cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Strije

clock-img

26.05.2010, 13:57

clock-img

Anoniman

Ja ne bih ispucala da nosim jednu bebu....nego meni sad sredina stomaka...tj bash deo oko pupka ide josh napred...u nedogled...i tamo puca koza...jer vetj nema dalje...pupak vishe ne postoji....skroz se izravnao sa ostatkom stomaka...ni pod rukom se ne oseti....samo se vidi plavo gde je bio user posted image A inache sam se mazala svo vreme...nekad i 2 puta na dan...al shto je puno...puno je user posted image

clock-img

26.05.2010, 13:58

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

MA koji beše ono vitamin bitan? Karotin? Njega ima u šargarepi?

@ Smeshki - draga dok ne bude bilo - pupak pa stomak - jne javljaj se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

26.05.2010, 13:59

clock-img

Anoniman

Ja znam da je karoten za sunchanje dobar.... ja sam meshala sok od shargarepe sa maslinovim uljem i time se mackala na moru...ko chokolada sam bila, a inache imam ridju kosu i svetlu put...pa ti vidi user posted image

clock-img

26.05.2010, 14:00

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Trcosava

MA koji beše ono vitamin bitan? Karotin? Njega ima u šargarepi?

@ Smeshki - draga dok ne bude bilo - pupak pa stomak - jne javljaj se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma bio je pupak pa stomak...ovo je sledeca faza...nema ga user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.05.2010, 14:03

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Koliko ja znam, vitamin E, ali verovatno nisam u pravu.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

26.05.2010, 16:49

clock-img

Cvorak

pencil-img

92

Koliko i ja znam, to je vitamin E

clock-img

09.06.2010, 20:03

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

evo da se i ja prijavim u klub user posted image
nikada nisam imala strije i pre neki dan posle kupanaj primetim po par komada sa unutrasnje strane butina i na guzi,onako su crvene,ja sam prvo mislila da su mi kapilari polucali ali nista od toga ipak su strije user posted image
ne znam sta da koristim,ovih dana cu otici da kupim ali ne znam sta da uzmem jer imam jako osetljivu i suvu kozu i sklonu alergijama user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

09.06.2010, 20:36

clock-img

bebablue

pencil-img

1488

isidora,
verovatno si citala, zene mazu sve i svasta, bitno da koza nije suva, ali sto sve mozemo da zakljucimo, "kvalitet" koze, genetika, to je to sto ima veze sa nastankom strija, ali mislim da mackanje, moze bar da ublazi. Ja sam vec pisala, koristila sam neki Nivein losion i Baby love kremu, sada koristim nekad  Baby love kremu, nekad Balea losion za telo sa E vitaminom, nista specijalno, ali da mi ne bude suva koza.

Emocija je teska bolest, izazvana izlivom srca u glavu!

clock-img

09.06.2010, 21:07

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

niko u familiji mi nema strije,moja mama izgleda kao devojcica,nema ni strija ni celulita,zategnuta a ja kao baba neka user posted image
kozmetika iz dm-a mi ne odgovara jer mi je osetljiva koza i izadje mi osip po telu.ja vec mesecima koristim niveu za suvu kozu ali nije mi pomogla user posted image
ne znam ni sama sta da korsitim user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

09.06.2010, 21:08

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

Ja koristim Saljicev "Strijet".. ali vrati se par strana unazad.. Minavb je pisala o nekoj kremi da je jako dobra.. cini mi se da se na "M" zove user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

clock-img

09.06.2010, 21:16

clock-img

bebablue

pencil-img

1488

Mustela je krema na Muser posted image
Koliko sam videla u apoteci i nije bas jeftina, ali opet, mislim da je svacija koza drugacija, ne znam da li moze svaka krema biti delotvorna kod svih.
Cula sam da neko maze Pavlovicku, jer je jako masna.

clock-img

09.06.2010, 21:18

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

to si u pravu skroz..ako si sklona strijama tj ako ti koza nije elasticna nece ti pomoci ni da se kupas u tim kremama svaki dan..

bzv user posted image

clock-img

09.06.2010, 21:21

clock-img

bebablue

pencil-img

1488

Neko pije vitamin E, mozda treba pitati ginekologa, da li to moze, ali opet genetika je cudo.
MAda, to sto isidora kaze, da joj mama nema celulit i strije, nema ni moja, valjda su te generacije zdravije zivele..........cuj mene valjda, ma sigurno, moja baba od 81. godinu, sa onom starom visecom kozom nema celulit i strije.user posted image

clock-img

09.06.2010, 21:21

clock-img

bebablue

pencil-img

1488

cipi u kojoj temi da te pitam kako si? user posted image

< Poruku je uredio bebablue -- 9.6.2010 21:22:10 >

clock-img

09.06.2010, 21:22

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

u shushumigisanju user posted image

clock-img

10.06.2010, 00:21

clock-img

Anoniman

i ja koristim mustelu vec mesec a pijem i vitamin e, i zaista sam prezsadovoljna. mogu vam reci da su mi stare strije manje vidljive(do pre mesec dana sam mazala saljicevim melemom i pojavile mi se na grudima,a onda sam presla na mustelu) a novih hvala bogu nema user posted image

clock-img

12.07.2010, 22:02

clock-img

Kvini

pencil-img

117

Da se prijavim u klub... Evo malopre primetih jednu malu striju na stomaku, sa strane... Pih, moglo je i bez nje.user posted image  Samo da ne bude jos mnogo. Ocekivala sam ih, posto sam im sklona, imam ih izbledelih iz puberteta, ali opet mi nije svejedno.user posted image  Hajde, sta se moze...

clock-img

12.07.2010, 22:15

clock-img

Anoniman

jedna ko nijedna user posted image mazi se cesce da ih ne bude jos,a ta jedna ce sama od sebe nestati

clock-img

12.07.2010, 22:16

clock-img

Anoniman

Ja već nedeljama imam jednu crvenu liniju uz pupak. Nije udubljena kao strija, ali izgleda kao da će da to postane. user posted image Mažem se kao luda... 

clock-img

12.07.2010, 22:19

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ja nemam ni jednu jedinu striju a prestala sam da mazem Mustelu dva dana pre porodjaja. Bas sam zadovoljna. Mogla bih sad da probam Mustelu za zatezanje grudiuser posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

12.07.2010, 22:22

clock-img

Anoniman

i ja sam zadovoljna mustelom,nije mi se pojavila ni jedna nova... ajde probaj pa javi da znam ja kad se porodim user posted image
a tashke,mozda je ona crta sto se javlja u trudnoci,mozda nije strija..user posted image

clock-img

12.07.2010, 22:23

clock-img

Anoniman

Nije draga, pored pupka je, sa leve strane, i nije ravna, izgleda kao munja. user posted image

clock-img

12.07.2010, 22:27

clock-img

Anoniman

a ne znam,ja sam poludela kad su mi se na grudima pojavile... na stomaku za sada nemam ni jednu,ali po meni bolje na stomaku da imam nego po grudima...meni se ucinilo pre mesec dana da mi izasla strija na stomaku,bila je mozda jedan dan i samo nestala user posted image nadam se da je i kod tebe lazna uzbuna

clock-img

12.07.2010, 22:28

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Mina, ima li mustela neki efekat na već postojeće strije? user posted image
I može li da se koristi ukoliko se doji?

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

12.07.2010, 22:31

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: lenaJe

ali po meni bolje na stomaku da imam nego po grudima...

Ne delim tvoje mišljenje. Grudi su mi na plaži svakako uvek pokrivene, ali stomak... rado bih nosila dvodelne kupaće i dalje. user posted image