cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Strije

clock-img

28.02.2010, 20:39

clock-img

Cvorak

pencil-img

92

Samo da prijavim da sam našla Mustela kremu od 200ml protiv strija za 2615 din. Apoteka je u Beogradu.

clock-img

28.02.2010, 20:45

clock-img

bojana87

pencil-img

271

jel ima neko iskustva sa Božen kremom protiv strija?

clock-img

01.03.2010, 00:42

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Nisam imala strije na stomaku, niti sam ga puno mazala. Mozda jednom mjesecno sa nekom obicnom djecijom kremom.
Poslije poroda su mi se pojavile dvije strije na dupetu user posted image , i na grudima(tj. samo na jednoj). Kupila sam Strijet od Saljica i mazala ponekad. Ove dolje su mi jos ostale, ali na grudima se vise ne vidi user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

01.03.2010, 00:45

clock-img

Sakiedi

pencil-img

203

Verujem da je genetika i kvalitet koze presudan za dobijanje strija,ali u kojoj nedelji (mesecu) se obicno pojavljuju strije? Hvala

clock-img

01.03.2010, 00:50

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Dobro došla Sakiedi, mislim da nisam imala priliku da ti poželim dobrodošlicu! Želim ti ugodno druženje ovde na ringerajici! user posted image

Za strije, verujem da si u pravu kada kažeš da zvisi od tipa  kože, suva koža brže puca, a kako se stomak širi, tako se i one pojavljuju, možda oko 8 - 9 meseca, ali se sve to može izbeći pravilnim mazanjem kože nekim dobrim losionom, pogledaj i unatrag malo ove postove, nadam se da će ti pomoći neko iskustvo naših forumašica.

ŽENA JE STENA!

clock-img

01.03.2010, 01:10

clock-img

Sakiedi

pencil-img

203

Hvala Eugenija na dobrodoslici i odgovoru. Ja sam vrlo cesto na sajtu ,tj. citam ali se slabo ukljucujem. Nemam iskustva,tek sam usla u 30 nedelju, a i vi svojim iskustvima puno pomazete nama novim trudnicama pa i ne moram da pitam jer ste mnoge teme obradile. Svaka cast! i Hvala jos jednom.

clock-img

01.03.2010, 07:48

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: Cvorak

Samo da prijavim da sam našla Mustela kremu od 200ml protiv strija za 2615 din. Apoteka je u Beogradu.

Gde???????????? Ja je placam 3500 din. Reci mi pliz da kupim par kutija!

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

01.03.2010, 09:23

clock-img

Cvorak

pencil-img

92

Minavb, poslala sam ti pp.

clock-img

12.03.2010, 23:27

clock-img

bojana87

pencil-img

271

ja sam se od šaljića sva osulauser posted image user posted image user posted image
mažem ga vec 2 meseca,a zadnjih par puta kada ga namažem sva se ospem kao da su me komarci izujedali,a tako i svrbi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.03.2010, 23:34

clock-img

bebuska

pencil-img

582

A jesil pogledala rok upotrebe, da nije star?

Pre nego sto krenete da trazite srecu, proverite - mozda ste vec srecni. Sreca je mala, obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!

clock-img

12.03.2010, 23:55

clock-img

bojana87

pencil-img

271

nije. do 2011.je rok

clock-img

13.03.2010, 09:55

clock-img

mejvis

pencil-img

1690

Kako si se osula od šaljića....bezveze....
Možda ti je koža postala preosetljiva, probaj sa pavlovićevom, ona je baš masna i piše da se koristi protiv strija a nema šanse da imaš osip od nje!
Ja sam sad počela da kombinujem šaljića i pavlovićauser posted image , svakog bar jednom dnevno!
Za sada nema strija.....

clock-img

13.03.2010, 10:16

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Bojana, ja sam imala osim od DM Baby love kreme a Saljica nisam ni htela da koristim. Mozda nam neki sastojak ne odgovara. Predji na nesto drugo. 

