cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Strije

clock-img

09.04.2010, 14:14

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

ja sam cula da je Eucerin krema extra za strije...tj preventiva u toku trudnoce...

< Poruku je uredio cipiripi -- 9.4.2010 14:15:02 >

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

clock-img

09.04.2010, 14:39

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Cipi, ako hoces da me poslusas i da budes 100% sigurna da strije neces dobiti, kupi i pocni da mazes Mustelinu kremu protiv strija. Jeste malo skuplja, ali vredi svaku paru. Sve zene koje znam da su je koristile, ni jednu jedinu striju nisu dobile. Ja imam par tinejdzerskih strijica, sestra i mama su dobile strije u trudnoci, imam suvu kozu i sve predispozicije da ih dobijem. Mazem Mustelu svaki dan i koza mi je perfektna. Imaju i kremu za zatezanje grudi, serum za uklanjanje vec postojecih strija, i sve je napravljeno specijalno za mamae. Ta krema za grudi cak ne mora da se ispira pre dojenja. Takodje imaju odlicnu kolekciju za bebice pa planiram i mom malisi da kupim Mustelu. user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

09.04.2010, 14:53

clock-img

strelitzia

pencil-img

105

znate šta...ja u stvari mislim da ti kreme mogu pomoći malo, ali samo malo... nema šanse da će meni jedna krema, koliko god dobra bila i koju ću koristiti sedam-osam mjeseci mog života pobijediti moju genetiku i pomoći da ne dobjem strije...eto ogradiću se malo pa ću reći da je moje mišljenje samo za moju kožu, ne govorim za ostale, jer je moja koža izuzetno osjetljiva.
Koža se hrani iznutra, ne površinski...sa time je djelovanje krema ograničeno

< Poruku je uredio strelitzia -- 9.4.2010 14:54:46 >

clock-img

09.04.2010, 14:54

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

mina a gde mogu da se nadju te kreme?user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

clock-img

09.04.2010, 14:58

clock-img

minavb

pencil-img

12959

U skoro svakoj  apoteci. I GUAM kozmetika moze da se koristi u trudnoci, a odlicna je, mada je ipak Mustela pravljena samo za trudnice i bebe pa joj zato dajem prednost. user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

29.04.2010, 10:03

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Taman sam mislila da sam super prosla bez ijedne strije i evo....  u zadnjoj nedelji mi se pojavile i to na sred srede iznad pupka user posted image bas na vidno mesto.... kad mi je stomacic krenuo ispred meneuser posted image
Bas sam poludela,  znam da sm mogla da ih ocekujem al sam se iznenadila...  sad se to i nece videti ali kad se koza bude vratila  hoce user posted image moze li se to kasnije sakriti ikako...nikad ih nisam nigde imala?

clock-img

29.04.2010, 10:10

clock-img

Markovicka

pencil-img

456

Anck, priblizilo seuser posted image
Meni ostade jedna ispod, jedna iznad pupka, ne vidi se jako, a kad pocnem da vezbam pilates valjda ce se jos manje primecivati

clock-img

29.04.2010, 10:13

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Blizu blizuuu ... vec su svi pocelii ... kad ce bebaaaa user posted image user posted image

Rekoh bebi bebo izlazi mama ti puca po savovima ... user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.04.2010, 10:16

clock-img

Markovicka

pencil-img

456

Sad ce ona samo sto nije, sjce majouser posted image

clock-img

13.05.2010, 14:17

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Nemam po stomaku, za šta sam pooootpuno šokirana, imam osećaj da će mi koža pući potpuno od zategnutosti. Mazala sam Chicco-o antistijet ulje, ali do devetog meseca, posle sam počela nekako da zaboravljam... a i mrzi me, budem sva masna od toga.
Imam po bokovima, samo ne mogu da procenim kakvo je pravo stanje, jer sam tu već imala pre trudnoće, odnosno koliko su se umnožile. Videćemo...

