cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Strije

clock-img

24.04.2011, 11:49

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

koliko sam upucena i koliko smo ucili u skoli jos uvek nema preparata koji moze da ukloni postojece strije... osim hiruskog zahvata naravno...
u principu nije mnogo bitno koju kremu koristite bitno ae samo da je ona sto masnije da koza moze da se rasteze...

clock-img

24.04.2011, 11:51

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

mislim da je jomelop e dobar, ja sam  to koristila za oziljke. mislim da se tako zove

clock-img

24.04.2011, 13:15

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Indy, ovako izgledaju proizvodi KLIK

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

27.04.2011, 15:26

clock-img

jance

pencil-img

6439

danas sam u DMu kupila babylove kremu protiv strija...
e sada za ubuduce, sta mislite da je najbolje: krema, ulje ili puter?

Bez dece kuća ne raste

clock-img

27.04.2011, 15:27

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Puter? user posted image
Kažu da je najbolja kombinacija ulja i kreme. Ujutru krema, uveče ulje.

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

27.04.2011, 15:28

clock-img

nencydrew

pencil-img

843

IZVORNA PORUKA: jance

Javi obavezno rezultate!user posted image

clock-img

27.04.2011, 15:30

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Puter? user posted image
Kažu da je najbolja kombinacija ulja i kreme. Ujutru krema, uveče ulje.

Da, kakao butter je odličan user posted image ja ovako mažem, ujutru mleko za telo (svetlo plava Nivea), uveče baby ulje (Johnson). Kad potrošim videću da li ću menjati, za sada je sve ok.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

27.04.2011, 15:33

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Nisam imala pojma za kakao buter! I da ne bude zabune, onaj smajli je za mene, koja sam neobrazovana, a nije upućen janče, tek sad vidim kako je ispalo.

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

27.04.2011, 15:34

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Ja već mesecima hoću da ga kupim ali kad bi mi mozak radio onog momenta kad sam u kupovini bilo bi dobro user posted image

clock-img

27.04.2011, 15:34

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: jance

Ja se od njihovog ulja osula i oljustila. Sad time mazem cizme i cipele.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

27.04.2011, 15:35

clock-img

nencydrew

pencil-img

843

Ne znam, meni je Pavlovićeva zakon, ali preventivno.Jednom kad pređu u ožiljak, jedino laser pomažeuser posted image

clock-img

27.04.2011, 15:36

clock-img

jance

pencil-img

6439

babylove Mamma, da verovatno onda buter, izvinjavam se user posted image .. imaju sve, krema je bila 220din, videcu koliko je masna, ako je dovoljno masna onda necu drugo ni uzimati  kontam....

Bez dece kuća ne raste

clock-img

27.04.2011, 22:25

clock-img

Lilla

pencil-img

1289

Uh, imam strije vec neko vrijeme, fasovala sam ih kada sam naglo skinula jedan dio viska kilograma user posted image Vjerujem da ce ih biti jos, ali me one ponajmanje brinu user posted image user posted image

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

clock-img

08.05.2011, 11:40

clock-img

ikai

pencil-img

24

Pozdrav svima nova sam ovde... user posted image

Koliko rano treba poceti s mazanjem protiv strija, inace sam u 5-toj nedelji? Nesto mi se cini sto ranije to bolje...

clock-img

08.05.2011, 11:45

clock-img

madre

pencil-img

6600

ikai, nisam skroz sigurna, ali mislim da sam ja pocela da se mazem  u 5. mesecu... saljicevom kremomuser posted image

< Poruku je uredio madre -- 8.5.2011 11:56:40 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

08.05.2011, 11:52

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

ikai dobrodosla user posted image .
pocni da se mazes (kremama za strije) kada primetis da ti stomacic raste... do tada ti je dovoljno obicno mleko za telo...

clock-img

08.05.2011, 12:02

clock-img

ikai

pencil-img

24

Tako sam nesto i mislila. Trenutno koristim niveino mleko, kad to potrosim krecem dalje, mislim da cu se opredeliti za strijet. Mislim da ne moze da skodi  user posted image

clock-img

08.05.2011, 13:44

clock-img

Crvenkapa85

pencil-img

1588

meni strijet u prvoj trudnoci uopste nije pomogao....mazala sam od momenta kad sam saznala da sam trudna.....al dzaba,to je i do koze.....sad u drugoj trudnoci mazem sa obicnom majinom kremom za guzu user posted image
evo 29 nedelja,jos me ni stomak nije zasvrbeo,nego se vide samo strije iz prve trudnoce....

clock-img

08.05.2011, 14:03

clock-img

Anoniman

a koja je to krema za guzu? user posted image nesto kao pavloviceva ili?
ja sam isto cula jako negativna iskustva o strijetu.

clock-img

08.05.2011, 14:10

clock-img

Crvenkapa85

pencil-img

1588

trenutno ona pavlogal

clock-img

08.05.2011, 14:19

clock-img

Anoniman

i ja se mazem tim kremama i za sad nemam strija, a nadam se da ce tako i da ostane. nekad pomesam sa ispranom mascu po bubijevom savetu i stvarno mi je koza mekana. pa ako je dobro za bebe, zasto ne bi bilo za nas.

clock-img

08.05.2011, 16:40

clock-img

ikai

pencil-img

24

Pricah danas sa prijateljicom, u dve trudnoce je kombinovala AD kapi, pavlovicevu mast i strijet. Mozda je preterivala ali nema ni jedne jedine strije nigde po telu. Pa vredi pokusati.

clock-img

01.06.2011, 00:45

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

Mikice posto su kod tebe mlade strije crvene obavezno uzmi bio oil ima ga kod vas sigurno u Nl je dosao nedavno, mazi tri mjeseca i dan i noc dva puta dnevno ujutro i navece sve ce da ti se povuce pogotovo sto su crvene i mlade. Moje su stare i bjele pa su se nekako smanjile od kako koristim ovo ulje moje sigurno ne mogu skroz nestati ali smanjuju se i utapaju u kozu malo stavrno primjetim razliku iako ja nisam vjerovala u cuda protiv strija. kazu da dok su jos crvene ima velika moguscnost da se otklone jer se koza regenerise prilikom upotrebe tih nekih preparata. Ja sam nasla bas pozitivna iskustva na internetu svi ga skoro hvale pa evo i ja. Otklanja i jos svasta oziljke isto tako mlade u potpunosti bubuljice akne itd. Probaj uzmi nece da skodi sigurno 10 e je mala flasica moze ti biti oko 20 dana. I to stavljas samo po nekoliko kapi i lijepo kruznim pokretima prstima umasiras.

clock-img

01.06.2011, 00:46

clock-img

mikica sa

pencil-img

1751

samo to trazim BIO OIL? od cega je to'
hvala ti punoooooooooooooooooo user posted image

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

clock-img

01.06.2011, 00:50

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

ukucaj na google iskustva( na tvom jeziku) sa bio oil. To su ti nekakve biljke vazno je da pocnes dok su ti jos tako crvene.