imena na tablu pored kompa,sa sve nadimcima,pa da znam koja je koja....user posted image

clock-img

21.01.2011, 12:28

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

ja sam pokapirala uglavnom po imenima decice ko je kouser posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

21.01.2011, 12:29

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

IZVORNA PORUKA: bebablue

kako si ti jedna dosetljiva pretty woman user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

el me zezeas? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

21.01.2011, 12:30

clock-img

bebablue

pencil-img

1488

IZVORNA PORUKA: olga75

ja sam pokapirala uglavnom po imenima decice ko je kouser posted image

i jauser posted image

clock-img

21.01.2011, 12:31

clock-img

bebablue

pencil-img

1488

IZVORNA PORUKA: bebablue

el me zezeas? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i da i neuser posted image

ali, pametno zboris, ja sam obicno slala pp, da pitam ko je, ili navatala online (kao tebe) pa se pretstavila nickom sa rruser posted image

clock-img

21.01.2011, 12:34

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

ja obivno kad dobijem zhatve pogledam zajednicke prijatelje  onda kad vidim da su sve zne sa RR dodam pa onda davim one sa kojima sam dobra JMPM, SM, NM, Lanajelenu.....da mi kazu ko je ko user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo posaljes zahtev i napises gde is zeno ja sam  blablabla user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Pretty78 -- 21.1.2011 12:38:11 >

clock-img

21.01.2011, 12:37

clock-img

bebablue

pencil-img

1488

ja obivno kad odbijem zhatve pogledam zajednicke prijatelje  onda kad vidim da su sve zne sa RR dodam pa onda davim one sa kojima sam dobra JMPM, SM, NM, Lanajelenu.....da mi kazu ko je ko user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo posaljes zahtev i napises gde is zeno ja sam  blablabla user posted image user posted image user posted image

Ti si dobra sa svim zenama koje imaju "mama" u nickuuser posted image user posted image user posted image

clock-img

21.01.2011, 12:41

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

gle stvarno samo mi lanajelana strci.......hm....morace da promeni nick u lanamamajelenauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.01.2011, 12:42

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

E odoh sad kod Crvenkape u profil da vas iskopam odnekud user posted image

clock-img

21.01.2011, 13:02

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Vidim da ja opet imam novi nick...ja imam dve zene sa rr nemogu da provalim nick(a bas se trudimuser posted image )