cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Facebook

clock-img

19.05.2010, 23:31

clock-img

jelena038

pencil-img

2886

IZVORNA PORUKA: gagi

Ma mozemo i ovde znas sta mi je problem sada kako se gasi taj profiluser posted image

gagi, profil na fb mozes da deaktiviras, odes tamo u opcije i imas posebno deaktiviranje. elem, nista se ne desi, prvi put kad se ulogujes, opet ti vrati sve user posted image neunistiv je. jedino da sve brises, jedno po jedno, promenis ime, mejl, sve podatke, sifru na slepo otkucas, da je ne zapamtis, i onda deaktiviras. ali najgore je ono pateticno... videces, pokaze ti slike prijatelja i napise: nedostajaces maji, nedostajaces darku, nedostajaces sasi... user posted image ma smisljeno zlo!!! ja sam ga gasila sto puta i na kraju obrisala svu gamad, ostavila njih dvadesetak i sad serem sa svojim kao na msn, super mi je, sa ponosom nosim rec "prijatelj" srecno u suicidnoj FB avanturi user posted image user posted image user posted image user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

clock-img

19.05.2010, 23:33

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

19.05.2010, 23:39

clock-img

jelena038

pencil-img

2886

ne vidjam nikog, kod nas se sve radi, osim - radi user posted image nigde zive duse, pusto, prva tura otisla, mi cekamo giljotinu, i tako.. kako je on? 

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

clock-img

19.05.2010, 23:42

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

21.05.2010, 13:04

clock-img

Anoniman

Pre koji dan sam u svoj status stavila ovo:

Dok galamiš na svoju ženu, postoji muškarac
koji bi joj šaputao na uho.Dok ponižavaš i vređaš svoju ženu, postoji
muškarac koji bi je svaki dan podsećao kako je divna.Dok tučeš svoju
ženu,postoji muškarac koji bi vodio ljubav sa njom.Dok teraš svoju ženu
na suze, postoji muškarac koji bi krao njen osmijeh.Stavi ovo...n...a svoj
zid barem na jedan sat ako si protiv nasilja nad zenama!!!

A onda sam kod jednog muškog prijatelja na FB videla ovo:

Dok pametujes svome muzu, znaj da postoji zena koja zna da nije uvek u pravu. Dok se ne slazes da izadje sa prijateljima, znaj da postoji zena koja ce da mu veruje i zna da je nece odmah prevariti. Dok zabranjujes muzu da gleda utakmicu, postoji zena koja ce je sa njim gledati. Dok mu govoris da te vise ne voli, postoj...i zena koja osim praznih reci vise ceni njegove postupke. Zaustavimo nasilje nad muskarcima :))))))

user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.05.2010, 13:05

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Da, da!! user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

21.05.2010, 14:47

clock-img

jelena038

pencil-img

2886

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

clock-img

21.05.2010, 15:42

clock-img

marince1

pencil-img

4824

I ja sam to videla user posted image

Muskarci uzvracaju udarac user posted image

Off- postoji i udruzenje zlostavljanih muskaraca user posted image user posted image user posted image user posted image
mos' misliti user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

clock-img

21.05.2010, 15:55

clock-img

Anoniman

Mene je taj "muski" deo bas razljutio. Sama pomisao da se stvarno zlostavljanje zena poredi sa donosenjem pivai robovanjem muskarcima mi je odvratna, tim p;re sto nasilje nad muskarcima zaista postoji, i tako se taj problem gubi u podsmehuuser posted image
Edit: ja sam dobila tu poruku,ali tipa zena bi mu pravila pitu, donosila pivo dok gleda utakmicu...ovo sto je Tasha napisala i nije toliko strasno kao ono sto sam ja procitalauser posted image

< Poruku je uredio Nedja -- 21.5.2010 15:58:58 >

clock-img

21.05.2010, 16:07

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Jao, jaaaaaaaaaadni muškarci!!!!!!!!!!!!!
user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

21.05.2010, 16:17

clock-img

Anoniman

Ono što sam stavila u svoj status uopšte nisam posmatrala onako kako je napisano, i nisam gledala kroz prizmu nasilja nad ženama, nego uopšteno kroz život...

