IZVORNA PORUKA: Didy
Tri položaja naslona podrazumevaju pomeranje po visini onog nastavka za glavu, kao i na vozačkom i suvozačkom sedištu što ima da se podešava po visini. Na tim sedištima od 0 do 18 ima da se izvuče sedište, ali ono nije predviđeno da se izvlači da se dete zavali kad gleda prema napred, jer nije bezbedno tako voziti dete. To izvlačenje je predviđeno za položaj 0-9 kada je sedište okrenuto u suprotnu stranu (kad položaj imitira položaj jajeta, tj. one prve bebeće sedalice).
Didy, mi imamo sedište koje je bilo prvo montirano kontra od smera vožnje, sada je normalno namešteno i ima mogućnost da se pomeri kompletno u neki poluležeći položaj! Radili smo to dok je dete bilo malo, a i sada kada je sedište montirano uredno, u smeru vožnje. Položaj visine naslona i mogućnost promene nagiba naslona nisu iste. Ja mislim na ovaj drugi deo. Kada se duže vozimo, prebacimo sedište u neki poluležeći položaj i milina. To se radi na ˝klik˝ . Ako se dobro razumemo.... I baš dok je dete bilo u tom položaju, spavalo, imali smo saobraćajku.
Dete nije mrdnulo, mi Boga mi jesmo. Evo primera karakteristika nekih sedišta (15-36):
˝ • 11 položaja visine naslona
• Mogućnost promene nagiba naslona
• Tkanina koja diše...˝
< Poruku je uredio Azra_ -- 17.3.2014 11:54:31 >