cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Facebook

clock-img

11.12.2009, 23:56

clock-img

2002m

pencil-img

2595

IZVORNA PORUKA: Katjica

Ona što ne gleda u blic nego u stranu user posted image

nemoj me zajebuser posted image user posted image user posted image user posted image koje ti je boje majica?

clock-img

11.12.2009, 23:59

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Smeshkica

Ona što ne gleda u blic nego u stranu user posted image

Meni nashlo 5 marina....stvarno neznam koja si ti user posted image

Ja nisam Marina user posted image

clock-img

11.12.2009, 23:59

clock-img

Anoniman

Kada ukucaš moje ime ona prva slika u braon bluzi sa pomalo kovrdžavom kosom user posted image

clock-img

12.12.2009, 00:03

clock-img

Anoniman

Kada ukucaš moje ime ona prva slika u braon bluzi sa pomalo kovrdžavom kosom user posted image

hahahah....a jesam blesava....neznam zashto sam napisala marina user posted image user posted image user posted image user posted image

Jel ti imash neki nadimak napisan izmedju imena i prezimena?

clock-img

12.12.2009, 00:06

clock-img

Anoniman

Smeshki kucaj sa ć mozda

clock-img

12.12.2009, 00:06

clock-img

Anoniman

hahahah....a jesam blesava....neznam zashto sam napisala marina user posted image user posted image user posted image user posted image

Nemam nikakv nadimak user posted image Mislim da sam prva kada mi ukucaš ime i prezime ali sa ć ne sa c user posted image

clock-img

12.12.2009, 00:09

clock-img

Anoniman

Nemam nikakv nadimak user posted image Mislim da sam prva kada mi ukucaš ime i prezime ali sa ć ne sa c user posted image

user posted image

Meni je ovo prva slika koju izbaci...i ona ima nadimak....i sa njom imam zajednichkog prijatelja...

Al sad sam te nashla jer te 2002m dodala user posted image

clock-img

12.12.2009, 00:11

clock-img

Anoniman

Meni izbacuje mene prvu user posted image Dodala sam te user posted image

clock-img

12.12.2009, 00:12

clock-img

2002m

pencil-img

2595

doda la, slatka si jako.Sutra cu pogledati slike.Sada idem da  user posted image  

< Poruku je uredio 2002m -- 12.12.2009 0:13:16 >

clock-img

12.12.2009, 00:17

clock-img

Anoniman

Simke, moja si user posted image

clock-img

12.12.2009, 00:18

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: 2002m

doda la, slatka si jako.Sutra cu pogledati slike.Sada idem da  user posted image  

Ti si bre ženska ipo user posted image Idem i ja sada na spavkanje...

clock-img

12.12.2009, 00:22

clock-img

Anoniman

Bash si lepa katjice user posted image A tvom dragom svaka chast....ja sam se bavila neko vreme teretanom....al za to treba puno vishe discipline i odricanja....a ja za to nisam bila spremna....user posted image user posted image

Laq notj cure user posted image

clock-img

12.12.2009, 00:34

clock-img

Veca77

pencil-img

879

Smeshki, friend request sam poslala tebi i ostalim devojkama (koje sam uspela da prepoznam na Fejsu) user posted image

Tajna čovečjeg bića nije u tome da živi, nego zašto živi.

clock-img

12.12.2009, 00:37

clock-img

Veca77

pencil-img

879

Katjice, tebe sam iz prve nasla!!! user posted image user posted image

clock-img

12.12.2009, 00:57

clock-img

Iva979

pencil-img

590

A mene, a mene? hihi user posted image

clock-img

12.12.2009, 01:01

clock-img

Veca77

pencil-img

879

IZVORNA PORUKA: Iva979

A mene, a mene? hihi user posted image

Kako se zoves?

clock-img

12.12.2009, 01:02

clock-img

Veca77

pencil-img

879

O'ma cu da te ubacim, samo kazi.....

