cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Strije

clock-img

30.08.2010, 22:16

clock-img

bebablue

pencil-img

1488

Ja sam mazala babylove kremu, pa malo nivea losion, pa nekad balea mleko za telo i imala sam bas veliki stomak i nisam dobila ni jednu striju, ali zato kada je posle porodjaja kada je nadoslo mleko dobila sam 3 strije na levoj siki (a i grudi su mi narasle u trudnoci i njih sam mackala i nisam u trudnoci dobila ni jednu striju)

Emocija je teska bolest, izazvana izlivom srca u glavu!

clock-img

30.08.2010, 22:30

clock-img

bojanica7

pencil-img

1624

babyblue, nadam se da nece ni meni. posto gajimo kozu po istom receptu user posted image
meni su grudi bas jako narasle i pojavilo mi se crnvenilo pre neki dan. onako, lici na popucale kapilare, al kapiram da ce se to pretvoriti u strije. iako sam mazala svaki dan, nekad i dvaput na dan. al stomak zatp kulishka zasaduser posted image

Panta rei

clock-img

31.08.2010, 02:15

clock-img

Marija190

pencil-img

34

Bojanice, evo ovde se pricalo o toj knjizi i neko je postavio i link KLIK

clock-img

31.08.2010, 08:01

clock-img

bojanica7

pencil-img

1624

hvala, marija user posted image

Panta rei

clock-img

10.09.2010, 11:38

clock-img

sirena

pencil-img

161

Ja sam kupila STRET ali me zanima da li da mazem celo telo, da li smem da ga koristim kao mleko za telo?

clock-img

10.09.2010, 11:50

clock-img

anajid

pencil-img

3545

Ako mislis draga na Saljicev,ja sam ga koristila u trudnoci,nigde nisam dobila strije,mazala sam na butinama,stmaku grudima,a mozes slobodno mazati i celo telo,ne smeta nista!On u sebi sadrzi maslinovo ulje!Kombinovala sam ga sa Mustela kremom protiv strija!Ne znam jesi li trudnica ili....?Mislim nemas tiker pa ne znam jel pitas u tu svrhu?

clock-img

10.09.2010, 12:03

clock-img

pepino

pencil-img

2296

Anajid gdje si nasla tu Mustelinu kremu?Jel ima u B.L. da se kupi?

clock-img

10.09.2010, 14:31

clock-img

dacica

pencil-img

634

ja sam kupila striet,ali mazem ga jednom u 10dana,kada se setim,i nemam ni jednu striju-e sad da smanjimo zablude,mazale se ili ne-sve je to genetika!!!moja drugarica je potrosilla 10 pak.strijeta,od pocetka trudnoce i ispucala sva-mislim u strijama,i jadna i dalje se maze,meni prva bocica-i imam jos pola,i nemam stije-nadam se da ce tako i ostati!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kakve su nam misli.......takav nam je zivot....!!!!!!!!!!

clock-img

10.09.2010, 14:33

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Tako je i meni bilo Dacice,mazala sam se ali ne redovno,i nisam ispucala...Sve zavisi od koze...

< Poruku je uredio nensi27 -- 10.9.2010 14:34:10 >

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

25.10.2010, 14:58

clock-img

Natalie018

pencil-img

300

Meni se za sada jos nisu pojavile strije (a nadam se da i nece). Uskoro ulazim u 8. mesec. Od 3. meseca redovno mazem kremu mustela  i vrlo sam zadovoljna..  Koza mi je bas mekana i elasticna i ne svrbi me.. Osim sto se redovno mazem, pijem i puno tecnosti.. to je jako bitno za hidrataciju koze. E sad ostaje samo da vidim kako ce biti do kraja trudnoce..

clock-img

25.10.2010, 15:09

clock-img

mikica sa

pencil-img

1751

ja sam usla u cetvrti mjesec,mazem kozu sa STRIET ali polako pocinjem u Louis Widmer kremu da koristim pa cu vidjeti kako ce biti... ipak se nadam da cu biti kao i moja mama,tako da nece biti problema user posted image
mada,rekli su mi da su nase bake makale kozu samo maslinovim uljem pa nisu imale strije,ko ce ga znati user posted image

clock-img

29.10.2010, 17:08

clock-img

Ana007

pencil-img

589

Saljicev

Ja sam u trudnoci koristila Saljicev,i nije mi se pojavila ni jedna strija do kraja devetog meseca(stomak mi je bio ogroman),ali cim sam se porodila pojavile su se po stomaku user posted image .I dalje ga mažem i malo su se povukle.

