cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pilula za dan posle

clock-img

06.06.2010, 22:16

clock-img

Isidora87

pencil-img

3

Imala sam sinoc nezasticen odnos, dan pre nego sto treba da pocnem piti anti bebi pilule koje redovno uzimam neke 3 godine. Mislite li da trebam uzeti postinor?

clock-img

06.06.2010, 22:18

clock-img

Anoniman

mislim da treba da pitas lekara..

clock-img

06.06.2010, 22:26

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Isidora87

Imala sam sinoc nezasticen odnos, dan pre nego sto treba da pocnem piti anti bebi pilule koje redovno uzimam neke 3 godine. Mislite li da trebam uzeti postinor?

Definiši, draga.
... koji ti je dc?
(dan ciklusa)

Dobrodošla ! user posted image

clock-img

06.06.2010, 22:29

clock-img

Isidora87

pencil-img

3

Dobila sam mestruaciju proslog petka, i sad u subotu sam spavala sa njim... Racunala sam, to je neplodan dan, pa sam sad u dilemi da li da uzmem postinor jer sam danas pocela redovno da pijem Logest

clock-img

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: OTI

jesi odlucila?

boga mi, koliko seksa ja imam(odnosno nemam) nema sanse da zatrudnim user posted image user posted image user posted image

micketta, ne brini...

user posted image user posted image user posted image
Ja htela da te pitam Kaaaaaaaako, sestro? s obzirom na neke postove .....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Isidora87

pencil-img

3

I pod nezasticen, mislim svrsio je u mene :/

clock-img

06.06.2010, 22:32

clock-img

Anoniman

Dobila sam mestruaciju proslog petka, i sad u subotu sam spavala sa njim... Racunala sam, to je neplodan dan, pa sam sad u dilemi da li da uzmem postinor jer sam danas pocela redovno da pijem Logest

aj   da probam ovako... user posted image
Je l* svršio u tebe?

Ako sumnjaš da si trudna ( to oslanjanje na plodne i neplodne dane nema veze sa životom, ja sam živi primer - zatrudnela sam u neplodnim danima...) uzmi Postinor ali se ooobavezno posavetuj sa ginekologom koliko je bezbedno i da li smeš da odmah nakon Postinora počneš sa uzimanjem Logest-a.

< Poruku je uredio kaliopi -- 6.6.2010 22:35:30 >

clock-img

06.06.2010, 22:34

clock-img

Anoniman

A ti si već počela da piješ Logest???
Ne znam draga , zaista nazovi lekara ....Nemoj da se ifraš. pobrljavićeš hormone te pilule nisu bezazlene naročito Postinor.

< Poruku je uredio kaliopi -- 6.6.2010 22:35:37 >

clock-img

24.07.2010, 20:35

clock-img

ikica1

pencil-img

5

uzasno me je strah popiti tabletu, obzirom da sam je pila pre par godina desilo se da je kondom pukao i imala sam velikih komplikacija zbog toga. Sada se opet desilo isto,  odnosno sinoc a mislim da su mi plodni dani odnosno moja racunica tvrdi tako. u velikoj sam dilemi sta da radim obyirom da mnogo lose te tablete uticu na mene bar tada su ... znam da mi niko ne moze pomoci povodom toga ali morala sam ovako javno da se izjadam user posted image

clock-img

24.07.2010, 20:55

clock-img

lothroniell

pencil-img

1402

Idi kod ginekolaga, i konsultuj se sta i kako, niko od nas ovde nije toliko strucan da mozemo da ti damo dobar savet s obzirom da si imala komplikacije jer mi mozemo samo da ti kazemo pij ili nemoj piti a to ti nije od pomoci. A pilula deluje i 72 sata posle odnosa. user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

clock-img

25.07.2010, 00:19

clock-img

ikica1

pencil-img

5

Hvala na savetu, to sam i mislila da uradim u ponedeljak, već sam informisana da deluju 72 sata nakon odnosa. tako da mi nije kasno ukoliko se konsultujem sa ginekologom u ponedeljak ujutru. U svakom slucaju razgovaracu sa strucnijim od sebe i ako nisam sigurna koliko mi moze pomoci. Meni je najbolje da nemam vise odnose obzirom da sam maler koliko god koristila zastitu user posted image

clock-img

25.07.2010, 00:22

clock-img

Anoniman

A sta ti je bilo kad si popila pilulu tada?

clock-img

25.07.2010, 00:26

clock-img

ikica1

pencil-img

5

Imala sam menstruaciju 15 dana posle toga sa prekidima po jedan dan. Ogromne bolove, nisam mogla da se krecem od nesvestica. Bas mi je bilo lose. nakon svega toga menstruaciju nisam imala dva meseca . 

clock-img

25.07.2010, 00:27

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: pcelica Maja

A sta ti je bilo kad si popila pilulu tada?

Sexala se...user posted image

clock-img

25.07.2010, 00:28

clock-img

Anoniman

jao bzvze...
Ja sam kupila jednom i nisam smela da popijem... bas zbog svega toga!

clock-img

25.07.2010, 00:29

clock-img

ikica1

pencil-img

5

A sta se desilo da li si bila u plodnim danima? 

clock-img

25.07.2010, 00:31

clock-img

Anoniman

Pa davno bilo al cini mi se u plodnim i kupila i nisam smela da popijem... bacila sam ih u wc solju!

clock-img

25.07.2010, 00:32

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

koliko ih dolazi u pakovanju pcelo?

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

clock-img

25.07.2010, 00:33

clock-img

ikica1

pencil-img

5

nisi ostala trudna??? Kako bi volela da znam da li cu biti trudna pa i da rizikujem da mi bude lose user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.01.2011, 10:50

clock-img

Anoniman

Koja je cana pilula

clock-img

10.01.2011, 10:55

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Pretpostavljam da misliš na cenu? Mislim oko 200 - 300 din.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

11.01.2011, 01:59

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Mislim da ljudi trba da shvate da kontracepcvija počinje u glavi, a ne u piluli! Pogotovo ne u piluli za dan posle.
Savršeno dobro znam da je osećaj bez zaštite daleko bolji,ali da li stvarno treba da budemo toliko sebični da zbog malo intenzivnijeg zadovoljstva pravimo takve gluposti poput PILULA, ABORTUSA ILI ODRICANJA OD SOPSTVENOG DETETA!!!!!

Kakvi smo to ljudiuser posted image

clock-img

11.01.2011, 09:15

clock-img

Anoniman

pilule za jutro posle ima 2 u pakovanju...i kostaju oko 700din

clock-img

11.01.2011, 10:19

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: smeško

Mislim da ljudi trba da shvate da kontracepcvija počinje u glavi, a ne u piluli! Pogotovo ne u piluli za dan posle.
Savršeno dobro znam da je osećaj bez zaštite daleko bolji,ali da li stvarno treba da budemo toliko sebični da zbog malo intenzivnijeg zadovoljstva pravimo takve gluposti poput PILULA, ABORTUSA ILI ODRICANJA OD SOPSTVENOG DETETA!!!!!

Kakvi smo to ljudiuser posted image

Daj molim te.....

clock-img

11.01.2011, 10:34

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]