cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Strije

clock-img

18.05.2010, 18:21

clock-img

Anoniman

ja sam do juce mazala saljicev i pavlovicevu i ipak mi je pukla koza po grudima..
juce sam uzela mustelinu kremu protiv strija pa cemo videti.. vec sam zadovoljna jer nije masna,brzo upije

clock-img

18.05.2010, 19:19

clock-img

Anchy_Ljuba

pencil-img

461

Meni se na pocetku trudnoce pojavile na grudima, i imam ih za izvoz..user posted image user posted image user posted image
A kada sam usla u 7 mesec pojavile se po malo na butinama skroz gore,a u 8 mesecu su pocele i po stomaku... I tu ih imam za izvozuser posted image user posted image user posted image user posted image
I svetlo crvene su boje i imam par plavih, kao da je vena, tek od skoro sam ukapirala da je to strija... Jos neko je napisao da ima plavu

***Sreca, sreca, radost najveca***

clock-img

18.05.2010, 20:24

clock-img

Anoniman

ja cu da vidim kako ce ova krema da deluje,kako pise trebalo bi da ukloni vec postojece strije i da spreci nastanak novih,...mada,ti bas nemas vremena da cekas da vidis kako ce meni da deluje user posted image priblizilo se. kupi bar sad pred kraj neku dobru i skupu,recimo ovu mustelu ili collistar(njih bas hvale) da sprecis dalje pucanje

clock-img

20.05.2010, 23:16

clock-img

Anoniman

znam da ne tripujem jer ja nisam u tom fazonu,devojke meni od ove musteline kreme skoro da se ne vide stare strije,a naravno da se ni jedna nova nije pojavila,ja sam presrecna. ne znam ima li neka da joj nije odgovarala,ili je ova krema cudo ili meni i mom tipu koze savrseno odgovara. mina,hvala mnogo na preporuci,a evo devojke imate i od mene 100% preporuku,savetovala bih svakoj da proba pa makar jednu tubu jer se odmah vide(ili ne vidde)  rezultati,jeste skupa  ali meni zaista deluje.

clock-img

20.05.2010, 23:22

clock-img

Mimče

pencil-img

420

leno ja sam se bas mislila da li da uzmem mustelu pa sam uzela strijet a imam i neke svoje stare mackalice, ali za sada nemam strija valjda mi takva koza jedino mi se celulit povecao pozadi ali smaknucu to posle vezbama kod mog privatnog trenera Jece koja me vec utefterila za doterivanjeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.05.2010, 23:29

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Leno, nadam se da ti vise ni jedna strija nece izaci.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

20.05.2010, 23:42

clock-img

Anoniman

mimce,meni je bitno samo da mi koza ne ispuca jer nju ni jedan trener ne moze dovesti u red user posted image a kad se porodim lako cu se i ja vratiti u formu,samo malo volje i veszbe i bicemo k'o nove user posted image
mina user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.05.2010, 23:46

clock-img

Mimče

pencil-img

420

slazem se za kozu bitno je da je hidrirana ali tu veliku ulogu ima sam proces mackanja, sto se vise mackas to bolje, ne sumnjam u mustelu verovatno cu je uzeti da probam posto ima bas dobre preporuke i od mine , tebe , ma od svih ali ni ona ne vredi ako se neko maze svaki deseti dan

clock-img

20.05.2010, 23:47

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ja odoh na moju turu mazanja pa na spavanjac. Mazite se svako jutro i svako vece, koza ce vam biti savrsena!

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

20.05.2010, 23:55

clock-img

Anoniman

naravno,mora redovno da se maze. a ima mnogo i do tipa koze,moja izgleda nije bas elasticna jer imam i starih strijica na bokovima,znala sam da imam predispozicije ali da ce mi na grudima popucati nisam verovala,a ja sam od samog pocetka(drugog meseca) mazala saljicev melem 2xdnevno i opet dobila strije. smatram da devojke koje imaju elasticnu kozu mogu samo mleko za telo da mazu ali redovno,dok mi koje to nemamo moramo i redovno i posebnu kremu za strije...
mimce,nadam se da je tvoja koza elasticna i da nece biti potrebe za posebnim preparatima kao sto je mustela,ali u slucaju da primetis samo jednu striju nemoj stedeti,odmah kupi mustelu ili neku drugu dobru kremu user posted image
odoh i ja,devojke user posted image

clock-img

21.05.2010, 00:00

clock-img

Mimče

pencil-img

420

laku noc drage, prijatno mackanje pa spavanje ja ne mogu jos ubi me kiselina ovih noci, ljub

clock-img

25.05.2010, 19:17

clock-img

Anoniman

Jel normalno da me strije ovako ludachki svrbe.... znachi ne svrbi me koza gde nema strija...pa da kaze da tje da pukne... nego me svrbe strije koje su se pojavile pre par nedelja....i toliko me ludachi svrbe...a ja nesvesno cheshem...da sam vetj na nekim mestima rascheshala kozu user posted image Ne pomaze ni mazanje...ni kupanje, ni vlazne maramice...nishta... user posted image

clock-img

26.05.2010, 13:36

clock-img

Anoniman

Niko nema nekakav savet? user posted image Ja se trudim da ne cheshem stomak.... a bebice kao da me namerno golicaju...pa moram....user posted image

clock-img

26.05.2010, 13:39

clock-img

bebablue

pencil-img

1488

Joj Smeski, ne znam sta bih ti rekla, mene celo telo svrbi, a znam da strije kada se pojavjluju svrbe, bas nemam ideju sta bi ti pomoglouser posted image

