cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: STRIJE

clock-img

01.10.2011, 20:18

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

Mackala sam obe kombinovano, onu u metalnoj kutiji i mleko za telo. Uzimala sam ih na subotickom buvljaku, 370 dindži ono mleko od 400 ml što donose iz Mađarske. Nekako mi je drugačija - mislim bolja krema  nego ove koje kupim kod nas u radnjama.

clock-img

12.11.2011, 17:38

clock-img

Verus

pencil-img

11942

IZVORNA PORUKA: Sesilija 83

Evo recepta(sa malim zakasnjenjem)
Mast protiv strija
0.500gr vazelina
o.500gr pavloviceve kreme
10 ampula tokaferola
0.200ml bademovog ulja
0.200ml kantarionovog ulja
0.200ml maslinovog ulja
5 bocica AD uljanih kapi
Sve se to izmixa i sipa u tegle i stoji u frizideru,naravno ona koju trenutno koristite stoji u kupatilu ili na mestu gde se mazete, ja mazem celo telo a inace imam izrazito suvu kozu,i bas sam zadovoljnauser posted image

clock-img

12.11.2011, 17:53

clock-img

Sesilija 83

pencil-img

1826

Recept za ovu kremu mi je dala dr iz Fronta....user posted image

clock-img

12.11.2011, 18:49

clock-img

cockic

pencil-img

4591

sesilija gde si nasla tokoferol ampule ja sad bila do par apoteka nama ih
a i zvala moja mama neke isto nije nasla.

rece mi apotekarica da u nekim privatnim ima ali ne zna kojim,tako da mi nije
puno pomoglauser posted image

pa ja cu bez njih pa kad ih nadjem naknadno cu dodati ali pravicu cetvrtinu
recepta da bi lakse posle dodala te ampule u kutije.

clock-img

12.11.2011, 19:00

clock-img

Sesilija 83

pencil-img

1826

I meni je problem bio njih da nadjem i kupi mi drugarica u gradskoj apoteci u bg kod zeleznicke STANICE ona velika apoteka sto radi 24H,

< Poruku je uredio Sesilija 83 -- 12.11.2011 19:01:35 >

clock-img

12.11.2011, 19:19

clock-img

cockic

pencil-img

4591

evo sad sam ih zvala sad nemaju ni oni,inace mi rece da postoji neko nw.
ali ni njega ne maju.

a ova druga apoteka moze da naruci nw samo sto je skuplje kosta oko 1500 din.
pravicu ja bez toga pa kako budeuser posted image

u svakom slucaju sve iz recepta imam sem tih ampula.sad muckam pa se mackam

clock-img

13.11.2011, 10:35

clock-img

Sesilija 83

pencil-img

1826

Ma smuckaj ti ostale sastojke a ako u medjuvremenu nabavis tiih dodaj,u sustini svi sastojci su extra hranljivi i puni vitamina.user posted image

clock-img

13.11.2011, 10:38

clock-img

Crvenkapa85

pencil-img

1588

e i ja sam se mackala pa sam ipak zebra postalauser posted image ,ja mislim da je to razlicito kod svake zene,sve zavisi od koze...meni je u prvoj trudnoci stomak bio ogroman,svrbeloooooooooooooooo,a u drugoj me nije svrbeo samo je te stare strije jos rasirio...aal ne zderem se nesto oko njihuser posted image

clock-img

13.11.2011, 10:48

clock-img

Sesilija 83

pencil-img

1826

naravno da zavisi od tipa koze ali ako vec svakog dana posle tusiranja mazem neko mleko za telo zasto ne pokusati nesto sto i doktori preporucuju,ja imam par strija na kukovima jos od pre dve godine, mozda nece skroz da spreci da izlaze po stomaku ali ipak ce da ublazi.

