cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Strije

clock-img

25.07.2010, 17:15

clock-img

lenaa

pencil-img

917

IZVORNA PORUKA: Cindarella

IZVORNA PORUKA: lenaa

Cindarella pa kad su ti se vec pojavile , zar tako rano???

Pa kako...sta da radim...nabacila sam oko 17kg za sad,ne znam kako,jedem normalno,kao pre trudnoce,i to svojoj dr nikako da dokazemuser posted image ,ko tenkic sam+sarena.user posted image

ja sam nabacila 14 kila isto tako kao ti na brzinu, sad sam nesto stagnirala, evo za skoro dva meseca dodala sam jos oko 1 kguser posted image user posted image user posted image neverovatno al mozda tako bude i kod tebe, znam jos neke cure koje su isto ko ja prestale da dobijaju na tezini

clock-img

25.07.2010, 17:19

clock-img

lenaa

pencil-img

917

Natalie ja ne znam za tu kremu ali primetila sam da je dosta devojaka hvale, verovatno je dobra, ja sam svasta isprobavala i jedino me od vichy kreme nije svrbeo stomak al malo mi je skupa pa sam stedela i manje mazala

clock-img

25.07.2010, 17:20

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Cindarella

Cindarella pa kad su ti se vec pojavile , zar tako rano???

Pa kako...sta da radim...nabacila sam oko 17kg za sad,ne znam kako,jedem normalno,kao pre trudnoce,i to svojoj dr nikako da dokazemuser posted image ,ko tenkic sam+sarena.user posted image

ja sam nabacila 14 kila isto tako kao ti na brzinu, sad sam nesto stagnirala, evo za skoro dva meseca dodala sam jos oko 1 kguser posted image user posted image user posted image neverovatno al mozda tako bude i kod tebe, znam jos neke cure koje su isto ko ja prestale da dobijaju na tezini

Daaaaaaaaj Bozeeeeeeee....ako ovako nastavim...Kada sam se bila merila,'ladno sam 2 puta nabacila po 5 kg za ned danaa ne znam kako,i posle kako da ne budem prepuna sa strijama.

clock-img

25.07.2010, 17:24

clock-img

lenaa

pencil-img

917

mozda i bude tako pa i Zoka se zalila kako je brzo dodala oko 20 pa posle slabije, mozda je i to dok nam se navikne organizam na bujicu hormona, ni ja nisam mogla da verujem da sam skoro prestala da se gojim pa sam se istripovala da mi mozda i beba pati zbog toga al mi se dr ismejao user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.07.2010, 17:26

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.07.2010, 18:00

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Natalie018

Mene interesuje koja je cena tom mustela mleku i serumu.. Ja za sad koristim strijet.. valjda je dobar.. ne znam. Jos je rano da bi se pojavile strije, pa ne mogu da procenim. Vidim da ovde dosta hvalite mustelu, pa bih probala i nju da ukljucim..

cene variraju od 2600 do 3600 zavisi od apoteke user posted image
u 29om sam naletela na taj serum koji je snizen i jos daju 10 % popusta na tu sumu tako da sam platila 2600 a svugde je mnogo skuplja .. eto ako niko ne zna gde ima jeftinije apoteka se zove vitalika . 29.novembra broj je ne znam oko 50 , preko puta zavoda je ..
a za mleko znam da su mi minavb i cvorak rekle  da je najjeftinije u apoteci koja je na bulevaru cini mi se da je broj 123 ..ispravite me ako gresim user posted image

clock-img

25.07.2010, 21:32

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Verovali ili ne, ja se od pocetka mazem obicnom Dove hranljivom kremom za telo, svako vece posle tusiranja.
Koza mi je stvarno glatka, i ujutru ima one masnoce od kreme na njoj tako da se ja kunem u tu kremu.
Mozda je moja koza posebno rastegljiva, mozda se strije pojave u naredna 2 meseca, ne znam,a li za sad ih nema.

clock-img

02.08.2010, 12:30

clock-img

Cvorak

pencil-img

92

Da podnesem raportuser posted image

Porodila sam se prosle nedelje u 39 nedelji trudnoce. Sve vreme sam koristila Mustela kremu ( i ovde sam je prepurcila) i nemam strija. Samo da dodam kako mi koza nije sjajna, imam stare pubertetske strije po guzi i grudima.
Investicija se isplatila

clock-img

02.08.2010, 19:06

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

ja inace nisam imala strije ali su mi se pojavile one crveno ljubcaste isprekidane linijice na uutrasnjoj strani butina po par malih i na ''guzi''
ima li spasa da se ne prosire,cime da ih mazem a da nije mustela,to mi je stvarno skupo user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

02.08.2010, 19:08

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26967

Isidora, meni se tako pojavilo na grudima i to dosta. I ja bas razmisljam sta da mazem. Mazala sam strijet, ali ocigledno meni to ne pomaze.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