Emocija je teska bolest, izazvana izlivom srca u glavu!

clock-img

26.05.2010, 13:42

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Sta da ti kazem smeski, ne smes da se ceses jer samo pogorsavas stanje. Mazi, sljapaj i trpi. Bas mi je zao sto se mucis. Mozda da odes kod dermatologa da ti nesto preporuci?
Ja se od prvog dana mazem Mustelom, i koza mi je stvarno savrsena. Mogu leba da ne jedem, ali moram da se mazem proverenim sredstvima. Ne znam cime si se ti mazala, ali sigurna sam da ima veze.  Meni su se cak i one tinejdzerske strije povukle, jedva se vide.

clock-img

26.05.2010, 13:42

clock-img

Anoniman

Pa to znam....da kad se pojavljuju svrbe...zato mi ni nije jasno zashto me svrbe ove koje imam vetj neko vreme...i pogotovo zashto me tako ludachki svrbe da ne mogu da se suzdrzim da ne cheshem... Sad mi je stomak uzas kako je razcheshan... user posted image

clock-img

26.05.2010, 13:44

clock-img

Anoniman

Pa shaljicevim melemom sam se malazala do pre par nedelja....a sada se mazem babylove uljem za trudnice...

Poshto je ta mustela? i koliko je pakovanje?

clock-img

26.05.2010, 13:48

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Cena je od 2700din do 3600, zavisi od marzi po apotekama. Pakovanje ima 200ml i meni je trajalo po mesec dana. Baby love sam mazala prvih 5 dana i osula se od njega, pa sam posle njime glancala cizme. Ja sam dooobro izgooglala o tim kremama, bukvalno sa svih mogucih foruma vadila iskustva zena iz regiona, i ni jedna koja je koristila Mustelu nije dobila strije, a sa ostalim preparatima i jesu i nisu. 

clock-img

26.05.2010, 13:50

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Smeshki, ja koliko znam šaljićeva je odlična (sestra moja je mazaa sve 3 trudnoće, u 3 se ugojila nenormalno i ni jedna strija)
Mustela ne znam koliko je, samo pretpostavljam da nije jeftina jer su im i ostali proizvodi malo skuplji (barem za men)

Minče ispravi me, ali kako meni rekoše - možeš da se mažeš čim hoćeš ako ti je koža takva - ispucaće

Mene teši što mi se strije na stomaku povlače, nije onako grozan kao posle porođaja. Mažem se tamo nekom NiveaQ10 i prija mi

Jedino mi tuga što mi je koža otromboljena, valjda bi sad trebala da uzmem i nešto za ztezanje kože? Mada kao ova Nivea je i za to...

I flunked anger management! }:->

clock-img

26.05.2010, 13:51

clock-img

Anoniman

Ja sam od shaljicevog pochela da se osipam po nogama i zadnjici..pa sam zato preshla na baby love....i meni prija...kad sam sveze namazana nishta me ne svrbi...al ne mogu ceo dan da shetam golog namazanog stomaka user posted image

Ufff...bash je skupa krema....barem za moj budzet trenutno... user posted image

clock-img

26.05.2010, 13:53

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: Trcosava

Minče ispravi me, ali kako meni rekoše - možeš da se mažeš čim hoćeš ako ti je koža takva - ispucaće

Ispravicu te.user posted image Mozes da imas fenomenalnu kozu, ako je zapustis, nastradace a ako je negujes, bice divna. Zene se samo tako tese. Ja imam sve predispozicije da dobijem strije, ali sam resila da ih sasecem u korenu, i uspela sam.

clock-img

26.05.2010, 13:54

clock-img

Anoniman

Iskreno...ne brinem se uopshte oko toga shto imam strije i shto se vide...vremenom tje se one videti sve manje...koza tje se zategnuti opet (mada meni je i sad zategnuta user posted image ) nego me nervira shto svrbi.... dok nisu svrbele...nije me ni bilo briga za njih...ionako ne idem golog stomaka...a mom dragom ne smeta...pa apsolutno nemam oko chega da se brinem.... user posted image

clock-img

26.05.2010, 13:54

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

Ovo nije tačno. Ja sam ih negovala sve vreme i 10 dana pred porođaj su mi se pojavile strije

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

26.05.2010, 13:55

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Samo se mackaj, to ce ti ublaziti svrab. user posted image

clock-img

26.05.2010, 13:56

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: Jeca RR

Ovo nije tačno. Ja sam ih negovala sve vreme i 10 dana pred porođaj su mi se pojavile strije

Dooobro Jeco, ako ti kazes nije tacno. Evo povlacim sve sto sam rekla.user posted image