writing-img

RE: Kako reagujete na klima uređaje?

clock-img

14.09.2014, 17:49

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

Nesmeta mi,kada su velike vrucine drzim na 24 i bude skroz ok

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

clock-img

15.09.2014, 00:03

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Ja nikako ne volim klimu. Naravno, kada smo u kući, i kada baš ugreje, koristim. Nikako mi ne prija kada idem gradom, šetnja ili sl.po vrućini, i onda tako topla uđem u neki market gde je obavezno 15C.user posted image Ako se duže zadržim nos i grlo mi odmah prorade. Primetila sam i kod deteta sličnu reakciju. Kada idemo u dužu kupovinu u neki od takvih marketa obavezno pravac tamo bez šetkanja pre.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

15.09.2014, 06:54

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

ja kao i Azra ne volim ali iskreno cesto u kolima ukljucim. Nisam pametna da li je bolje da mi duva pa da otvorim prozor ili da bije klima u mene. Vecito osetim da me npr rame boli posle voznje ako je ukljucena klima. Imamo u kuci klimu ali iskreno ne znam da li je jadna radila vise od 20 puta i od tih 20 sigurno sam jedno pet puta njom grejala kucuuser posted image . Eto za dve godine koliko klima ima nije skoro uopste radila.

clock-img

15.09.2014, 08:31

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

Mrzim ih!

U kolima - izlazim bolesna ako je bio duži put, po gradu mi ne smeta.
U kancelariji - duva u mene, tako da sam rekla da ili će neko da menja mesta sa mnom, ili klima neće raditi.
U stanu - ne smeta mi jer je u trpezariji, a tamo sam samo u prolazu, i realno je nameštena uvek na više od 25 stepeni, tek toliko da ostuši vazduh.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

15.09.2014, 09:26

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Da Peace , kod nas na poslu su klime postavljene slicno kao radijatori , na gore izduvavaju tako da se desava da mi bas bude hladno kad sednem blizu. ..A imamo jednog kolegu koji se vecito buni, njemu je uvek vrucina kad bar jednu iskljucimo .user posted image Za mene je, kad je to moguce i kad su nize temperature, bolje otvoriti prozor...
Ne volim ni velike temperaturne razlike ...

clock-img

27.07.2016, 20:38

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Reagujem tako sto dobijem prokleti isijas! A ne mogu bez nje leti...

clock-img

27.07.2016, 20:39

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Izvrnem se kao prase i uzivam user posted image

clock-img

27.07.2016, 20:47

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Uf, ja nisam obozavalac klime, ukljucujem je tek kad mi je bas previse vruce.

clock-img

27.07.2016, 20:58

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Ja nemam klimu u stanu i tako nekako izdrzavamo,ne volim je zbog dece meni licno ne smeta ali ne volim te velike razlike temp.recimo kad udjem u dragstor koji je u sklopu moje zgrade da se smrznes za par minuta...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

27.07.2016, 21:01

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Mene unervozi, izbegavam da je palim čak i u kolima.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

27.07.2016, 22:02

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Da je nema ne znam kako bi prezivela. Ne mogu bez klime ali ne vorim da se smrzavam, cisto da malo rashladim, zbog toga uvek vodim rat sa mm. Njemu je uvek vruce pa je nagari a ja smanjujem.
A tek u autu ...pa ne znam kako bez klime kad udjes u uzaren auto.

clock-img

27.07.2016, 22:20

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Ja je ne volim ali ne mogu bez nje, drzimo je na 25 i to skroz polako da duva... :-)

clock-img

27.07.2016, 23:31

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: Khaleesi

Ja je ne volim ali ne mogu bez nje, drzimo je na 25 i to skroz polako da duva... :-)

Ne volim i u vječitoj sam svađi sa MM zbog nje user posted image

Ja i kad je kući pustim to je uvijek ona temperatura otprilike 25-26 stepeni, a MM bi da stavi na najnižu. Meni bude zima, on upali. Imamo i u sobi, igrom slučaja, i onda je on jedno ljeto prešao u dn boravak da spava jer ja ne dam da se upali klima dok spavamo. Ili recimo upalim u dn boravku i namjestim tajmer da se iskuljuči sama nakon sat vremena.

A u autu isto, čim rashladi malo ja je isključim, bitno mi je da su prozori malo otvoreni da ulazi vazduh.

Klima je stvarno spas, ali samo umjereno, nikako ne volim smrzavanje.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

28.07.2016, 08:07

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Volim klimu al mi smetauser posted image
U autu pogotovo, uvek palim klimu kad je toplo, ali mi bas smeta jer me glava odmah boli, ali opet lalse mi da trpim glavobolju nego vrucinu.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

28.07.2016, 08:22

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Ja ne znam kako vam smeta!i mojoj mami smeta.ja je obozavam.i u stanu i u autu.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

28.07.2016, 09:12

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Ja odmah pocnem da kijam user posted image I deca isto.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

07.06.2017, 22:36

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ako je duze vreme upaljena boli me glava user posted image

clock-img

07.06.2017, 22:51

clock-img

Duškić

pencil-img

9617

I mene boli glava od klime, ali po ovim vrucinama je neophodna.

clock-img

16.06.2017, 23:14

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

I mene boli glava od klime. Čak i kad ne hladi nego samo vrti vazduh mi smeta.
Danas u autu mi je isto smetala. Kao da su me bolele kosti tu gde me je hladan vazduh dodirivao.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

18.06.2017, 08:59

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Da, i mene glava zeza od klime. Kuci je ukljucujem tek ako je bas nepodnosljivo vruce.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

18.06.2017, 09:41

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Ne koristim je uopste. Kidaju me sinusi od nje. Vise volim vrucinu i promaju ako je neophodno

clock-img

18.06.2017, 10:11

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Nekad stvarno ne bih mogla da je ne koristim kad su sparine. Ali palim i gasim a nekad drzim i malko otvoren prozor ako mi bas zasmeta.

clock-img

22.06.2017, 20:37

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

Ja sam je danas prvi put uključila u kući, meizdrživo je vruće.
U kolima je koristim već odavno. Reagujem olakšanjem, ne boli me ništa od klimeuser posted image

clock-img

23.06.2017, 16:16

clock-img

eca89

pencil-img

3753

Nikako, katastrofa reagujem. Sinusi i glava me ubiše, strašno!user posted image

clock-img

23.06.2017, 21:14

clock-img

degu

pencil-img

11332

Nama je klima na spratu tako da pici ceo dan. Ne volim da budem dugo u prostoriji sa klimom, nekako sva bridim posle celog dana user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3