clock-img

12.12.2009, 01:03

clock-img

Iva979

pencil-img

590

Poslacu ti puno ime u pp  user posted image  

clock-img

12.12.2009, 01:04

clock-img

Veca77

pencil-img

879

Ok. Cekam user posted image

clock-img

12.12.2009, 01:05

clock-img

Veca77

pencil-img

879

Poslala request

clock-img

12.12.2009, 01:09

clock-img

Iva979

pencil-img

590

Odobrila  user posted image  user posted image

clock-img

12.12.2009, 01:11

clock-img

Veca77

pencil-img

879

Pa zdravo, friendice!!! user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.12.2009, 12:12

clock-img

pahulja76

pencil-img

1516

IZVORNA PORUKA: eugenija

i kaže prvi put posle dužeg vremena mi se obradovala, ustvari, da bude iskrena, ne meni nego Luki............

..........i kaže "Uživaj, jer je to izgleda jedino što znaš da radiš".

U ime Oca i sina i svetog Duha, Amin! E svakakvog voća u Božjoj bašti.. Kakva pakosnica!!!!! user posted image Pf...
Ja nemam facebook, niti želim da ga imam.. Smatram da više razdvaja nego što spaja ljude.

i ja sam to mislila i onda pre 2 nedelje moj muz se prijavi kao gleda nesto o svom poreklu tj. prezimenu i naravno google mu izbaci stranicu na facebook-u... on se registruje i nadje tamo i brata koji zivi u zagrebu... ok je sve dok se dopisuje samo sa njim i sestricinom koja je u nemackoj... i ja sam se registrovala da bismo igrali bilijar jedno protiv drugog i ni zbog cega vise...
al sve u svemu otkako smo se registrovali, dani nam prolaze bas bzvz user posted image
kad dodje kuci, jedemo, onda se prijavi na fb, odigramo po neku partiju bilijara (svako je u drugoj sobi za kompom) i onda dodje vreme za spavanje i sutra sve ispocetka-GLUPOST!!! komp i net je izmisljen da RAZDVAJA  a ne da spaja ljude user posted image .

clock-img

12.12.2009, 14:07

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

IZVORNA PORUKA: pahulja76

i kaže prvi put posle dužeg vremena mi se obradovala, ustvari, da bude iskrena, ne meni nego Luki............

U ime Oca i sina i svetog Duha, Amin! E svakakvog voća u Božjoj bašti.. Kakva pakosnica!!!!! user posted image Pf...
Ja nemam facebook, niti želim da ga imam.. Smatram da više razdvaja nego što spaja ljude.

i ja sam to mislila i onda pre 2 nedelje moj muz se prijavi kao gleda nesto o svom poreklu tj. prezimenu i naravno google mu izbaci stranicu na facebook-u... on se registruje i nadje tamo i brata koji zivi u zagrebu... ok je sve dok se dopisuje samo sa njim i sestricinom koja je u nemackoj... i ja sam se registrovala da bismo igrali bilijar jedno protiv drugog i ni zbog cega vise...
al sve u svemu otkako smo se registrovali, dani nam prolaze bas bzvz user posted image
kad dodje kuci, jedemo, onda se prijavi na fb, odigramo po neku partiju bilijara (svako je u drugoj sobi za kompom) i onda dodje vreme za spavanje i sutra sve ispocetka-GLUPOST!!! komp i net je izmisljen da RAZDVAJA  a ne da spaja ljude user posted image .

U pravu si prava glupost gobljenje vremena user posted image

clock-img

12.12.2009, 14:14

clock-img

pahulja76

pencil-img

1516

IZVORNA PORUKA: Rivana

IZVORNA PORUKA: pahulja76

U pravu si prava glupost gobljenje vremena user posted image

al eto, iako sam rekla da je glupost zbog muza se registrovah i eto me i tamo...
al dobro je sto ne "visim" tamo k'o sto sam ranije na svim mogucim messenger-ima  (da kazem za utehu).
dace bog (valjda) da uskoro zatrudnim pa da se u potpunosti sklonim od komp-a user posted image