cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: STRIJE

clock-img

31.08.2012, 09:43

clock-img

anajid

pencil-img

3545

Ja imam samo po koju na butkicama sa unutrasnje strane.Inace stomak me uopste ne svrbi i nemam strije,a molim boga da ih ne dobijem do kraja.

clock-img

31.08.2012, 12:18

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

ja imam bogami i po gornjem delu butina i po guzici, to mi je popucalo u srednjoj skoli. ali nisu strasne tanke su, tako da ne izgledaju gadno. a u prvoj trudnoci su mi popucale grudi odmah u prvom trimestru. a sve ostale strije sam dobila tek nakon porodjaja i to po par komada na ovim spojilerima sa strane stomaka :D ne znam kako se to zove, na kukovima i par sam dobila kao uzduznih na butinama napred i izmedju nogu. sve u svemu dosta su tanke i nisu strasne, nema ih puno.... samo se nadam da necu popucati jos, to bi mi stvarno bilo previse. posebno se nadam da na stomaku necu dobiti, ali jako mi je sumnjiv taj svrab od juce.

don't shit where you eat :))

clock-img

31.08.2012, 14:06

clock-img

nina26

pencil-img

3303

Da li strije kad se pojave, prvo budu crvene ili kako

na grudima su mi neke vene iskocile, pa to sad pocrvenelo i ne znam da li su strije ili ne???

bas mi je cudno sto su tu izasle jer mi grudi nisu nesto velike, pre sam ocekivala na stomaku???

A stomaku pogotovu sa strane znaci preko rebara su mi toliko iskocile vene da je to strasno, kao guster sam, jel se to desava i vama, ili meni samo jer se pucam antikoagulacionim inekcijama pa su zbog toga izrazeneuser posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

clock-img

31.08.2012, 14:09

clock-img

daca77

pencil-img

8079

A otkud meni strije?user posted image
Imam ih u glutealn.predelu, samo sa desne strane...nikada se nisam gojila i mrsavila, vec 1-2kg vise- manjeuser posted image
Slucajno sam ih videla pre mesec danauser posted image

clock-img

31.08.2012, 16:20

clock-img

red3lilu

pencil-img

1237

Ako vas svrbi stomak samo mažite, mažite i mažite...
Mene je svrbeo u trudnoći, a počeo je i prošle nedelje da me svrbucka, kad sam malo bolje pogledala koža mi je dosta suva i "žedna" pa se sad mackam kremom... Inače, ipak mi nije izašla nijedna strija na stomaku, a ono što sam mislila da je strijica je ustvari bila razuvčena fleka od boginje iz detinjstvauser posted image ... Stomak mi i dalje visi ali se svakim danom sve više i više povlači i to veoma očiglednouser posted image

U trudnoći su mi i stomak i grudi bile žilave i videle su se vene, sada su samo grudi pune vena, što je normalno ali ne primetim sveže strije sada tj. ostaće mi one iz prethodne trudnoće. Sada je samo pitanje koliko će se grudi još smanjitiuser posted image user posted image

< Poruku je uredio red3lilu -- 31.8.2012 16:23:07 >

clock-img

04.01.2013, 13:35

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Kupila sam Saljica, ljubim ga u pametnu glavu.
Citala sam da je neka cura smanjila i da zna za neke koji su smanjili ili uklonili strije sa Saljicevim melemom za oziljke.

clock-img

04.01.2013, 13:40

clock-img

branki*

pencil-img

20828

mazala saljicevu kremu po stomaku i butinama u toku trudnoce,a prva 3 meseca niveino mleko.nema nijednu striju.kao devojka sam dobila par strija sa unutrasnjih strana butina i jos su tuuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

04.01.2013, 14:16

clock-img

Meisje

pencil-img

4182

Vidim da svi imaju sa unutrasnje strane,e pa i ja,a pocela sam da se mazem od 12.nedelje,valjda nece biti jos,na to treba paziti,ipak se one mnogo tesko skidaju

clock-img

04.01.2013, 14:17

clock-img

lady_b

pencil-img

901

A gdje ima da se kupi taj Saljicev melem? Ja sam iz Republike Srpske.. Ili to ima samo kod vas u Srbiji?

