IZVORNA PORUKA: Snelle
Maro, ja tek sad vidim tvoj post. Šta se izdešavalo u međuvremenu?
Mi smo prekjuče vadili krv i limfociti su nam sniženi. Ima li to veze sa time što je prehlađena? Idem da googlam, nema mi druge.
snelle, i ja tek sad vidim tvoje pitanje.
nista, dobili smo uput za hematologa.. tamo joj ponovo vadili krv, hemoglobin 122. jos smo neke paremetre vadili koji se odnose na gvozdje i islo je da joj je Fe samo malo ispod donje granice, ali da ima jos zaliha od rodjenja, pa je to ok. kaze dr nista ne treba nego samo da krigujemo ishranu (sto je tesko, s' obzirom na njenu i moju dijetu). prosle nedelje smo ponovo bili na kontroli, hemoglobin ovog puta 118, ali sm ponovo samo dobili savet o ishrani.
inace, prvi put na krvnoj slici iz hematoloske ambulante, sve zivo van ref. vrednosti. leukoci oko 18! nasa dr poludela, kao to je neka infekcija, pa nam sutradan dala ponovo da izvadimo krv, samo da vidimo Le, kad ono 5! sta je sad tu tacno ja pojma nemam.. uglavnom, hematolog je rekao da su to ref. vrednosti za odrasle i da to uopste ne gledamo.
inace, i nama uvek budu povecani limfociti, neko mi je rekao da je to za bebe normalno.