cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Internet

clock-img

19.02.2010, 14:36

clock-img

upgrade011

pencil-img

193

Ja sam totalni zavisnik, nista bolja od mm. Sta da kazem - imamo 5 kompjutera u kuci i od toga jedan samo za skidanje serija i filmova a drugi samo za weather station... A i telefoni su jos +2 compjutera... mm vec pitaju da li je bebcu kupio kompjuteruser posted image

Sada sam kuci na trudnickom bolovanju i cim ustanem ukljucujem Squeezbox (slusam radio preko interneta) i kompjuter, otvaram MSN, mail i Operu i krecem da vidim sta ima novo. Sad imam uvek otvorenih bar 15 sajtova ali najvise gledam forume o trudnoci. Trenutno sam najvise na RR i na LiveJournal-u. (Nemam MySpace niti Facebook strane.)Preko interneta sve gledamo i istrazujemo, posebno sad stvari za bebca a i ranije smo tako gledali sve proizvode, tehniku, namestaj, lustere... Nisu nasi sajtovi nesto posebno ali opet moze da se nesto pametno sazna...Ma odgovor na svako pitanje prvo tako trazimo a najkorisnije mi je sto saznamo sta ljudi misle o npr. nekom proizvodu. Tu su i vesti (ali tu je i rss pa se citaju preko telefona), onda sajtovi sa receptima, YouTube i razni sajtovi koje pratim zavisno od trenutnog interesovanja.Ist tako, zavisno od inspiracije palim povremeno Photoshop ili Vegas, citam, gledam TV, i povremeno nesto radim i po kuci ili van nje user posted image ali to je druga prica.
I posle se cudim sto uvek imam osecaj da nemam slobodnog vremena user posted image

< Poruku je uredio upgrade011 -- 19.2.2010 14:37:38 >

clock-img

19.01.2011, 14:41

clock-img

Anoniman

Zna li neko da mi pokaže , nauči ili pošalje link gde mogu to da naučim - kako se prave oni video zapisi gde se smenjuju slike , tj fotografije , a ide neka pesma ? Nadam se da ste razumeli šta ištem user posted image Hvalaaaa user posted image

clock-img

19.01.2011, 14:47

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Windows Movie Maker, rekla bih user posted image Dolazi uz WIndows Vista i Windows 7, ako imaš te operativne sisteme.

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

19.01.2011, 14:50

clock-img

Anoniman

A znaš li išta za Mac user posted image

clock-img

19.01.2011, 14:53

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

IZVORNA PORUKA: BubaMira

A znaš li išta za Mac user posted image

Jok (na moju veliku žalost). Ali Mac je orijentisan na multimediju, SIGURNO ima neki softver koji dolazi uz operativni sistem.

clock-img

19.01.2011, 14:53

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Gledam sad, ima iMovie, koji valjda dolazi uz OS.

clock-img

19.01.2011, 15:00

clock-img

Anoniman

Aha ... moraću da gnjavim muža da mi to sve izponamešta ... Hvala , Alex user posted image

clock-img

08.04.2011, 19:42

clock-img

Anoniman

Kako se briše histori na Skajpu ?

clock-img

08.04.2011, 19:44

clock-img

nencydrew

pencil-img

843

Upgradeuser posted image

clock-img

08.04.2011, 19:46

clock-img

Anoniman

Gde se to nalazi ? I zašto kad kliknem "adres buk" imam spisak svih brojeva telefona nekog ko NISAM JA ?

clock-img

08.04.2011, 19:57

clock-img

Anoniman

Enibadi ? Otkud mi tuđ imenik na skajpu , brojevi fona ? user posted image

clock-img

10.04.2011, 20:17

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Gde se to nalazi ? I zašto kad kliknem "adres buk" imam spisak svih brojeva telefona nekog ko NISAM JA ?

Može li mi iko pomoći sa novim skajpom ? ja nemam ni opciju log out , ni set_ings , ma ništa user posted image

< Poruku je uredio BubaMira -- 10.4.2011 20:18:18 >

clock-img

10.04.2011, 20:29

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

Bubo, ides na opciju tolls-options-im&s-show advanced options. Dalje ces znatiuser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

28.06.2011, 19:10

clock-img

nina26

pencil-img

3303

Ne znam da li pisem na adekvatnoj temi, ali da li neko zna neki sajt gde mogu besplatno da skinem decije pesmice, bez ono uclanjivanja i tih gluposti?? Hitno potrebno za sestricinuuser posted image

clock-img

04.08.2011, 13:44

clock-img

Anoniman

Treba mi pomoć, nekog ko ima google chrome.

Kad otvorim novi tab, kako da mi ne piše ono recently closed? To mi smeta, jako.

I kako da namestim da mi home page bude onako kao kad otvorim new tab, onih 6 ikonica sa sajtovima koje najčešće posećujem?

clock-img

29.09.2011, 15:21

clock-img

Anoniman

HELP!
Bubi treba pomoć, nina je nešto pritiskala na laptopu i sad joj je slika naopačke, ne može nigde da uđe, i mora to nekako da vrati preko tastature, a nema pojma kako.

clock-img

29.09.2011, 15:24

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Koji monitor ima?I koji operativni sistem?

clock-img

29.09.2011, 15:25

clock-img

Anoniman

laptop e sistem, windows 7

< Poruku je uredio Nedja RR -- 29.9.2011 15:26:41 >

clock-img

29.09.2011, 15:27

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Neka proba Ctrl+Alt+Up arrow (ili Down Arrow)

clock-img

29.09.2011, 15:28

clock-img

Anoniman

Nećeuser posted image

clock-img

29.09.2011, 15:30

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Neka proba Ctrl+Alt+Up arrow (ili Down Arrow)

Neka proba to isto, samo sa levo i desno strelicom. Trebalo bi da joj se monitor zamrači, pa se pojavi slika.

clock-img

29.09.2011, 15:32

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Ili Alt+Ctrl+strelice (sad već nek proba bilo koje, izgleda da zavisi i od grafičke kartice)

clock-img

29.09.2011, 15:33

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Ili Alt+Ctrl+strelice (sad već nek proba bilo koje, izgleda da zavisi i od grafičke kartice)

Jeeeej! Hvala puno, kaže Mira da te voliuser posted image

clock-img

29.09.2011, 15:34

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Sad već može i sama da mi kaže user posted image Super što je pomoglo.

clock-img

29.09.2011, 15:50

clock-img

Anoniman

DakleN, Buba volE Alex! user posted image