cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Strije

clock-img

12.07.2010, 22:34

clock-img

Anoniman

da,ali to je samo na plazi...i ne mislim ja bas na zebrasti stomak,vec onako...po koja,one izblede vremenom. ali za grudi,u tom slucaju moras dekolte da izbegavas preko cele godine...ne znam,najbolje bi bilo da nemamo ni jednu striju user posted image

clock-img

20.07.2010, 22:00

clock-img

lenaa

pencil-img

917

Pisala sam vec da me jako pece stomak kad puno stojim ili setam i tada mi se na tom delu gde me pece pojavi crvenilo, kao kad ispucaju kapilari, ujutru kad se probudim ili kad odmaram to crvenilo nestane . Interesuje me jesu li to strije mozda user posted image ? Ne svrbi me nikada samo uzasno pece.user posted image user posted image

clock-img

25.07.2010, 13:58

clock-img

Anoniman

To strije nisu,strije su ti jao oziljci,roze-ljubicaste boje user posted image .
meni su se pojavile svuda sem na stomaku:Po butinama,zadnjici,listovima,grudima...

clock-img

25.07.2010, 14:11

clock-img

lenaa

pencil-img

917

Cindarella hvala na odgovoru user posted image user posted image user posted image . Bila sam kod dr pre neki dan i rekao mi je da imam nesto slicno bruhu i kad pocne stomak da me pece legnem, skupim noge i masiram taj deo. to je jedino sto mi moze pomoci. Mislila sam da su mozda strije jer mi se tada jako zacrveni stomak ali sem boje nema drugih promena.

clock-img

25.07.2010, 14:28

clock-img

Anoniman

Ma neee....cekaj ti nemas strije?
mene uzasno svrbi stomak vec par dana,osecam da cu biti kao zebrica.user posted image

clock-img

25.07.2010, 14:48

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: Snelle

Mina, ima li mustela neki efekat na već postojeće strije? user posted image
I može li da se koristi ukoliko se doji?

Tek sad videh, izvinjavam se. Mustela moze da se maze i kad se doji, samo se pre sisanja operu grudi i ne smeju se mazati bradavice. Inace, imaju i posebnu kremu za grudi. Ja nisam dobila ni jednu jedinu striju, a one stare , tinejdzerske se nisu povukle vec su se smanjile, jedva se vide.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

25.07.2010, 14:52

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26967

Ne znam da li ima tema "kapilari u trudnoci". Meni su kapilari popucali i to na jednoj dojci. da li znate sta bih mogla da mazem? Ili ce to posle trudnoce da nestane?

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

25.07.2010, 15:01

clock-img

Anoniman

Meni su grudi bile unakazene od strija,i odem ja prosli vikend na Srebrno jezero na plazu,grudi mi malo izgore(mazala sam sa nekim Sajicevim preparatom za sunce)i od tad su izgubile boju...Ne kapiram.user posted image

clock-img

25.07.2010, 15:04

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26967

Cindarella, a gde ti zivis? user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

25.07.2010, 15:07

clock-img

Anoniman

Udata u Pozarevcu,sto?

clock-img

25.07.2010, 15:09

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26967

I ja sam udata u Pozarevcuuser posted image . Eto kako je mali svet.

clock-img

25.07.2010, 15:10

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image ,jeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

25.07.2010, 15:11

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26967

Mozda smo i komsiniceuser posted image

clock-img

25.07.2010, 15:14

clock-img

Anoniman

na pp,da ne skrecemo sa temeuser posted image

clock-img

25.07.2010, 16:01

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: minavb

IZVORNA PORUKA: Snelle

Mina, ima li mustela neki efekat na već postojeće strije? user posted image
I može li da se koristi ukoliko se doji?

Tek sad videh, izvinjavam se. Mustela moze da se maze i kad se doji, samo se pre sisanja operu grudi i ne smeju se mazati bradavice. Inace, imaju i posebnu kremu za grudi. Ja nisam dobila ni jednu jedinu striju, a one stare , tinejdzerske se nisu povukle vec su se smanjile, jedva se vide.

uzela sam mustelu ali ne ono mleko, nego serum kazu one devojke iz apoteke da je dosta jaci i bolji za strije koje vec postoje ,a mleko je za nove i maze se u trudnoci..josh ovo malo shto mi je ostalo do porodjaja koristicu strijet kojim sam zadovoljna jer nemam ni jednu novu imam samo one stare od proshle trudnoce .. serum se maze posle porodjaja user posted image
pishem nepovezano jel user posted image
sve u svemu mustela je ta koju treba da koristite definitivno user posted image minavb,cvorak / hvala na preporuci

clock-img

25.07.2010, 16:33

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

IZVORNA PORUKA: Cindarella

To strije nisu,strije su ti jao oziljci,roze-ljubicaste boje user posted image .
meni su se pojavile svuda sem na stomaku:Po butinama,zadnjici,listovima,grudima...

