cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Strije

clock-img

31.10.2010, 22:30

clock-img

magde

pencil-img

1463

ja nemam strije od prvi poradgaj nisam se mazala sa nista ni sad pa nemam evo nista .Imam na grude malo.A stavila sam 18 kg od prva trudnoca pa nista/sad sam se ugoila samo 4-5 kg i opet nemam

clock-img

31.10.2010, 22:48

clock-img

bojanica7

pencil-img

1624

magde, divno! a sto ti je slatka beba na slici... ju! preslatka. pa i da si dobila strije, en bi smela da se nerviras user posted image

Panta rei

clock-img

17.11.2010, 12:11

clock-img

Dudu25

pencil-img

1005

Mene zanima od kad treba da se pocinje da koristi ulje ili sta vec nesto za mazanje i npr kad treba jel uvece pred spavanje ili kad?

clock-img

17.11.2010, 12:25

clock-img

boje

pencil-img

267

mazem se inace redovno niveinim mlekom za telo i to radim i sad, a od nedavno koristim striet i to za stomak, grudi i noge

clock-img

17.11.2010, 12:27

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26967

najbolje bi bilo da pocnes odmah. Ja sam krenula odmah i koristila onaj Saljicev strijet. Nista mi nije pomoglo. Meni su izasle strije i po guzi i po grudima. Pa, mi je dr preporucio mustelu koja je jako dobra. Imala sam od one prve kreme veliki svrab i crvenilo. Cula sam da je i ulje dobro.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 17.11.2010 12:28:16 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

17.11.2010, 12:30

clock-img

cicmil

pencil-img

72

ja se mazem od drugog mjeseca( menta Padej) navece nakon tusiranja. Ujutru namazem nekim mlijekom za tijelo za suvu kozu jer brze upije od melema. Sada sam 8 mjesec i nema ni jedneuser posted image nadam se da ce tako i ostati. E da jos je pozeljno da pijes najmanje 1,5 L tecnosti dnevno i da dobijanje na kilazi ne bude bas naglo kako bi se vezivno tkivo lagano rastezalo

< Poruku je uredio cicmil -- 17.11.2010 12:34:47 >

clock-img

17.11.2010, 12:31

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Ja se u prvoj trudnoci fino mazala 8 mjeseci, i na pocetku 9. mjeseca, ja slucajno podignem majicu ispred ogledala, kad pri dnu stomaka siroka crvena brazda... Eh, to je bio samo pocetak... Imam ih pri dnu stomaka, tanke po grudima, naravno sad su se vidno smanjile, ali tu su. Mazala sam se kasnije Striet-om, malo mi je pomoglo. Tako, mislim da ako koza nije dovoljno elasticna mozemo se mazati svim i svacim, ali dzaba...user posted image

clock-img

17.11.2010, 12:32

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

IZVORNA PORUKA: jabudic

Ja se u prvoj trudnoci fino mazala 8 mjeseci, i na pocetku 9. mjeseca, ja slucajno podignem majicu ispred ogledala, kad pri dnu stomaka siroka crvena brazda... Eh, to je bio samo pocetak... Imam ih pri dnu stomaka, tanke po grudima, naravno sad su se vidno smanjile, ali tu su. Mazala sam se kasnije Striet-om, malo mi je pomoglo. Tako, mislim da ako koza nije dovoljno elasticna mozemo se mazati svim i svacim, ali dzaba...user posted image

ovo kao da sam ja pisala...a u devetom mesecu sam dobila i malo strija po nogama. Srecom sad se jedva vide

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

17.11.2010, 12:39

clock-img

cicmil

pencil-img

72

nazalost i ja sam cula da u 9 mjesecu znaju da se pojave doslovno preko noci user posted image , al sta da radim mazem i dalje cisto da mi je savjest cista da sam poduzela sto je do mene. A recimo ja ih imam po butinama i grudima jos od puberteta jednpstavno sam navikla a i nisu tako vidljive vremenom

clock-img

17.11.2010, 12:47

clock-img

boje

pencil-img

267

bas sam danas citala za strije. savetuju da kad se mazemo melemima da to radimo sto energicnije kruznim pokretima sve dok se koza ne zacrveni jer se tako postize prokrvljenost i zbog toplote koja se stvara krema se bolje upija.
pretpostavljam da tako treba raditi sve dok stomak bas ne pocne jaako da raste jer ako se tako radi kasnije kad je vec koza dosta rastegnuta bojim se da bi doslo do veceg pucanja koze

clock-img

17.11.2010, 16:25

clock-img

maja19

pencil-img

657

I ja se slazem sa cinjenicom da sve zavisi od organizma, ili ti od elasticnosti koze..ako nema veliku elasticnost mozemo da se mazemo svime i svacime i ne pomaze pa cak iako se malo ugojimo..
Ja sam u prvoj kao i sad koristila strijet i da li od toga ili od same koze nisam imala ni jednu striju..a u prvoj trudnoci se ugojila oko 35kg..pa ti vidi kolika je to masa ali srecom nijedna strija...

clock-img

19.11.2010, 09:48

clock-img

Barbarica

pencil-img

99

Za dva dana ulazim u 30. nedelju, i nemam ih, Bogu hvala...