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

13.03.2010, 10:56

clock-img

Cvorak

pencil-img

92

Bojana87, i ja sam se od Šaljića osula, ništa neobično. A probala sam i onog parfemisanog i onog bez dodatog parfema. Ne znam šta tu može da smeta, ali pojave se sitne tačkiće i svrbeeeeee. Promenila sam kremu .

clock-img

13.03.2010, 12:51

clock-img

bojana87

pencil-img

271

uzela sam danas Eucerinovo ulje,pa cu videti da li ce pomoci.
malo je skuplje ali kazu u apoteci da je to antialergijski proizvod i da ne bi trebalo da smeta. Videcu rezultate pa vam javljam user posted image

clock-img

16.03.2010, 04:39

clock-img

Sanity

pencil-img

1

Drage moje,ja sam krenula da mazem shea puter nerafinisani,nasla sam ga na netu ima i na facebooku grupa,700 dinara je 100 grama,ali je fantastican,pomesala sam ga sa maslinovim uljem i mackam se sa tim vise od mesec dana,a koza mi je meka,imam osecaj da se strije polako povlace,neke koje sam imala jos od pre deset_ godina su skoro sasvim izbledele,gotovo da se ne primecuju,moja preporuka je da se to proba,inace o njegovom dejstvu mozete naci dosta na netu,ja sam za njega cula od prijateljice koja pravi sapune...Necu da odustanem,uzimacu ga i dalje,jer ove kreme koje kupujemo imaju razne aditive,a i svasta sam probala i nista mi nije pomoglo,a shea butter mi ceo dan stoji na kozi i ceo dan je mekana...

clock-img

22.03.2010, 11:08

clock-img

vekili

pencil-img

5

Drage trudnice jel moze savet kad poceti sa mazenjem krema protiv strija?

clock-img

22.03.2010, 11:08

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Od prvog dana kad saznas da si trudna.user posted image

clock-img

22.03.2010, 14:38

clock-img

Verus

pencil-img

11942

dobro dosla vekiii!  ko sto mina kaze, mazi se odmah.  Ja mislim da, ako je genetski koza slabija, nema kreme koja ce spreciti strije, ALI ce ih ublaziti i zena ce dobiti manje strija.  A i to je pola pobedjene bitke!

clock-img

23.03.2010, 11:17

clock-img

VioletaPopadic

pencil-img

5

Ima li neko iskustva sa Afroditinom kremom protiv strija? Juče sam je kupila u DM, oko 700 din je. Do sad sam koristila Vichy, pa reko da probam jeftiniju varijantu?

clock-img

23.03.2010, 12:59

clock-img

vekili

pencil-img

5

e pa hvala na savetima, znaci od danas pocinjem sa mackanjem user posted image

clock-img

23.03.2010, 13:05

clock-img

Anoniman

Ja se mackam sa shaljicevim melemom...zasad nigde nemam strija...ali stomak mi je inache zategnut...pa sve chekam kad tju da popucam...user posted image user posted image

clock-img

23.03.2010, 13:14

clock-img

magnetic

pencil-img

3044

Ja koristim Pavlovicevu.Stalno sam masna,ali inace imam suvu kozu,tako da ne znam koliko ce mi mackanje uopste pomoci.Ja se nadam da hoceuser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

clock-img

23.03.2010, 17:22

clock-img

bratzz

pencil-img

982

Meni su se strije pojavila na butinama i na guzi, na stomaku ih jos nemam tako da svaki dan kazem od danas se mazem pa na kraju opet odustanem jer mrzim kad mi je koza masna ali to nije opravdanje moracu da pocnem sa mazanjem sto pre ako ne zelim da postanem tigrasta kako ja u sali umem da kazem

clock-img

23.03.2010, 19:56

clock-img

bojana87

pencil-img

271

ja se stalno mackam ali izgleda da nista ne pomaze. Cela desna dojka mi je modra od strija,dok na levoj i po stomaku nemam nista user posted image