clock-img

13.11.2011, 11:28

clock-img

crazymama

pencil-img

2574

tokoferol je ustvari vitamin E, ja ga pijem od pocetka trudnoce po preporuci dr, u tableticama.
koza mi je divna, jos uvek, a planiram da probam i ovu kremu po receptu. mislim da nije veliki minus ako se ne ubaci tokoferol. mozete da ga pijete po 1 dnevno, kao tabletice, ne moze da skodi.

clock-img

18.11.2011, 14:50

clock-img

ikacc

pencil-img

326

Ja sam stomak mazala pavlodermom, i pavlogalom, nema ni jedna strija. Ali su zato u 9. mesecu pojavile nekoliko na kukovima, da li je od tezine, ili zbog ne mazanja, neznam..  Eto , tamo ih ima , i nigde vise...

clock-img

18.11.2011, 15:06

clock-img

Anoniman

Ikac isti slucaj, mada ja sam se retko kada mazala nekom nemackom kremom, i na stomaku nema ni jedna, a na dessnom boku, na kom sam najvise i lezala pojavile su se 2, 3 nista strasno...

clock-img

29.11.2011, 13:01

clock-img

lanica82

pencil-img

137

Verovatno ima veze na koju se stranu spava, ja uglavnom spavam na levom boku i sa leve strane su mi se pojavile 3-4 strije. Sad sam počela da mažem striet pa da vidim da li pomaže ili da tražim drugo rešenje...

clock-img

02.12.2011, 12:18

clock-img

Zvoncica84

pencil-img

30

Ja se sva mazem nerafinisanim shea buterom. Prvo sam ga uzela za stare strije, smanjuje ih jer obnavlja elasticnost  i sprecava opustanje koze.
Toliko me je odusevio da sam nabavila veliko pakovanje pa ga i prodajem.

Miris mi povremeno smeta, ali ne odustajem. Videcemo vremenom kako ce biti.

clock-img

15.12.2011, 16:22

clock-img

lanica82

pencil-img

137

Sad sam pred porođajem i što više vreme odmiče eto novih strija! Mažem striet ali ništa ne pomaže, svrbe, peckaju, više ne znam šta da radim!user posted image   Sad mi u apoteci promoterka preporučuje neku Eucerin kremu, jel ima neko iskustvo sa njom?

Zvoncice jel sa tim tvojim preparatom bar ima nade da se malo zaleče, makar kasnije kad se porodim? user posted image

clock-img

15.12.2011, 17:24

clock-img

ivas

pencil-img

301

Ja mackam Mustelu, ovde je skupa ko djavo pa sam je nabavila iz inostranstva, koristim skoro od pocetka, 33.nedelja, za sad nista od strija ali videcemo. Mada mi zaista nije nesto prevelik stomak, mami je bio tri puta veci. Ona je popucala par dana pred porodjaj i to jako i ima mnooogo strija. Ja imam pubertetske stare pa cemo sad videti sta ce da bude. Cesto se desava da se ne pojave u trudnoci vec posle porodjaja. Ova mustela radi i na strijama koje su se vec pojavile, tj. kazu da ih znatno ublazava pa eto, javicu kad se porodim sta je bilo! user posted image

clock-img

15.12.2011, 17:29

clock-img

maslackic

pencil-img

2852

Ivas, citam tvoj post a kao da sam ja pisala user posted image imam i ja stare pubertetske.( visoka sam 180cm) a naglo sam se izduzila tamo negde sa 13 god...user posted image
moja mama je strije dobila posle porodjaja i rekla mi je da se gadno pokajala sto nije nosila steznik..bio jun kad me rodila...meni su za sad izasle dve na grudima i jedna ,mala ispod pupka... ali nisam nista posebno mazala samo niveu sos, a sad sam pocela Sajica...

