cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Strije

clock-img

01.02.2011, 14:10

clock-img

Inica

pencil-img

3098

uf, te strije. ja sam ioh pocela dobijati u trudnoci od 4og mes na guzi, delu kod butina i grudi.. sreca tu se i ne vide.. na stomaku imam jednu malu, jedva primetnu u predelu pirsinga, i to je to. samo sam se molila da ih nemam po stomaku user posted image
a inace sam se ugojila oko 20ak kg, mazala sam strijet i pavlovicevu, sto mi je bilo veoma mucno zbog paklenih vrucina pred kraj trudnoce. genetski gledano moja mama nema ni jednu striju u 3 trudnoce.. ali rto.. meni je bilo sudjeno user posted image

clock-img

02.02.2011, 16:07

clock-img

gabrijelaaa

pencil-img

900

sa strijama muku mucim...poludeh od njih..sve zive kreme i meleme sam isprobala nista mi nije pomoglo...genetika je cudo...a i tip koze...jednostavno mi nije rastegljiva...ali sve se da srediti...pa i one...imaju super kreme za makar smanjivanje strija i stvarno pomazu...a naravo i lasersko uklanjanje...user posted image

LENA 24.SEPTEMPAR 2009.
PAVLE 18.FEBRUAR 2011.

clock-img

07.02.2011, 13:14

clock-img

SareniVrabac

pencil-img

532

do pre par dana sam se tesila da sam dobro prosla... grudi su mi ispucale bas al to se da sakriti, malo bokovi, uglavnom ne pubertetske se malo povecale, ali sam na njih navikla i sva srecna bila sto mi stomak nije ispucao... al sad pred kraj ni on vise nije izdrzao i imam sta da vidim... tako da mazale se ili ne sve to od koze zavisi... 

clock-img

18.02.2011, 14:07

clock-img

Joj@

pencil-img

145

hah...ja jos od devete godine imam citave grudi isarane strijama, jer rastu od moje osme godine i bogme najvece su koje sam ikad videla sem one jedne zene u ginisu. Sad i da hoce da se pojave na grudima, BUKVALNO nemaju gde da se uglave. A imam i na kukovima. Ma kod mene su strije nevidljive, vide se samo pod odredjenom senkom svetlosti i to se samo presijava. Samo prvih mesec dana se vide. Tako ja i znam da su tu...jezivstina...znam da sta god da namazem milijardu posto ce mi i stomak biti takav, jer ce valjda sve strije na njegqa da se okome jer tu nemam, Ma realno samo laser tu moze da pomogne...i vise samopouzdanja. Ja sam do osamnaeste godine bila glupaca pa sam skrivala svoje prelepe velike grudi umesto da ih izbacujem namerno pred svim kompleksasicama daskarama koje su me zbog njih mrzele i prozivale. KAda sam prvi put obukla dekolte, mislite li da je iko primetio strije? Hahaha...muskarci su daleko manje sitnicavi drage moje...samo opusteno, a uostalom i sta ce vam muskarac koji vas voli zbog toga kako izgledate. Moj muz je ujedno i prvi(a i jedini) muskarac u mom zivotu koji me je pri upoznavanju gledao u oci 

*They can crush my cookie, but they can NEVER steal my fortune*

clock-img

20.02.2011, 22:15

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

da li neko zna neku dobru kremu za ublazavanje strija?
ja imam one odvratne crvene user posted image user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

20.02.2011, 22:18

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: isidora88

da li neko zna neku dobru kremu za ublazavanje strija?
ja imam one odvratne crvene user posted image user posted image

I mene interesuje,unakazene su mi butine i stomak,bas jarku boju imaju.user posted image

clock-img

21.02.2011, 08:18

clock-img

limunada

pencil-img

1846

meni je stomak,butine,grudi ma sva sam popucala uzas,. user posted image

Nikola 25.02.2011 :)

Srecna vam svima 2012 god.neka se radja sto vise bebica :)))

clock-img

21.02.2011, 09:45

clock-img

SareniVrabac

pencil-img

532

i mene zanima koja je najboja kremica za ublazavanje strija... od skoro mi je i stomak poceo da puca, nisu jos bas tamne ali ih ima... a zato bokovi i grudi uzas.... a mazala sam se saljicem od samog pocetka

< Poruku je uredio SareniVrabac -- 21.2.2011 9:46:36 >

clock-img

21.02.2011, 21:12

clock-img

Petkovici

pencil-img

152

Izgleda da sam ja jedina osoba koju je od saljica svrbeo stomak... U 5. mesecu sam presla na najobicniju pavlovicevu mast i od strija ni traga! Jeste masna do bola, ali meni se pokazala kao efikasna, ako iskljucimo genetiku. Makar me stomak vise ne svrbi!user posted image

Jedno je biti stvoren, a drugo ~ biti ostvaren.

clock-img

24.02.2011, 12:32

clock-img

Joj@

pencil-img

145

E, pa da mene bruka svrbi stomak od saljica, ali mi je zato koza neverovatna...ja sam uvek imala suvu kozu, meni od morskog vetra izlaze lishe svuda po telu a ne samo po licu...sad je bolja nego ikad, meka nezna...jedino se nisam mazala u unutrasnjosti butina, mrzelo me, pa su se tu pojavile. E, da, ono sto me je bas danas sokiralo, stomak mi se ni nevidi, msm, ja u principu imam ravan stomak gojim se u nogama i rukama ali mi se pojavila strijica od dva cm...shok?! onda mi dr kaze da je to zbog sirenja, a meni je abdomen prilicno uzak, pa zbog toga...oshurila sam se od prepada

