cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Devojačko veče

clock-img

18.11.2013, 01:13

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ja nisam imala neko specijalno devojačko veče,noć uoči venčanja došle su mi drugarice i poznanice i sedeli smo i družili se...bilo mi je glupo da se nešto sad tu zezam pošto sam dugo godina živela sa mužem pre venčanja..tako da je to bilo mirno devojačko veče

clock-img

09.03.2015, 06:00

clock-img

acalukic

pencil-img

188

cerka mi ga je imala noc pred samu udaju nije bilo puno devojaka bile su joj to najblize drugarice,skromno ali za pamcenje

clock-img

28.01.2016, 17:19

clock-img

cuvenisale

pencil-img

1

iznajmite stripera!!!

http://striptizmuski.com/
Iznenadite drugaricu, sestru, kumu. Dovedite stripera za devojacko vece, rodjendan, proslavu… Neka to vece ostane u pamcenju po necemu nesvakidasnjem!

Molim vas,ako zelite da se reklamirete na portalu ringeraja,obratite se marketingu rr ili posaljite poruku dunji RR.

< Poruku je uredio branki RR -- 28.1.2016 17:42:20 >

clock-img

30.04.2017, 12:20

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

meni je bas zao sto nisam imala djevojacko vece,tad nisam ni razmisljala o tome

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

20.10.2017, 15:16

clock-img

MamaNecaVo

pencil-img

3652

Imala sam devojacko par dana pred vencanje.
Sve sam organizovala sama ker mi je kuma malo..pogubljena u svom svetu.

Rajfove smo uzeli kod Kineza,a.bedzeve u Piramidi,iako sam protivnik tog uniformisanja-devojke su trazile .

clock-img

20.10.2017, 15:27

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Ja nisam lravila devojacko, ali su mi super te fore sto rade sad za devojacko... otisla bih bas na neko takvo, a sto da ne da bude i striper tu? Hahahahahah, kontam da je ludilo od zabave 😂

clock-img

20.10.2017, 16:18

clock-img

MamaNecaVo

pencil-img

3652

Mi nismo imale stripera ali jesmo mog omikjenog pevaca. user posted image
Sada bi ponovila sve!Bas je bilo super.
Samo bi kumi zabranila zakonom mafine da donosi.
Ne idu mafini u kafanu nikako..

clock-img

27.04.2018, 23:29

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Nisam ni ja imala, saznala da sam trudna pa ajde brze bolje svadbu da organizujemo, nije mi ni palo na pamet.. jedva amo sve stigli za dva meseca da organizujemo i zakazemo :)

clock-img

05.11.2018, 01:29

clock-img

Dora89

pencil-img

3151

Imala, na splavu, nastupao "Allegro bend", bilo lepo. Nisam htela da se "uniformišemo", htela sam samo jedan normalan izlazak, i tako je i bilo.

clock-img

05.11.2018, 01:29

clock-img

Dora89

pencil-img

3151

Imala, na splavu, nastupao "Allegro bend", bilo lepo. Nisam htela da se "uniformišemo", htela sam samo jedan normalan izlazak, i tako je i bilo.