cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Prva bebina krvna slika

clock-img

16.04.2021, 19:01

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Nisam bas merodavna da tumacim krvnu sliku, ali ako ste vadili krv iz prsta, onda broj trombocita nije dobar .
Nedavno sam na izvestaju iz laboratorije procitala da ne treba tumaciti broj trombocita ukoliko je uzarak kapilarna krv. Za tacan broj trombocita potrebna je venska krv.

clock-img

16.04.2021, 19:11

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Sve je to ok,virusno je.

I moj zastane nocu nekad..pogotovo kàd mu se osusi grlo,nos...pazi,a nema treci krajnik,ali uvecqna ova dva...suv je vazduh.

clock-img

16.04.2021, 19:42

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Hvala drage. Hvala von.
S dise ok nocu, ali danju... kad udahne kao da zaboravi da izdahne. Pa zastane. I onda kada izdise cuje se neki zvuk, ne znam da ga opisem kao jaukanje ... i eto drdanas rece da je to od 3.krajnika. a to se sad pocelo desavati. Ranije je ok disala. Mm i ja smo se istripovali da nema upalu pluca

< Poruku je uredio Maraj -- 16.4.2021 19:43:17 >

clock-img

16.04.2021, 19:47

clock-img

pari

pencil-img

6778

Kod T isto to zastajanje disanja ali bez zvuka... Zvuk je možda od toga što se ne oseća dobro

sitnice i emocije čine život...

clock-img

23.01.2022, 17:03

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27001

IZVORNA PORUKA: Jeca1234

Da nebi otvarala dodatnu temu evo ovde da postavim pitanje user posted image Je li ok ovaj nalaz za bebu od 19 mjeseciBrinu me limfociti poviseni

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!