Mazem, da kazem redovno, strijetom, grudi, stomak i bokove...

I nadam se da genetika ima udela, jer ih moja mama u sve tri trudnoce nije imala...

clock-img

19.11.2010, 10:57

clock-img

Dudu25

pencil-img

1005

Meni je preporucila snaha iz Svajcarske ulje od badema, ja sam gledala kod nas u apoteci ima ga, ali kosta do 2e tako da mi se cini da nije to 100% ulje pa sam je zamolila ako bude u mogucnosti da mi salje ona od tamo, pa ako budem dobila javicu kakvi ce biti rezultati a inace planiram od sledece nedelje da pocnem da se mazem sa necim bar bebi uljem ili niveinom mlekom
...
cmokkkk

clock-img

19.11.2010, 11:10

clock-img

dunja RR

pencil-img

30417

Naš partner koji daruje trudnice u Paketu za trudnice, proizvodi odlične kreme i ulja za strije - za trudnice, potpuno na prirodnoj bazi:

KREM PROTIV STRIJA

ULJE PROTIV STRIJA

Naravno imaju i kolekciju koja nije za trudnice, ona nam ulazi u sledeći paket ali za Porodilje user posted image

HAPPY WOMAN KOLEKCIJA

< Poruku je uredio dunja RR -- 19.11.2010 11:18:35 >

clock-img

19.11.2010, 11:16

clock-img

Dudu25

pencil-img

1005

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Naš partner koji daruje trudnice u Paketu za trudnice, proizvodi odlične kreme i ulja za strije - za trudnice, potpuno na prirodnoj bazi:

KREM PROTIV STRIJA

ULJE PROTIV STRIJA

Hvala draga user posted image

clock-img

05.12.2010, 18:30

clock-img

njunjka

pencil-img

11

STRIET rules  user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.01.2011, 01:00

clock-img

~Nim~

pencil-img

106

I ja koristim Striet user posted image
Nadam se da ce mi pomoci.

Zemske...kad su pocele da vam se pojavljuju prve strije?
U kom mesecu?

...od secera i sna ...

clock-img

22.01.2011, 01:53

clock-img

maja19

pencil-img

657

Nim opet sve to zavisi od mnogo faktora ali cini mi se ne pre petog, sestog mesec, tek kad krenes ozbiljnije da se gojis..a mozda i ne bude bilo nijedne ako ti je koza rastegljivs..

clock-img

22.01.2011, 21:38

clock-img

~Nim~

pencil-img

106

ja sam sad 6. i bas se non stop mackam
nadam se da ce to upaliti
mada mi genetske predispozicije nisu bas sjajne user posted image

...od secera i sna ...

clock-img

23.01.2011, 01:37

clock-img

Crvenkapa85

pencil-img

1588

ja sam strijet koristila u prvoj trudnoci od samog starta,cak sam se mazala i susamovim uljem iz prodavnice zdrave hrane.....masno je do bola...trebala sam se 4 puta sapunjati da bi ga sprala.....i dzabaaaaaaaaaaaaaa.....sve je do koze...moja je inace rastegljiva a imam kratere od strija na bokovima,kukovima....butinama

clock-img

23.01.2011, 19:53

clock-img

mirjanica

pencil-img

590

Pricale smo ovde o tim kremicama, pa nam je Boka preporucila obicnu nivea, plavu kremu, pomesanu sa bademovim uljem! Ja sam to sebi napravila i mackam se, mada ponekad uzmem i obicno mleko za telo koje inace koristim i dobro se namackam! Od vise devojaka, a i od doktorke, sam cula da Saljicev melem i nije nesto, a od ovih skupljih da je najbolja Mustela! Stvarno je preskupa, al kazu da vredi...

clock-img

31.01.2011, 14:26

clock-img

maslachak

pencil-img

333

ne bi bilo lose da dodamo i da se posle porodjaja obavezno sve mazite i dalje..ja do porodjaja ni jednu jedinu striju nisam imala,ali 15 dana nakon porodjaja sam dobila nekolicinu pri dnu stomaka,valjda se koza nije lepo jos vratila i sad mazem Striet..videcemo,nisu velike,male su tj sitne i crvene su jos uvek,a kazu da dok su takve u nastanku mogu se ublaziti,nece nestati,ali i to je nesto..

znaci mazanje i posle porodjaja !!!!!!! user posted image

clock-img

31.01.2011, 16:07

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ja sam se mazala Mustelom i nisam dobila ni jednu jedinu striju. Jeste skupa ali stvarno vredi.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

31.01.2011, 16:16

clock-img

Mishica 77

pencil-img

2433

Ja sam mazala COLLISTAR i imam ih nekoliko dole, nisko, nisko....
Za te pare nije trebala da bude ni jedna user posted image ali jbg kad mi je takva koža..... user posted image

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

clock-img

31.01.2011, 21:20

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Cindarella

Ma neee....cekaj ti nemas strije?
mene uzasno svrbi stomak vec par dana,osecam da cu biti kao zebrica.user posted image

I lepo sam osecala...stomak mi je unakaen,pored redovnog macka
nja raznih preparata.