Dok nemo prolaziš pokraj svoje žene, postoji muškarac koji bi joj šaputao na uho.
Dok ne obraćaš pažnju na svoju ženu, i njen trud i čežnju za tobom, postoji muškarac koji bi je svaki dan podsećao kako je divna.
Dok ti spavaš, umoran si i previše zauzet poslom,postoji muškarac koji bi vodio ljubav sa tvojom ženom.
Dok teraš svoju ženu na suze, postoji muškarac koji bi krao njen osmijeh.

Nakon ovog kontexta, ona muška varijanta me je nasmejala. user posted image

clock-img

21.05.2010, 19:34

clock-img

Anoniman

Možda sam prvo trebala da pročitam ceo tvoj post, ja videla o čemu se radi i odma' na komentar...a ovo je bio moj status tad, i na to sam mislila, a nakon tog statusa sam videla momke koji kače to što si ti napisala kao mušku varijantu, i one fb smajlijeuser posted image

Dok galamiš na svoju ženu, postoji muškarac koji bi joj šaputao na uho.Dok ponižavaš i vređaš svoju ženu, postoji muškarac koji bi je svaki dan podsećao kako je divna.Dok tučeš svoju ženu,postoji muškarac koji bi vodio ljubav sa njom.Dok teraš svoju ženu na suze, postoji muškarac koji bi krao njen osmeh.

clock-img

21.05.2010, 19:35

clock-img

Anoniman

Ju, kako sam prolupala, pa ti si to i napisalauser posted image
Od sad čitam sve redom,al mnooogo sam umornauser posted image

clock-img

21.05.2010, 19:37

clock-img

jelena038

pencil-img

2886

meni je status: sexualno uznemirena user posted image user posted image user posted image user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

clock-img

21.05.2010, 19:38

clock-img

anci 81

pencil-img

314

IZVORNA PORUKA: Tashke

Dok pametujes svome muzu, znaj da postoji zena koja zna da nije uvek u pravu. Dok se ne slazes da izadje sa prijateljima, znaj da postoji zena koja ce da mu veruje i zna da je nece odmah prevariti. Dok zabranjujes muzu da gleda utakmicu, postoji zena koja ce je sa njim gledati. Dok mu govoris da te vise ne voli, postoj...i zena koja osim praznih reci vise ceni njegove postupke. Zaustavimo nasilje nad muskarcima :))))))

user posted image user posted image user posted image

Ko bi s njima izasao na kraj...user posted image  user posted image  user posted image
Na sve imaju odgovor!

clock-img

22.05.2010, 09:43

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Nedja

Ju, kako sam prolupala, pa ti si to i napisalauser posted image
Od sad čitam sve redom,al mnooogo sam umornauser posted image

Nisam draga, kopirala am tvoj post, samo ga nisam čitala kroz prizmu nasilja nad ženama nego kroz život... Ma nema veze. user posted image

clock-img

22.05.2010, 09:47

clock-img

Tara

pencil-img

648

Malo off , je l" sam ja luda ili si promenila nick user posted image Tashouser posted image

clock-img

22.05.2010, 09:54

clock-img

Anoniman

Jesam dušice, nisam više moderator, a Tasha više više nije slobodno. 

clock-img

22.05.2010, 09:56

clock-img

Tara

pencil-img

648

Neeeeeeeeeeeecu user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.05.2010, 10:03

clock-img

Anoniman

Kažem ti ja, ne obraćaj pažnju, skroz sam polupala lončiće oko tog posta user posted image

clock-img

27.05.2010, 17:37

clock-img

Delijagirl

pencil-img

1701

heheh bas sam nasla neku cool grupu na fb odnosno moj drug se prikljucio :D

Support bacteria. They're the only culture some people have

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

clock-img

27.05.2010, 17:42

clock-img

Anoniman

user posted image

clock-img

27.05.2010, 17:43

clock-img

Delijagirl

pencil-img

1701

Hehehe majkemi ima istine u tome hahahahahah user posted image user posted image user posted image Jedno 10 takvih me danas zvalo na posao user posted image user posted image user posted image

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

clock-img

21.06.2010, 12:52

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

dosta vremena sam provodila na fb uglavnom na igricama,sad i kad odem udjem ringerajin sajt i gledam na diskusijama ko je ko user posted image sa rr 

clock-img

05.07.2010, 21:11

clock-img

Mishica 77

pencil-img

2433

Izgleda da samo ja nemam profil na FB! user posted image
Iz nekog principa ga bojkotujem user posted image , a sad kad vidim da su skoro sve RR cice na FB, nekako mi krivo.... user posted image

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))