*They can crush my cookie, but they can NEVER steal my fortune*

clock-img

24.02.2011, 12:39

clock-img

MarijaBg

pencil-img

3138

IZVORNA PORUKA: Petkovici

Izgleda da sam ja jedina osoba koju je od saljica svrbeo stomak... U 5. mesecu sam presla na najobicniju pavlovicevu mast i od strija ni traga! Jeste masna do bola, ali meni se pokazala kao efikasna, ako iskljucimo genetiku. Makar me stomak vise ne svrbi!user posted image

Ja sam reagovala i na Saljica i na Pavlovicevu! Ustvari dobila sam dermatitis (ekcem) i reagvala na sve i svasta.
Super mi je bila Mustela, ali je 3500 din user posted image
Presla sam na Sebamed uljanu kupku i mleko za suvu kozu koje se bas preporucuje za trudnice i fantasticno je user posted image
Pri tom je cena kao i Saljic oko 600 din, a neuporedivo je bolje. Tacno osetim da mi je koza nahranjena, sve lepo upije, ne ostaje masna kao od Saljica...
Od srca preporucujem Sebamed user posted image

clock-img

24.02.2011, 18:05

clock-img

eni26

pencil-img

3380

Sta su to strije?user posted image  Nisam ih jos dobila, imam jos mesec dana ,pa cemo videti!

clock-img

24.02.2011, 18:28

clock-img

bebać

pencil-img

2235

Ni ja ih nisam dobila nigdje...isto tijelo i koža kao djevojačkouser posted image jesam se i mackala maslinovim uljem,ali mislim da nije samo do toga

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

01.03.2011, 18:32

clock-img

Maki08

pencil-img

0

Mozes da probas sa nekim melemom protiv oziljaka, npr saljicev melem.

clock-img

01.03.2011, 18:34

clock-img

jelenadunja

pencil-img

1012

Ja sam koristila STRIET i super je.............user posted image

01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela

clock-img

01.03.2011, 20:28

clock-img

SareniVrabac

pencil-img

532

IZVORNA PORUKA: eni26

Sta su to strije?user posted image  Nisam ih jos dobila, imam jos mesec dana ,pa cemo videti!

blago tebi, ja se mazala kao luda, a popucala strasno... doduse stomak mi je popucao tek kad se bebac spustio

clock-img

01.03.2011, 20:57

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Ja sam koristila Mustelu, pomogla mi je jer su mi bile bordo strije u pocetku, sad su svijetle i male, ali nije to-to. Imam ih jos uvijek po donjem stomaku, i mislim kad mognem da cu sigurn laserom da ih maknem, zato sto je to meni jedini nacin da se sigurno maknu. 

clock-img

01.03.2011, 21:04

clock-img

anajid

pencil-img

3545

Ja sam isto koristila Mustela kremu u kombinaciji sa Saljicevim i nemam ama bas ni jednu striju!Ali zato stomak,pih.Ali to je za drugu temu!

clock-img

01.03.2011, 21:23

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

To je super! Mada sve zavisi od kože, od elasticnosti. Meni su se pojavile 10 dana pred porodjaj! user posted image

clock-img

01.03.2011, 21:26

clock-img

Brana

pencil-img

4456

IZVORNA PORUKA: IVA 11

Meni su se pojavile 10 dana pred porodjaj! user posted image

i meniuser posted image user posted image imam jaku kosu koja nece da se rasteze

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

clock-img

01.03.2011, 21:38

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

poslednjih nedelju dana sam na babskim receptimauser posted image . sa strijama imam problem vec 15 god... posto sam bas bila buca u pubertetu sam naglo skidala kg ali ih cesto i vracala pa mi je koza postala uzasna. sa 17 god mi je pola stomakka, butina i grudi bilo u strijama, a i u to vreme sam koristila neke kremice... inace imam uzasno suvu kozu i zimi jedva izlazim napolje jer se zbog hladnoce pojavljuje nenormalan svrab... u trudnoci sam prvo koristila saljica, pa mustelu ali sam u 4. mesecu vec primetila nekoliko novih strija, pop....la sam. sada sad probala 1/4 svinjske oprane masti pomesane sa 3/4 pavlogela, koza mi se preporodila, nije suva, za sada nema novih strija... mozda vam deluje seljacki i bezveze ali bih ja sve probala samo da nedobijem vise strija....

clock-img

01.03.2011, 21:40

clock-img

anajid

pencil-img

3545

Bubulence,deluje mi super,a ne seljacki.Verujem u prirodne stvari,znam da je svinjska mast neprikosnovena u mnogim stvarima.Tako da samo napred!!!user posted image

clock-img

01.03.2011, 21:51

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Bubulence, jesu li ti se makle stare striNe kako ih ja strije od miloste zovem? user posted image Samo naprijed, vazno je da je koži dobro! 

clock-img

01.03.2011, 21:59

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

uh a ja ocekivala da me osudjujete jer su tako odreagovale moje 2-3 drugarice kada su cule sta koristim.
za sada se nisu povukle stare ali ovo koristim tek nedelju dana. mm je odusevljen mojom kozom jer je ranije bila jako hrapava i on kaze da su mi se strije povukle, ali nisu, mada se nadam da hoce user posted image

clock-img

01.03.2011, 22:04

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Ja znam da je "mast iz 9 voda' iliti svinjska mast lijek za sve, nisam znala za ovo. Super, drago mi je da je koža mekana. user posted image