cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Facebook

clock-img

14.12.2009, 19:16

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: Smeshkica

Sve koje me prepoznate....slobodno poshaljite zahteve....i napishite ko ste... user posted image Rado tju vam biti prijatelj user posted image

Nego vidite shta se desilo na farmi moje mame.... naime....jedno polje za sadnju....pobeglo je sa mamine farme.... pojma neznamo kako ....a ni kako da ga vratimo user posted image user posted image user posted image

user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

14.12.2009, 20:23

clock-img

engimengi

pencil-img

580

IZVORNA PORUKA: anci 81

IZVORNA PORUKA: Kleopatra

Saljite i meni pp ko hoce da se druzimo na fbuser posted image

I meni,i meni! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hoću i ja prijatelje!!!!!user posted image

clock-img

17.12.2009, 16:25

clock-img

saaja

pencil-img

32

koliko se ovde prijateljstava sklopila.... jujujju...

clock-img

22.12.2009, 14:29

clock-img

marince1

pencil-img

4824

Jel ste videli onu ovu zafrkanciju ''saznaj tajnu o svom prijatelju''?

Slika je kao moj avatar na rr user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

clock-img

22.12.2009, 14:31

clock-img

mamanp

pencil-img

1445

IZVORNA PORUKA: engimengi

IZVORNA PORUKA: anci 81

IZVORNA PORUKA: Kleopatra

Saljite i meni pp ko hoce da se druzimo na fbuser posted image

I meni,i meni! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hoću i ja prijatelje!!!!!user posted image

Takodje.

Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto

clock-img

22.12.2009, 16:22

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

IZVORNA PORUKA: marince

Jel ste videli onu ovu zafrkanciju ''saznaj tajnu o svom prijatelju''?

Slika je kao moj avatar na rr user posted image

ja sam videla jos juce i bas sam se nasmejala i setila sam se tebe.

clock-img

22.12.2009, 18:26

clock-img

dacca

pencil-img

1312

Ja igram Geo challenge, super je!

clock-img

22.12.2009, 22:27

clock-img

Anitaaa

pencil-img

1360

Oću i ja prijateljeeeeee hehehehe  user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.12.2009, 22:26

clock-img

Rina

pencil-img

675

clock-img

27.12.2009, 22:30

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Rina

FaceBook In Reality
user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.12.2009, 22:30

clock-img

Anoniman

FaceBook In Reality

clock-img

27.12.2009, 22:32

clock-img

Anoniman

user posted image

clock-img

27.12.2009, 22:34

clock-img

Rina

pencil-img

675

What Facebook Is For
A i ovo je zastrasujuce tacno....hmmm razmisljam o onom ubici fejsbooka stvarno  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.12.2009, 22:38

clock-img

Anoniman

What Facebook Is For
A i ovo je zastrasujuce tacno....hmmm razmisljam o onom ubici fejsbooka stvarno  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zato je meni profil ZAKLJUČAN! I prijatelji su mi samo oni koje znam, i nekoliko žena sa RR.

clock-img

27.12.2009, 22:43

clock-img

Rina

pencil-img

675

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

What Facebook Is For

Zato je meni profil ZAKLJUČAN! I prijatelji su mi samo oni koje znam, i nekoliko žena sa RR.

I moj je do maksimuma privatan...ali mi je skroz glup facebook u zadnje vreme...ubaci me drug iz srednje skole ...pravo u komsije na farmi...ni zdravo ni gde si sta radis...strasno tuzno..haha

A tako dakle Tasho ja te pokusavam ubaciti u prijatelje a odgovora nema user posted image

clock-img

27.12.2009, 22:44

clock-img

simke

pencil-img

2713

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

What Facebook Is For

Takodjeuser posted image

clock-img

27.12.2009, 22:45

clock-img

Anoniman

A tako dakle Tasho ja te pokusavam ubaciti u prijatelje a odgovora nema user posted image

Eh draga, nije lično.

Imam neke žene koje sam u startu prihvatila, i onda sam povukla crtu i rekla: niko više koga ne poznajem. Iskreno, razmišljam da obrišem i neke koje poznajem. user posted image

clock-img

27.12.2009, 22:56

clock-img

Rina

pencil-img

675

Ma razumem te skroz...i ja bi davno izbrisala i profil ali navukla sam se na farmu ...jurim Lu nikako da je stignem hihihi user posted image

clock-img

27.12.2009, 23:02

clock-img

Anoniman

Ja to ne igram! Uopšte me ne privlači. 

clock-img

28.12.2009, 07:47

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Ma razumem te skroz...i ja bi davno izbrisala i profil ali navukla sam se na farmu ...jurim Lu nikako da je stignem hihihi user posted image

clock-img

28.12.2009, 10:12

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

evo jos jedan farmer da se pridruzi user posted image user posted image user posted image ja stvarno ne znam ko je ko na faceu...par njih me je naslo i prijatelji smo pa ako neko slucajno zaluta do mene slobono posaljite zahtev user posted image

Inace nisam nesto luda za faceom ali sam navucena na igrice , taman jednu dokusurim , pojavi se neka nova interesantna... sad sam opaljeni farmer i svako jutro cim ustanem uz kaficu obidjem farmu i i i naravno Ringeraju user posted image

clock-img

28.12.2009, 10:20

clock-img

cicko

pencil-img

982

I ja igram farmu... Dugo sam odbijala poziv, a onda sam se navukla.user posted image

clock-img

28.12.2009, 10:22

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Prvo je bial aktivna neka druga farma, koja sam dokrajcila , i u jednom momentu sam ih igrala 5 i jos po neke igrice, pa sam posizela ko ce svaki dan to obilaziti user posted image user posted image user posted image

Od samog starta sam igrala Kickmaniu...koju i dan danas igram ..i rasturam user posted image i Yovil ...koji je bio stvarno cool i zanimljiv, mada dosadi posle nekog vremena!

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 28.12.2009 10:23:10 >

clock-img

28.12.2009, 10:27

clock-img

cicko

pencil-img

982

A vidis Yu Vil sam samo jednom prihvatila da ne kvarim zabavuuser posted image , i nikad vise nisam otisla da je igram. To valjda naidje periodicno. Neko vreme sam igrala Farm Town, ali me je proslo, mislim da sam cak izbrisala aplikaciju. Igram  Island Paradise, Farm Ville, i jos neke sa ljubimcima, kad se setim ili ugrabim malo vise vremena.

clock-img

23.01.2010, 17:32

clock-img

dacca

pencil-img

1312

Nisu mi jasne osobe koje mi se godinama ne javljaju odjedanput mi salju poziv, odbijam ih dva puta i one treci put salju... Oni su za vrijeme srednje skole postali face (cool drustvo kao) , a ja sam bila normalna cura. E sada hoce da se druze sa mnom!