02.08.2010, 19:19

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

od svakog cujem drugacije,jedni hvale ovo,jedni ono.ja bih najradije neko ulje i masnu kremu jer mi je i koza inace jako suva i osetljiva,bitno mi je i da koza brzo upije,jer mrzim da sam masna 5 sati,uvek uflekam sve oko sebe user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

02.08.2010, 19:23

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: Cvorak

Da podnesem raportuser posted image

Porodila sam se prosle nedelje u 39 nedelji trudnoce. Sve vreme sam koristila Mustela kremu ( i ovde sam je prepurcila) i nemam strija. Samo da dodam kako mi koza nije sjajna, imam stare pubertetske strije po guzi i grudima.
Investicija se isplatila

Dakle Mustela se isplatila obema, bas mi je drago.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

02.08.2010, 19:37

clock-img

lenaa

pencil-img

917

Mina ko je proizvodjac te kreme, pitam se mogu li ja ovde da je nadjem u prodajiuser posted image

clock-img

03.08.2010, 13:22

clock-img

Sonreir

pencil-img

855

Meni su starije zene rekle da se mazem najobicnijom svinjskom mascu user posted image Njih su tako ucile jos njihove babe. Prvi put kada sam se namazala bilo mi je jako skrnavo, nema nikakav miris ali je masno dosta. Sada sam vec navikla i uopste mi ne smeta, a pomaze. Nekad namazem mast, nekad Mentu, nekad Niveino mleko za telo za suvu kozu i to je to - nemam nijednu striju (pu,pu da ne ureknem), a usla sam u 29-tu nedelju user posted image

clock-img

03.08.2010, 13:24

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

SONREIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image

clock-img

03.08.2010, 13:26

clock-img

Sonreir

pencil-img

855

IZVORNA PORUKA: guppy RR

SONREIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image

Mila moja najmilija user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.08.2010, 13:40

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Mina ko je proizvodjac te kreme, pitam se mogu li ja ovde da je nadjem u prodajiuser posted image

Mustela CH

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

03.08.2010, 16:36

clock-img

lenaa

pencil-img

917

Choopa hvala za linkuser posted image user posted image user posted image . Evo bila sam da trazim Mustela kremu , nema je nigde ali moze da se naruci pa sam narucila i stize ujutru. Odabrala sam neku kombinovanu koja smanjuje postojece i sprecava pojavu novih, pakovanje je 150 ml cena je 30 chf znaci oko 20 evra.

Kazite mi jeste li koristile tu kremu ili je bila neka druga od Musteleuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.08.2010, 19:39

clock-img

lenaa

pencil-img

917

cure jel to ta mustela koju ste vi koristile il da trcim sutra da narucujem drugu user posted image user posted image user posted image nisam ni pitala dal sme da se koristi u trudnoci

clock-img

03.08.2010, 19:50

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

znam da nije tema ali da li je neko od vas koristio mustela kremu za obnavljanje koze posle porodjaja? i kakvi su efekti?

clock-img

03.08.2010, 22:00

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Mustela strech mark double action, pakovanje od 200ml. Mazi se ujutru i uvece, od grudi do pola butina.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

04.08.2010, 22:49

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

IZVORNA PORUKA: minavb

Mustela strech mark double action, pakovanje od 200ml. Mazi se ujutru i uvece, od grudi do pola butina.user posted image

hvala mina user posted image
a je l' znas kakvo je ovo
http://www.mustela.com/en/main.html#/baby-products/newborns-9-months/newborns-9-months/post-natal-body-care

clock-img

06.08.2010, 09:53

clock-img

Anoniman

Strija na stomaku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

clock-img

30.08.2010, 17:09

clock-img

Marija190

pencil-img

34

U onoj knjizi "Vodic kroz zdravu trudnocu" koju je izdala Majo klinika (neko je postavio link na forumu pa moze da se skine PDF izdanje) pise da je zabluda da krema/mleko moze da spreci nastajanje strija. Navodno, krema moze da deluje na prvih ne-znam-koliko slojeva koze (svakako jako malo) a kada strije nastaju onda u stvari pucaju i mnogo dublji slojevi do kojih kreme ne dopiru. Tako da ispada da nas kozmeticka industrija laze i maze, a da najvise uticaja na to da li cemo imati strije ili ne, ima genetika. user posted image
E, sad, ja prosto ne zelim da verujem u ovo, ali, racunam, Majo klinika je jedna od najpoznatijih u svetu i ne verujem da bi lupali gluposti. U pisanju knjige je ucestvovalo na desetine lekara.

clock-img

30.08.2010, 22:12

clock-img

bojanica7

pencil-img

1624

marija, a gde se nalazi taj link za vodic kroz trudnocu, bas bih skinula pdf. fala
a inace se mazem cime stignem, dva dana bebi ulje, pa onda niveino, pa onda babylove... valjda ce nesto upaliti user posted image

Panta rei