cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Krečenje

clock-img

30.08.2015, 21:08

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

E, pa ja se nadam da smo stavili tacku na krecenje za ovu godinu user posted image
Doduse, pregovori za kupatilo jos uvek traju i ostaje pitanje mini bubine sobe ali sad uzivam u belini i mirisu user posted image

clock-img

13.03.2016, 17:19

clock-img

aleksandrici

pencil-img

473

A ne,krečenje !Kako mrzim krečenje.U stvari ne mrzim krečenje već ono što kasnije dođe.Pranje,pomeranje,ribanje,nameštanje,neuklapanje i svega ostalog.Jednom će deca sobe u boji,beć posle 20 dana kažu da su se pokajali i da je pa bolje u belo.Da poludiš!Sreća pa živimo u stanu,ja sam nepušač pa može da prođe i par godima bez krečenja.Sad je upravo ta godina kad treba da krečim,držite mi fige.Ne znam ni koju boju deca žele.Menjaju svakodnevno,valjda će do letos smisliti određenu boju.

clock-img

13.03.2016, 17:36

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24772

Ja volim krecenje. Uopšte, volim sredjivanja.

clock-img

14.03.2016, 14:36

clock-img

branki*

pencil-img

20828

ne volim krecenje,tj nervira me sva ona priprema pre toga i sredjivanje posle toga,kad bih mogla,prespavala bih sve to.
ja sam sama krecila kad smo bili privatno u beogradu prvi put i super sam to odradila!kod sebe u stanu se ne bih usudila,jer imam kombinacije boja,a i nisam profiuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

14.03.2016, 15:48

clock-img

Anoniman

Nama u subotu zavrsili majstori okrecili smo Uninu sobu, sada cekamo da se lepo osusi, pa namestaj da ubacimo, i tepih, luster smo staviliuser posted image okacicu slike u pravoj temiuser posted image

clock-img

14.03.2016, 15:51

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Ja volim jer me muz uvek posalje negde da mu ne smetamo user posted image Realno, pretprosli put bila trudna pa kod mojih, ove jeseni se selili pa smo prespavale u tom drugom stanu... bila sam na postedi, mada meni ne smeta da krecim, brisem itd. Volim kad odise svezinom...
Vec sam pitala muza kad cemo da krecimo, on kaze- nisi normalna, u oktobru krecili user posted image a ja bih sobu u neku drugu boju, mozda tirkiznu ili trula ljubicasta...

clock-img

15.03.2016, 02:06

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: IvanaSK

Isto user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

15.03.2016, 08:16

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Ja voliim!
Ove godine dnevnu farbam u sivo - bijelo, spavacu u ljubicasto a M u svojoj hoce tapete . :-)

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

15.03.2016, 09:44

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24772

Nama je plafon u spavaćoj ljubicasti, a kod sina narandžasti. Da vidim jel imam negde slike pa da postavim.

clock-img

15.03.2016, 09:50

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Mi sledeci mesec krecimo deciju sobu, al ce tu biti poslaaaa za majstora jer je citava izlepljena user posted image cak i po plafonu od onih zvezdica.
Sad sam u potrazi za fototapetom na pola jednog zida bih im stavila.

clock-img

15.03.2016, 09:56

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24772

user posted image

Ovo je sareno, jos uvek se sušilo.

clock-img

15.03.2016, 09:58

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24772

clock-img

15.03.2016, 10:05

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ivana ovo super izgleda, pogotovo mi se svidja onaj ljubicasti deo, i bas zato sto je obrnuto, plafon okrecen a zidovi beli user posted image

I ja tako da kazem volim krecenje.. jer volim promene u stanu.

Mi smo prosle god. krecili dnevnu, spavacu i hodnike ali dnevna bi kooomotno mogla ponovo sta su uradile od njihovih rucica a bogami i ja po kuhinji user posted image

clock-img

15.03.2016, 12:08

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24772

Ja volim ljubicastu,pa mi muz udovoljio :) Posle sam ja stavila ljubicaste zavese,prekrivace,tepihe :))
Mala je soba i da smo obojili zidove,mislim da bi bilo previse.
I mi bi trebali dnevnu i trpezariju kreciti,ne znam samo kada..

clock-img

15.03.2016, 12:15

clock-img

nikiteki

pencil-img

3114

Prelepo ivana svaka cast

clock-img

15.03.2016, 12:15

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Ivana, bas izgleda lux sa onim lampicama...

clock-img

15.03.2016, 16:10

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Jao Ivana baš vam je lepouser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

16.03.2016, 14:48

clock-img

Anoniman

Ovako smo mi okrecili UNinu sobuuser posted image
plafon , zid kod prozorra, i zid preko puta strafti su beliuser posted image

user posted image

user posted image

ovo je luster
user posted image

u mraku, slikac i po dnevnom svetlu, led je, ima 3 boje kojim moze da svetli, i moze da svetli u mraku ovako, ili da bude skroz iskljucen... slikacu vam uskoro i sobicu, sve se super uklopilo, ovo joj je privremena soba , na jesen ili prolece prelazi u vecuuser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 16.3.2016 14:49:52 >

clock-img

16.03.2016, 16:55

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24772

Hvala, devojke. Nije bas luks, ali meni se sviđa. :)
UM, meni se bas svidja, i luster je fantastičan!

clock-img

16.03.2016, 17:02

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Nisam videla ove sličice.
Ivana, baš je lepo i drugačije. Verujem da sa ljubičastim tepihom i prekrivačem izgleda super.
um, baš za devojčice. Luster je super.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

16.03.2016, 18:08

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

IZVORNA PORUKA: IvanaSK

Potpisujem user posted image Volim to generalno sređivanje posle krečenja, sve je kao novo user posted image

clock-img

16.03.2016, 19:23

clock-img

nikiteki

pencil-img

3114

Luster je super bice lepa sobica za unu

clock-img

05.05.2017, 15:18

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Nadam se da ćemo uskoro krečiti, počinje da me nervira sve.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

05.05.2017, 16:16

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Sledeće godine verovatno, dok još malo porastu, mada tek nam sledi prljanje ili zvrljanje po zidovima.

clock-img

05.05.2017, 16:18

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Nas ceka kreceje kad se budemo selili...

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...