Ovde treba napisati nešto zabavno... ﺕ

clock-img

30.10.2010, 08:56

clock-img

bojanica7

pencil-img

1624

ja i dalje nemam strije, al me je drugarica upozorila upravo na to sto se desilo ani007. rekla mi je d a obavezno ponesem kremu protib strija u bolnicu i da se tamo mazem nakon porodjaja.

Panta rei

clock-img

30.10.2010, 13:30

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

ja sam dobila strije po bokovima i guzi user posted image nadam se da se nece puno videti kasnije i da necu vise ispucati user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

31.10.2010, 11:46

clock-img

Capa

pencil-img

804

Evo i ja da vam se pridružim.
Ja sam u 15. nedelji trudnoće i nemam još uvek strije. Ali, primetila sam da mi je koža postala baš, baš suva na stomaku i imam utisak da će od toga vremenom potati strije. . .user posted image
Ja mažem mleka za telo kao i ranije, ništa više nego ranije dok nisam bila trudna.
Šta mislite, da li je to dovoljno, ili ipak treba neki preparat baš namenjen strijama i sličnim problemima ?
Rekla bih po postovima da vam se Strijet Šaljićev pokazao kao najefikasniji do sada ?

clock-img

31.10.2010, 11:56

clock-img

mikica sa

pencil-img

1751

ja inace nemam suvu kozu, nije ni sad ali ipak koristim svako vece  Striet od Mente Padej,koji je radjen po Saljicevom receptu. pored toga, jos koristim L.Widmer kremu za omeksavanje koze,koju koriste i za djecu a ako bude trebalo ukljucicu jos neke kreme... mama mi nije bila sklona strijama, pa se nadam da necu ni  ja user posted image

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

clock-img

31.10.2010, 11:59

clock-img

Capa

pencil-img

804

Ja uopšte nemam suvu kožu, tj. do sada ... Zato sam se malo i zapitala šta da radim ... 

clock-img

31.10.2010, 12:02

clock-img

mikica sa

pencil-img

1751

samo se ti mazi,capa
od viska glava ne boli user posted image

clock-img

31.10.2010, 15:52

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

moja mama nema nijednu striju a ja sam ih dobila user posted image nije pomoglo ni mazanje user posted image dobro nisam bila bas nesto redovna u mazanju user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

31.10.2010, 18:12

clock-img

mikica sa

pencil-img

1751

jbg, sad sam se razocarala user posted image

clock-img

31.10.2010, 19:05

clock-img

bojanica7

pencil-img

1624

mikice, samo se ti mackaj. pa ako pukne, bar znas da si uradila nesto da pokusas da to sprecis. user posted image

Panta rei

clock-img

31.10.2010, 19:36

clock-img

mikica sa

pencil-img

1751

hahahahahaha, dobro si. makar cu znati da sam se trudila user posted image

clock-img

31.10.2010, 20:07

clock-img

bojanica7

pencil-img

1624

pa jeste user posted image tako ja razmisljam. mazem se svaki dan, nista drugo ne mogu. ako ne dobijem strije, super, ako dobijem, sta sad... moz misliti...

Panta rei

clock-img

31.10.2010, 20:16

clock-img

mikica sa

pencil-img

1751

da, u pravu si...samo,problem je sto sam ti ja prokleti detaljista i onda isto kao da namjerno trazim, stojim pred ogledalom sve dok ne skontam da stvarno nema nijedne iako se svojski trudim da ih otkrijem user posted image
ok, tek je pocela 16-ta nedelja pa cu vidjeti kako ce biti...uglavnom, javim vam user posted image

clock-img

31.10.2010, 22:25

clock-img

bojanica7

pencil-img

1624

mikice, tek sad vidim da si u cirihu. ja bih cela bila u strijama da zivim tu. tj. menjala bih zivot bez strija za zivot u cirihu user posted image tako da, i da ti se pojavi pokoja, cuti i misli o tome kako je mnogo strasnije ziveti sa strijama u srbiji nego u cirihu user posted image

Panta rei