ja imam po 2,3 ovakve crte na unutrasnjoj starni butina i malo na zadnjici ,jesu li to strije? hoce li izbledeti?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

25.07.2010, 17:01

clock-img

lenaa

pencil-img

917

mene uzasno svrbi stomak vec par dana,osecam da cu biti kao zebrica.user posted image

user posted image user posted image user posted image evo sad sam se skinula i uzela ogledalo da vidim kako izgledam user posted image user posted image user posted image ono sto sam ja mislila da su mozda strije - nisu, to crvenilo nestane kad odmaram. Inace sad sam primetila nekoliko strija na grudima i to sa donje strane (ne bih ni videla bez ogledala) ja ih nisam ni mazala jer nisu rasle do sada al ocito da sam trebala, imam i dve malene crtice skoro tamo gde pocinju dlacice na rib.... al sto bas tu nemam pojma al nije strasno nista od navedenog se nece videti kad se skinem u kupaci. Na nogama mislim da nigde nemam mada nisam mazala uoopste a ne mogu dobro ni da vidim kakva je situacija pozadi , malo mi nezgodno zbog stomaka user posted image user posted image user posted image , ako ostane ovako bicu i vise nego zadovoljna al imam jos par nedelja pa cu videti

clock-img

25.07.2010, 17:02

clock-img

Anoniman

Verovatno jesu,strija ne moze da nestane,moze samo da izgubi boju,ali oziljci ostaju,na zalost.user posted image

clock-img

25.07.2010, 17:05

clock-img

Natalie018

pencil-img

300

Mene interesuje koja je cena tom mustela mleku i serumu.. Ja za sad koristim strijet.. valjda je dobar.. ne znam. Jos je rano da bi se pojavile strije, pa ne mogu da procenim. Vidim da ovde dosta hvalite mustelu, pa bih probala i nju da ukljucim..

< Poruku je uredio Natalie018 -- 25.7.2010 17:09:37 >

clock-img

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: lenaa

user posted image user posted image user posted image evo sad sam se skinula i uzela ogledalo da vidim kako izgledam user posted image user posted image user posted image ono sto sam ja mislila da su mozda strije - nisu, to crvenilo nestane kad odmaram. Inace sad sam primetila nekoliko strija na grudima i to sa donje strane (ne bih ni videla bez ogledala) ja ih nisam ni mazala jer nisu rasle do sada al ocito da sam trebala, imam i dve malene crtice skoro tamo gde pocinju dlacice na rib.... al sto bas tu nemam pojma al nije strasno nista od navedenog se nece videti kad se skinem u kupaci. Na nogama mislim da nigde nemam mada nisam mazala uoopste a ne mogu dobro ni da vidim kakva je situacija pozadi , malo mi nezgodno zbog stomaka user posted image user posted image user posted image , ako ostane ovako bicu i vise nego zadovoljna al imam jos par nedelja pa cu videti

Jaoj,blago tebi zeno...ja sam mazala sa svakakvim preparatima za koje sam procitala ovde,i nista.user posted image Sva sam sarena,imam bikini sa zebrastim prugicama,samo sto nije crno-beo,vec ljubicasto-crn,bas se utapam u njega.user posted image

clock-img

clock-img

lenaa

pencil-img

917

ja znam da kad su strije stare da su bele i da se vide oziljci, nisam samo znala kako izgleda kad se tek pojavljuju, mada je bilo dovoljno samo da uzmem ogledalo i pogledam svoje grudi-mada ni to sto vidim - ne vidim dobro dal ima crtica il samo crvenila

clock-img

25.07.2010, 17:07

clock-img

lenaa

pencil-img

917

Cindarella pa kad su ti se vec pojavile , zar tako rano???

clock-img

25.07.2010, 17:09

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: lenaa

Cindarella pa kad su ti se vec pojavile , zar tako rano???

Pa kako...sta da radim...nabacila sam oko 17kg za sad,ne znam kako,jedem normalno,kao pre trudnoce,i to svojoj dr nikako da dokazemuser posted image ,ko tenkic sam+sarena.user posted image

clock-img

25.07.2010, 17:12

clock-img

lenaa

pencil-img

917

Ja se, da budem iskrena, nisam bas uvek mazala dva puta dnevno, stedela sam i kremu pa samo namackam pred spavanje , jedino kad me bas bas svrbeo stomak onda sam mazala i tada. I jos uvek se mazem samo jednom, al od sada menjam taktiku

clock-img

25.07.2010, 17:13

clock-img

Anoniman

ma ja sam mazala po 3 puta dnevno,na kraju sam odustala,ne zelim vise...