cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Epilepsija kod bebe/deteta

clock-img

20.01.2020, 15:22

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Bice to Ljisho sve ok! Kako je prosao eeg? Jesu li ga citali odmah? Sve razumem sta pises, ali oni moraju, za specificna stanja, da znaju koje su im mere postupanja. I ti moras, cak, da das saglasnost. Nema komisija veze sa tim. 

clock-img

20.01.2020, 15:49

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Lljisho,cekamo te!

clock-img

20.01.2020, 16:36

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8622

Ima li nekih novosti? Ljiso.. cekamo sa nestrpljenjem. 

clock-img

20.01.2020, 17:04

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Zvanicno ce rezultati biti ocitani u sredu a preliminarno su mi rekli :mama imate viska para pa radite ovo.

Smesko ja imam zakon kojeg moram da se pridrzavam a zakon je i za peedskolske ustanove isti. I nije istina da ja njima.moram bilo kakbu evidenciju da dostavljam. Moja dobra volja. Ja popunjavam anketu i bla bla. Pise u zakonu da vrtic zanima sako da li je dete vakcinisano i da li je u infektu a iskljucenje zbog sumnje na druge bolesti je cista diskriminacija. Da sad ovse ne duzim mogu vam u temi vrtic okaciti zakon. 

clock-img

20.01.2020, 17:07

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18873

Ljisho, super za nalaz.
A mozda su se one mnogo uplasile pa preterano odreagovale. Ne mozes ih ni kriviti za previse brige. 
Drugo je to sto tebe po dzepu udara... 
Cerka moje kume je prusustvovala epi napadu svog najboljeg druga. Na zalost, decak je umro. 
Sad si mirna i znas da je dete zdravo. 

clock-img

20.01.2020, 17:10

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Ok.

Super za nalaz!