clock-img

04.01.2013, 14:19

clock-img

branki*

pencil-img

20828

ja sam uzimala u liliju...verovatno da ima i po apotekama.

branki

clock-img

04.01.2013, 14:22

clock-img

lady_b

pencil-img

901

A taj melem se tacno zove Striet?

clock-img

04.01.2013, 14:22

clock-img

Meisje

pencil-img

4182

I ja cu da ga uzmem,svi ga hvale, provereno dobaruser posted image

clock-img

04.01.2013, 14:24

clock-img

branki*

pencil-img

20828

IZVORNA PORUKA: lady_b

A taj melem se tacno zove Striet?

dauser posted image

branki

clock-img

04.01.2013, 14:28

clock-img

lady_b

pencil-img

901

E hvala Branki, bas cu da ga potrazim user posted image

clock-img

04.01.2013, 14:30

clock-img

branki*

pencil-img

20828

potraziuser posted image ok je skroz.

branki

clock-img

04.01.2013, 14:49

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Trebalo bi da ga svaka apoteka ima.

clock-img

04.01.2013, 15:58

clock-img

adulence

pencil-img

7314

zene celu trudnocu sam koristila striet i na kraju sam opet ispucala skroooozozz....to je definitivno do koze da li je ili nije elasticna,necu da budem baksuz probajte i nadam se da ce vama uspetiii...

clock-img

04.01.2013, 16:03

clock-img

cockic

pencil-img

4591

ja mislim da je do koze mada ja sam y pybertey popycala po gyzi bokovima i grydima a y trydnoci nista tako da ne znam do cega zavisi.mislila sam da cy y trydnocama da dobijem dosta strija a ja ni jedny.
kod mene je bilo da sam bila premrsava sa nekih 14 godina i naglo se rasirih mislim grydi,gyza mora da sam zato i dobila stije.

clock-img

04.01.2013, 16:17

clock-img

Meisje

pencil-img

4182

Kazu da je voda dobra,sto vise to bolje...

clock-img

04.01.2013, 19:41

clock-img

masa masa

pencil-img

185

Kada ste vi pocele da koristite ovaj preparat,u kojoj nedelji?

clock-img

04.01.2013, 23:19

clock-img

Meisje

pencil-img

4182

Maso ja sam pocela da se mazem u 12.n. Ako citas onaj kalendar trudnoce tamo tacno kazu kad da pocnes

clock-img

04.01.2013, 23:34

clock-img

VVVV

pencil-img

214

IZVORNA PORUKA: adulence

zene celu trudnocu sam koristila striet i na kraju sam opet ispucala skroooozozz....to je definitivno do koze da li je ili nije elasticna,necu da budem baksuz probajte i nadam se da ce vama uspetiii...

I ja sam koristila striet, kad je poceo stomak da raste, negde od 25 nedelje.
Nijednu striju nisam dobila user posted image .
Inace ih imam po bokovima odavno, ali ne mnogo.

clock-img

04.01.2013, 23:44

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

Koristila striet a za kupanje sebamed ulje i nijednu striju nisam dobila,nastavila da mazem striet i posle porodjaja za svaki slucaj..

< Poruku je uredio Sanchy -- 4.1.2013 23:45:50 >

clock-img

05.01.2013, 00:05

clock-img

ana77

pencil-img

610

Ja koristila onu Babylove kremu protiv strija iz DM-a (duplo i vise jeftiniji od Saljica) i nisam dobila ni jednu. U prosloj trudnoci sam koristila striet i isto nisam dobila strije. Valjda nisam sklona, sta li. 

clock-img

21.01.2013, 20:00

clock-img

hanic

pencil-img

494

I pored stalnog i redovnog mackanja ja sam popucala, do osmog mjeseca nisam i onda preko noci iskocice crvene linije na butinama i par po stomaku, nadam se da nece vise da ih ima dovoljno user posted image . Sinoc sam bas bila bljak pa sam mm nabrajala i nabrajala i nabrajala i danas kad je dosao s posla donio mi vichy za strije (kao ublazuje vec postojece) jel neko to koristio?