cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: STRIJE

clock-img

06.04.2012, 11:38

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

IZVORNA PORUKA: nink

Evo da  i ja iznesem svoje misljenjee....U prvoj trudnoci sam dobila strije po stomaku ,nije strasno ali vide se..Da izblede na suncu ali se i dalje vidi i ne mogu nazalost vise da nosim bikini,moram malo dublje gacice...E da mazala sam saljica i to je skroz bez veze....E sada u drugoj sam mazala chicco Mama donu i ni jednu novu  nisam dobila,i sada mazem isto to..Eto to je moje iskustvouser posted image

Ja sam se u prvoj mazala a dobila sam strije,nikad nisam nosila bikini pa mi ni ne smetaju user posted image ...u drugoj se nisam mazala a nisam dobila nijednu novu

clock-img

06.04.2012, 11:52

clock-img

tammy.ka

pencil-img

114

ja sam se pomirila sa tim da bez strija necu proci...i sad kad su tu, mazem neku kremicu, i nije strasno...a preko facebooka neka zena prodaje nemacke kreme, Shea Puter Homemade Kreme

sve gledam slike(pre i posle) i dodje mi da porucim, ali jos nisam...
jel neko probao? ima bas dosta rasirenu mrezu i zadovoljne korisnike, ali nije bas malo para pa se dvoumim...a leto se blizi...

clock-img

06.04.2012, 13:26

clock-img

Zvoncica84

pencil-img

30

Tammy.ka ja koristim redovno Shea buter- iskljucivo nerafinisani, i pisala sam negde da sam jako zadovoljna s njim. Pred kraj sam osmog meseca i imam bas veliki stomak i ni jedne strije user posted image Odlicno hidrira kozu.
Ja ga inace i prodajem, po mnoogo jeftinijoj ceni nego gore pomenuta. Porucila sam sebi vecu kolicinu, pa sam ga onda krenula i prodavati. Sad mi je ostalo jos nekih 700g.

clock-img

16.05.2012, 17:45

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304

U prvoj nisam dobila strije, a nisam bila nesto revnosna u mazanju. Jedna mi je bocica losiona od kakao putera i ostala nakon "upotrebe" u trecem. Strije nisam dobila u toku trudnoce, ali kad sam se porodila pojavilo mi se 2-3 tu gde je lastis vesa i jedna pored pupka. Male su, mozda po 1cm duzine, ali ipak dovoljan razlog da sada povedem racuna.
U drugoj sam trudnoci pocela jos od pre drugog tromesecja aktivno da se mackam. Stomak mi je sada veci i brze je rastao. Mazem se jednom ili dvaput dnevno i koristim rosa canina ulje sa vitaminom E i Bio Oil- naizmenicno. Potrosila sam do sad 400-500ml, a u 30-oj sam nedelji... Strija (kuc-kuc) za sad nema. Planiram se obavezno mazati i nakon porodjaja barem prvih 8 nedelja.

You give them life, they give you more to live for...

clock-img

17.05.2012, 17:00

clock-img

ishler

pencil-img

1708

Mislim da je sve do koze,pocela sam da se mazem oko dvadesete nedelje stomak mi je bio do porodjaja ogrooooooman i nisam dobila strije i ako imam suvu kozu.Mazala sam se saljicem,dobar je jer popravlja stanje koze.user posted image masti je

clock-img

02.07.2012, 08:16

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

IZVORNA PORUKA: mj85

Drage moje trudnice dali koristite neke preparate za sprecavanje pojave strija i celulita, ja sam sesti mesec i pocele su mi se pojavljivati strije i celulit na nogama, inace koristim samo nivea mleko za telo

IZVORNA PORUKA: pandina

Ja sam koristila Saljicev Striet i nisam dobila ni jednu jedinu striju, mada mozda je i do genetike.
Celulita imam dosta, u trudnoci mi se bas povecao.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

02.07.2012, 08:20

clock-img

mala buba

pencil-img

179

i ja sam koristila Saljicev, mani se pokazao kao odlican

Lako mi je s nemirom,
ne mogu da umirim mir.

clock-img

07.08.2012, 14:42

clock-img

red3lilu

pencil-img

1237

Juče sam ogledalom gledala stomak pošto jedva dosežem da vidim do pupka... imam i šta da vidim, strija sa desne strane stomaka... divnoo..
Mazala sam se posle tuširanja, više sam grudi mazala jer je koža tanja a i stradale su mi dosta u prvoj trudnoći... Ovo na stomaku nisam ni videla ni predvidelauser posted image , a pretpostavljam da je sad već kasno... Ne znam koliko je moguće da mi nakon porođaja izađu neke dodatne po stomakuuser posted image

clock-img

07.08.2012, 14:44

clock-img

Anoniman

Nakon porođaja mislim da neće, ako će da izađu, izaći će u ovo malo vremena trudnoće što ti je prostalo.

clock-img

16.08.2012, 22:45

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304

Evo meni strija i to nakon porodjaja. Stomak mi je bio ogroman, beba povelika, pitali me ne retko dal blizance nosim... Pred kraj trudnoce sam primetila par, al kad sam se porodila i pojavila mi se alergija na list maline ja sam tu zonu na stomaku non-stop trljala... Osip se povukao, strije ostale kao mrezica...
A ulje protiv strija u to vreme nisam smela da koristim, tako da se sad mackam dok su jos crvene...

You give them life, they give you more to live for...

clock-img

16.08.2012, 23:01

clock-img

magnetic

pencil-img

3044

Dve trudnoce bez ijedne strijice............ja presretnauser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

clock-img

16.08.2012, 23:08

clock-img

adulence

pencil-img

7314

otkri nam kako???bravooooooo....user posted image user posted image

clock-img

16.08.2012, 23:12

clock-img

magnetic

pencil-img

3044

Prvi put sam se mazala Pavlodermom,redovno uvece,ujutru,pa i preko dana od dosade.Drugi put sam se svega desetak puta namazala i to vec pred kraj trudnoce i bila sam ubedjena da cu ovaj put popucati,ali eto nisam.Tako da sam sada sigurna da te kremice mogu samo malo pripomoci.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

clock-img

17.08.2012, 09:26

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

ja sam najvise strija dobila prvih mesec dana posle porodjaja jer sam naglo smrsala oko 15 kg za to vreme,noge su mi uzas,po stomaku imam jako malo tankih ni ne vide se,ali zato bokovi i unutrasnja strana butina su mi do kolena unakazeneuser posted image user posted image

zna li neko neki kozmeticki salon gde rade lasersko uklanjanje strija( u NS)?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

17.08.2012, 10:04

clock-img

cockic

pencil-img

4591

nemam ih ni posle jednog porodjajauser posted image

u pubertetu sam dobila na bokovima,grudima i guzi sad su bele nevide se ali u user posted image  nista

clock-img

17.08.2012, 10:09

clock-img

red3lilu

pencil-img

1237

IZVORNA PORUKA: red3lilu

Juče sam ogledalom gledala stomak pošto jedva dosežem da vidim do pupka... imam i šta da vidim, strija sa desne strane stomaka... divnoo..
Mazala sam se posle tuširanja, više sam grudi mazala jer je koža tanja a i stradale su mi dosta u prvoj trudnoći... Ovo na stomaku nisam ni videla ni predvidelauser posted image , a pretpostavljam da je sad već kasno... Ne znam koliko je moguće da mi nakon porođaja izađu neke dodatne po stomakuuser posted image

Ipak sam dobro prošla. Nisu se pojavile ni nakon porođaja, a koža je u odličnom stanjuuser posted image

clock-img

17.08.2012, 11:24

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

red mazi se i dalje, meni su se tek nakon nekih mesec dana pojavile posle porodjaja...

don't shit where you eat :))

clock-img

17.08.2012, 23:36

clock-img

tatjan@

pencil-img

523

Meni je ispucao ceo stomak user posted image U prvoj trudnoci do pupka a sad i iznad.. i grozne su.. Od pocetka sam se mazala, Saljicevim Strijetom, bademovim uljem, AD kapima, Pavlovicevom, Eucerin sa 5 % Uree, tusirala se samo Eucerin uljem.. I mazala sam stomak svaka 3-4 sata, pogotovo u 3 tromesecju, jer me je to pucanje i strasno svrbelo. Katastrofa. Moja tetka ima 13 dece i nema nijednu striju i nije se nesto posebno mackala. Sve je to do koze user posted image

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

clock-img

30.08.2012, 22:19

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

da li je svrab po stomaku pokazatelj da ce se pojaviti strijeuser posted image

clock-img

30.08.2012, 22:23

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Moze biti, ali nije siguran znak.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

30.08.2012, 22:24

clock-img

Anoniman

Samo ne češi noktima! Mazi stomak blago! I mene je svrbeo, a imam samo jednu strijicu na kuku veličine 1,5cm.

clock-img

30.08.2012, 22:34

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

uf ja sam sva u strijama, pocele su jos davno da me napadaju. srecom na stomaku nemam, ali bojim se da cu dobitiuser posted image
da ste me videle na ispitu pre neki dan, odjednom je samo poceo da me svrbi stomak i ja pocela da se ceskam, a assitent me pogledao, ko zna sta je pomislio user posted image

clock-img

30.08.2012, 22:37

clock-img

Anoniman

h, imam i ja na grudima i butinama, ali me za to zabole, meni je bilo važno da nemam na stomaku. user posted image

clock-img

30.08.2012, 22:41

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

i meni istouser posted image verovatno zato sto je to jedino mesto na kome nemam jos uvek user posted image javascript:void(AddText('user posted image '))

clock-img

30.08.2012, 22:45

clock-img

Anoniman

user posted image

Pa ove na butkama imam oduvek, valjda sam se rodila sa njima user posted image , ove na sisama imam od prve trudnoće.

Al voooooooolim bikini, pa bi stomak mogao ostati bez strija. user posted image