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

13.05.2010, 16:43

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Ja se do pre nedelju dana super držala, a onda user posted image Krenule i po stomaku, iako sam se svaki dan mackala i to povećom količinom Striet-a. Koža se toliko zategla da se prosto sija. Imam osećaj kao da će svakog trenutka da se rascepi stomak na tom mestu user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

17.05.2010, 01:16

clock-img

Anoniman

ja sam dobila strije po grudima,odmah uz bradavice,nisu mnogo vidljive ali ih ima po nekoliko i dobila sam dve na stomaku user posted image
mazem saljicev melem od drugog meseca dva puta dnevno,a u poslednje vreme sam pocela da kombinujem i sa pavlovicevom i jos nekom kremom...
krivo mi samo sto sam se zaista trudila i mackala,jos sam se i smrzavala,namazem i onda gola lezim pola sata da ne bi upila majica i osusila mi kozu. a grudi me od samog pocetka uzasno svrbe i stalno sam se ceskala,a procitala sam da i tako nastaju strije user posted image
sutra cu da kupim Mustela kremu koju mina preporucuje pa ce mi znaciti ako mi zaustavi dalje pucanja,mada ima jos do devetog.....uh user posted image

clock-img

17.05.2010, 12:52

clock-img

bratzz

pencil-img

982

Ja sam strije dobila tek u osmom mesecu jer mi je stomak tek od sedmog postao trudnicki. Mazala sam se pavlovicevom mascu ali ne redovno inace sam sklona strijama i ne verujemda bi mi bilo sta pomoglo

clock-img

17.05.2010, 13:16

clock-img

Anoniman

Meni nije jasno kako su moje strije na stomaku bele.... sve koje sam dosad videla na drugim trudnicama su crvene...a moje bele...user posted image

Nego...uvek me uplashite kad napishete da imate na nogama i grudima strije... pa sad mordavim dragog svako veche da pogleda da nemam neku striju koju ne vidim u ogledalu user posted image

clock-img

17.05.2010, 13:19

clock-img

Anoniman

Ja recimo u prvoj trudnoći nisam dobila na stomaku, ali jesam na grudima. 

clock-img

17.05.2010, 13:22

clock-img

Anoniman

A dobila si crvene ili bele? Mene ovo najvishe zbunjuje user posted image

Ja inache imam strija na bokovima i zadnjici, i par sitnih na butinama...od pre trudnoce...i te su oduvek bele...al to mi je od rasta i gojenja.... i evo sad par komada oko pupka...isto sve bele....

clock-img

17.05.2010, 13:25

clock-img

Anoniman

Teget! user posted image user posted image user posted image

Jedna, velika na desnoj je teget, ustvari, do nedavno sam bila ubeđena da je vena, ali nije! user posted image Ostale su bele, kao i one dve što imam na kukovima.

clock-img

17.05.2010, 13:29

clock-img

Anoniman

Znachi nishta chudno bele strije...

Setjam se da je neko u slikama trudnickih stomaka postavio sliku...ali strije su sve bile crvene....a i kod zena koje privatno znam...svakoj su crvene user posted image

clock-img

17.05.2010, 14:31

clock-img

Anoniman

moje su crvene user posted image

clock-img

17.05.2010, 15:17

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Strije su u poečtku crvene, iliti roze, a kasnije postanu bele.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

17.05.2010, 15:34

clock-img

Anoniman

onda su smeshkicine stare strije...
kazu da dok su crvene mogu da se ublaze

clock-img

18.05.2010, 16:05

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: lenaJe

onda su smeshkicine stare strije...
kazu da dok su crvene mogu da se ublaze

Odakle mi onda stare strije na stomaku oko pupka...kad sam dosad uvek imala plochice na stomaku...nikakvo vetje rastezanje koze na stomaku nisam imala... Nove su....samo ne kapiram shto su bele...user posted image

clock-img

18.05.2010, 16:24

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

ja isto mislim da je to stvar genetike. ipak, redovno mazem striet jer mi prija zbog onog gadnog osecaja zatezanja....
dobro je i eucerin ulje protiv strija ali nije mi prijao miris user posted image .
jedino sto su mi rekli da pavlovicevu mast nikako ne mazem jer ona jeste masna ali sadrzi cink i talk i isusuje kada je koza upije

clock-img

18.05.2010, 16:29

clock-img

Anoniman

Ja sam do pre 2-3 nedelje mazala striet shaljicev....a sad babylove ulje za trudnice... Ne brinem se ja mnogo oko strija...ochekivala sam ih...samo je bilo pitanje vremena...i mesta...nego sam mislila da tje biti one gadne crvene...a one su bele...pa sam se zbunila...user posted image

clock-img

18.05.2010, 17:57

clock-img

SandraSd

pencil-img

28

Ja praktikujem da mazem Niveino ulje za telo na mokru kozu... Nekom mojom logikom, tako ce koza zadrzati vishe vlaznosti i dobiti na elastichnosti. Shta mislite da li to dobar nachin nege protiv strija? Inache koristila sam i Shaljicev Striet, al' ajd kao da odmorim malo user posted image
Josh se nadam i da mi genetika ide na ruku, s obzirom da moja mama nema ni jednu striju, a ima nas dve...