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

clock-img

15.12.2011, 17:54

clock-img

slavica.

pencil-img

1274

I ja imam tih pubertetskih u donjem predelu ledja user posted image  a i mama mi ima gomilu strija po stomaku od trudnoca,tako da obrni-okreni,izgleda da su mi male sanse da me zaobidju... Juce sam kupila Saljicev striet,i videcemo da li ce ista znaciti...ja se nadam...

clock-img

16.12.2011, 10:50

clock-img

Doogie

pencil-img

129

lanice ja mazem eucerin, to je ulje protiv strija.  ovako izgleda

user posted image

vec sam na cetvrtoj bocici, 33. sam nedelja i jos uvek mi se nisu pojavile strije ali videcemo do porodjaja ( a izgleda i posle, koliko vidim po iskustvima!).  takodje imam te pubertetske, u dnu ledja, iako sam 160cm, ha ha ha, verovatno sam naglo porasla sa 155 na 160 :)))  moja mama je takodje imala po stomaku velike, ali u to vreme se nije nista mazalo....  tako da sam ja skapirala da sam izuzetno sklona strijama i da moram preduzeti maximalnu negu kako bih eventualno smanjila velicinu strija koje ce se pojaviti, a ako skroz izbegnem, uhuuu to ce biti premija.

prvo sam mazala po jednom pa po dva puta dnevno, a sada tri puta, a mislim da cu da uvedem i cetvrti posto je poceo da me svrbucka stomak, a kad ga namazem lepo onda ne svrbi.  eucerin kosta oko 1200 din i traje nesto malo duze od mesec dana kada mazes ovako intenzivno kao ja sada (u pocetku je trajao mnooogo duze, dva-tri meseca).  takodje za tusiranje koristim njihovo ulje za tusiranje, posto je i ulje mislim oko 600din njime stretiram samo stomak i grudi, ha ha ha a za ostatak tela obican shower gel :)

user posted image

clock-img

17.12.2011, 11:20

clock-img

Sesilija 83

pencil-img

1826

i ja za tusiranje koristim ovo eucerin ulje vec duze vreme jer imam bas bas suvu kozu...
Tako da sam bas zadovoljna a mazem se i dalje 1 dnevno sa pravljenom kremicom po receptu i evo jos nemam hvalaBogu ni jednu po stomaku one stare na dnu ledja i malo na bokovima stoje i ne mrdaju... inace za 7 dana ulazim u 8 stomak mi je onako srednje velicine.... nadam se da mi nece izaci posle porodjaja.....

clock-img

17.12.2011, 12:47

clock-img

cockic

pencil-img

4591

ja koristim seba med ulje za tusiranje i jako je dobrouser posted image

clock-img

20.12.2011, 16:19

clock-img

Odri Hepbern

pencil-img

1626

I ja bas razmisljam cime da pocnem da se mazem. Videla sam na prethodnim stranam neki recept pa cu ga smuckati, a do tad cu uzeti saljica. Bice valjda to ok.

clock-img

30.12.2011, 14:16

clock-img

Zvoncica84

pencil-img

30

Izvini sto sad odgovaram, slabije se snalazim po forumu.
Ima nade za ublazenje a za potpun nestanak nazalost ne. Ako su crvene, pre poslvetle i suze se, puno su manje primetne.
Ja mazem i svoje stare bele, i primecujem poboljsanje izgleda koze. Nije onako izbrazdano vec kao da se malo zategla.

clock-img

30.12.2011, 14:29

clock-img

JellK

pencil-img

439

Probajte sa HAPPY MAMA kremom protiv strija,meni je dosta pomogla.Mislim da u uputstvu pise da moze da se koristi tek nakon cetvrtog meseca,tako da obratite paznju na uputstvo.

clock-img

30.12.2011, 17:17

clock-img

bea83

pencil-img

5169

Ko se odluči za Happy mama kremu nek je prvo proba jedno veče na maloj površini, na primer na ruci, jer je meni izazvala alergiju. Odlična je stvarno, koža je divna posle nje, al ja sam tako odreagovala, samo što sam se cela namackala pa sam se osula i češkala tri dana