cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: STRIJE

clock-img

14.07.2016, 11:59

clock-img

pngpme

pencil-img

585

Tako će i meni biti jer se inače nisu baš razrasle, posle ima da budu kao suve smokve. Makar da posluže svrsi da ne bude da sam dobila strije i čuda po njima a da nisam imala mlijeka, to bi već bio peh. user posted image

clock-img

12.10.2016, 17:56

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

IZVORNA PORUKA: Mariya

Ja uspela da iznesem 2 trudnoce i to bez ijedne jedine strijeuser posted image user posted image Iako ih sve zene u mojoj porodici imaju!!
U prvoj sam se mazala tamnoplavom niveom, a u drugoj belom SOS niveom.

Hehe, našla post od pre 2 godineuser posted image

Nadam se da ću i ovu treću trudnoću proći bez njih, mažem se kao luda još od pozitivnog testauser posted image Htela bih da mi ostane stomak bez strija, možda bacim tetovažu na njegauser posted image

clock-img

12.10.2016, 18:01

clock-img

Animsaj9

pencil-img

2911

ja sam mazala uljem koje sam dobila na RR Happy mama, i ni jedne nije bilo

clock-img

13.10.2016, 13:45

clock-img

degu

pencil-img

11332

Evo jasam upravo dobila ulje happy mamma user posted image celu prošlu trudnoću sam se mazala s njim,pred kraj su mi se pojavile strijice oko pupka, neprimetne su, ali me je strah što mi jes ad veći stomak da ću se raspući cela. Mažem se svaki dan,sad nešto razmišljam da krenem 2 puta dnevno

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

13.10.2016, 14:27

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Degu ne mora znaciti,i meni je sad bio veci stomak a nijedne strije user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

13.10.2016, 14:42

clock-img

Sandricak

pencil-img

1090

Zato sam ja kso lubenica uprkos mackanju...user posted image

,,Život guta one koji se boje!``

clock-img

13.10.2016, 14:59

clock-img

degu

pencil-img

11332

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Degu ne mora znaciti,i meni je sad bio veci stomak a nijedne strije user posted image

A u prvoj trudnoći? Mene brine jer sam u prvoj već počela da pucam,da sam izgurala do termina sva bih ispucala.

clock-img

13.10.2016, 15:41

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Degu nisam ni u prvoj,imala sam na lijevoj dojci dvije ali nema ih vise,ne vide se.
Ne znam da li ima veze ali sam se u prvoj mazala kao manijak tri puta dnevno a sad drugi put sam se mozda 10 puta namazala

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

13.10.2016, 17:45

clock-img

AnaAna1

pencil-img

822

Da pitam vas iskusne, ja sam pocela polako da se mazem posle tusiranja samo, grudi i stomak (13 sam nedelja), da li bi trebalo i cesce od toga?

I skoro sam cula za "recept" od jedne mame koja je to mazala sa oba deteta i nije ni jednu striju dobila - kaze pavloviceva mast i AD kapi, pa se to utrlja... jel cuo neko za tu kombinaciju? :)

clock-img

13.10.2016, 19:23

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ana Ana zavisi koliko cesto se tusiras user posted image
Salim se,po nekom mom misljenju bitnije je da se posle cesce mazes.

clock-img

13.10.2016, 19:45

clock-img

degu

pencil-img

11332

Mene bas brine sto sam u prvoj trudnoci dosla do tacke pucanja, da je jos malo porastao sva bi se raspukla, a sad cu biti veca. Al mackacu se i vise puta dnevno pa cu znati da sam ja dala sve od sebe.
Ana sad ti ne treba cesce, cisto odrzavaj kozu vlaznom. Nisam cula za tu kombinaciju al sigurni je i to ok.

clock-img

13.10.2016, 20:38

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Degu mazi ponekad i maslinovim uljem,preko neku staru pamucnu majicu i eto ga user posted image

clock-img

08.11.2016, 13:15

clock-img

Изида

pencil-img

10

А када треба да почне да се маже против стрија? Мислим у ком месецу или могу одмах да почнем.

clock-img

08.11.2016, 13:29

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Izida mozes i odmah,nece da skodi ali kako bude stomacic veci dve vise se mazi user posted image

clock-img

08.11.2016, 16:51

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Mazi odmah,pocni.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

08.11.2016, 19:38

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Izida, pocni odmah jednom, dva puta dnevno. Kad stomak počne da raste mozes i češće.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

24.12.2016, 21:15

clock-img

LauraAndrija

pencil-img

365

Ja se nisam bas redovno mazala, možda više u prvoj trudnoci, ali evo posle dve trudnoce nemam ni jednu jedinu striju. Sad da li je do kreme ili do genetike ne znam, imam jako suvu kozu i mislila sam da ću cela popucati. Mazala sam se sa kremom iz dm-a babylove krema za strije. Inače sa tom kremom se mazala i moja zaova i ona takodje nema ni jednu.

clock-img

25.12.2016, 12:25

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

U obe trudnoće sam dobila malo strija po donjem stomaku.Ne vide se,nosim dvodelni kupaći.E sad u ovoj trećoj ću videti.Dosta sam starija,ko zna..za sada koristim happy mama kremu koju sam dobila preko rr i super je.Glatka,lepo vlaži kožu.Nadam se da neće biti novih

< Poruku je uredio krin 40 -- 25.12.2016 12:26:39 >

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

25.12.2016, 12:30

clock-img

LauraAndrija

pencil-img

365

Mislim da se koža već raširila u prve dve. Moja snajka u trećoj nije dobila ni jednu novu, najviše je popucala u prvoj, ali ništa puno, malo oko pupka i ne primeti se toliko.

clock-img

02.03.2017, 12:32

clock-img

tamara837

pencil-img

39

Ja sam trenutno 20+3 i vec dve sedmice se mazem Saljicevim melemom nekako mu najvise vjerujem,a divnoo mirise

clock-img

02.03.2017, 12:50

clock-img

tamara837

pencil-img

39

Ja sam 20+3 trenutno i mazem se vec 2 sedmice

clock-img

02.03.2017, 17:26

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

Ja uspela da iznesem 3 trudnoće i rodim 3 dece bez ijedne jedine strijeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

02.03.2017, 19:06

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Moje strije i ja imamo duguuu istoriju, tako da me pojava novih u trudnoci uopste nije tangirala. Nije da nisam pokusavala da se mazem ali mi je i od Saljica i od Eucerina bilo mukaaaaaa pa sam batalila.
Sad treba da kupim na poklon kremu protiv strija, vidim da je vecina ovde zadovoljna Mella kolekcijom. Ima li jos nesto sto bih mogla da uzmem u obzir?

clock-img

02.03.2017, 19:20

clock-img

degu

pencil-img

11332

Mico meni je Mella najbolja, u prvoj trudnoci s njom sam prosla bez strija,sad sam ih ipak dobila oko pupka,mazala sam se bademovim uljem i mellom.

clock-img

03.04.2017, 09:15

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Da pihvaćum hapoy mama kremu.Koristim je celu trudnoću.Danas sam u osmom i nema ni jedne nove strije.😃

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu