cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Zavese, draperije

clock-img

25.10.2017, 12:51

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Isti problem imam, Isi. Mislim da mora svaka lajsnica posebno da se brise.
U sobi su draperije od skoro, fino se sa njima zamraci.

clock-img

25.10.2017, 12:54

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24772

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Meni stan bez zavesa i tepiha je skroz hladan. Ja volim da ih imamo. Daju toplinu domu.

I ja tako mislim.
Mada, sad nemam tepih u dnevnoj.. Kupicemouser posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

25.10.2017, 12:59

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Meni stan bez zavesa i tepiha je skroz hladan. Ja volim da ih imamo. Daju toplinu domu.

I ja tako mislim.
Mada, sad nemam tepih u dnevnoj.. Kupicemouser posted image

Kad mso uselili nismamo imali, drugi stan kako smo ubacili.

clock-img

25.10.2017, 13:45

clock-img

degu

pencil-img

11332

Ja nemam zavesu ni jednu, sad me nesto s godinama hvata kako bih ubacila ponegde neku al nekako uvek imam preca posla user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

25.10.2017, 13:50

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24772

Ma, ja imam one koncaste, u suštini su samo ukras. I dnevnoj i spavacoj ljubičaste, kod sina narandžaste.

clock-img

25.10.2017, 13:54

clock-img

MasnaMasnica

pencil-img

1639

Ja sam pronasla savrsene, jos samo da ih kontaktiram,a verujem da ce cena biti ogromna. Njih planiram za dnevni boravak , imam klizni balkonac i 4 klasicna balkonca.
user posted image

< Poruku je uredio MasnaMasnica -- 25.10.2017 13:55:34 >

...kada slome me, ja samo osmeh nabacim :D ...

clock-img

25.10.2017, 15:57

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Masnica imaces ekstra prirodno osvetljenje user posted image Meni je to milina. Prethodna kuca nam je bila toliko mracna da sam navukla strah od tamnih dnevnih soba.

clock-img

09.03.2018, 12:42

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Jel neko ovde kupovao zavese u Jysku? Kakve su? Koje preporucujete? Kakve su one trakaste? Jel se "krozvide"? Ja hocu sledece nedelje da idem da kupim zavese da mi se ne zvera unutra jer nemam nijednu, a uskoro ce beba a ovde mnogi gvire kroz prozor pa ne bih bas da mi zaviruju dok dojim bebce

clock-img

09.03.2018, 12:45

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Moja majka svasta kupuje kod njih,mislim da je i zavese kupila tamo,pitacu je.

clock-img

09.03.2018, 12:58

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Bas javi koje je uzela i da l i je zadovoljna. Ja bih uzela one sto ne idu na stipaljku vec se garnisna provuce kroz njih ili te trakaste sto se lepe na prozor tako mi to izgleda

clock-img

09.03.2018, 13:01

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Bas te sto se provlace ima,,onu su renovirali stan sve su novo kupili,menjali kupatilo,kuhinju,zidove i podove,a bas sam primetila da joj je sve od prekrivaca,namestaja i posteljine kupljeno u jysk-u.

clock-img

09.03.2018, 13:04

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

E i mi isto hocemo sad te da stavimo... ja nisam gledala u yisku ali sam nasla na fb neke, iz Novog Sada su i jako lepih deena imaju.
Mislim da su u yisku ok cene

,,Carpe diem"

clock-img

09.03.2018, 13:09

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

da lepe su mi za tu cenu. Ja cu ici u ponedeljak bas da ih osacujem

clock-img

09.03.2018, 13:23

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Imaju lepe zavese, meni nije odgovarala dužina (one dugačke su max 245 a meni treba 255) ali bude lepih dezena.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

09.03.2018, 13:28

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Mozda i Ikea ima neki za pristojnu cenu...

,,Carpe diem"

clock-img

09.03.2018, 14:12

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Ima baš lepih zavesa u Ikei, tamo sam i ja kupila, ali su 3m dužine.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

09.03.2018, 22:16

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Meni je bezveze sto nema kratkih zavesa. Ispod svakog prozora su nam radijatori znaci sve te zavese moram skracivati. Ako odnesem sveki i zeznem se kao njena unuka (ima unuku 95to godiste) odradice mi fuserajski i bice sve na krivo (matora je i ne vidi a po struci je snajderka pa se uvredi ako odneses nekom drugom user posted image ) i ja bih bas da nadjem neke kratke zavese al ne ide mi

clock-img

09.03.2018, 22:23

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

A u jysk-u?

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

09.03.2018, 22:25

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

I u jysku sam videla samo dugacke

clock-img

09.03.2018, 22:42

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Sad kad razmislim i ja sam svuda vidjala samo dugacke zavese.... ne znam uopste koja im je to fora 😊
To kad se skrscuje i doradjuje uvek naprave neki kurslus 😊
Ne znam, onda mozda ti najbolje da bas sasijes skroz (a ako imas srca da kazes da si kupila, a nadjes nekog ko stvarnonsuper sije, izvini sto te savetujem da lazes 😂)

,,Carpe diem"

clock-img

09.03.2018, 22:51

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

user posted image carice.

Ma imam ja odlicnu snajderku, od najbolje drugarice mamu. Ona je i dalje u poslu i ima sve industrijske masine. Nije problem sasiti. Nego ja prvo treba i garnisne da kupim hehhe...Jao valjda cu sve to stici do bebe

clock-img

22.03.2018, 13:53

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

kupila sam zavese i okacila. Mrzi me da slikam pa evo sa sajta mada su uzivo mnogo lepse. Neke koje su mi se svidele na sajtu mi se uopste nisu svidele kad sam ih videla. Tako da sam zadovoljna sto nisam porucila online user posted image
spavaca soba kremaste zavese

dnevna soba sivkaste

clock-img

22.03.2018, 13:58

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Pa da skroz druga prica uzivo pogotovo oko materijala .
Ja imam slicnu ovoj prvoj belu al mi materijal nije po volji neki grublji je (al svakako sam je dobila) ja volim one lepe lagane ne znam koji dodje materijal to.

ne znam jesam li pisala resila sam se onih trakastih ...uzas nikad to vise ne bih kupila user posted image

clock-img

23.03.2018, 15:21

clock-img

madre

pencil-img

6600

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

kupila sam zavese i okacila. Mrzi me da slikam pa evo sa sajta mada su uzivo mnogo lepse. Neke koje su mi se svidele na sajtu mi se uopste nisu svidele kad sam ih videla. Tako da sam zadovoljna sto nisam porucila online user posted image
spavaca soba kremaste zavese

dnevna soba sivkaste

Nesto su mi svetle, ljiso, mislim da ce svekrva lako moci da viriuser posted image inace mi se bas dopadaju.

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

23.03.2018, 15:28

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Ja sam u avgustu kupila zavese, u spavaćoj smo okačili a za dnevnu još uvek nismo skratili user posted image