cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Da li volite da obilazite ovakva mesta

clock-img

28.08.2009, 16:05

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

IZVORNA PORUKA: lu

Meni rekoše da je njen, a ja nemam pojmauser posted image
Uglavnom je prelijepo user posted image

jeste jako je lepo

clock-img

08.12.2009, 14:27

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Evo me na vrhu dvorca..u štiklamauser posted image
Prelijep pogled....user posted image

user posted image

Dvorac Dunđerski

clock-img

08.12.2009, 14:29

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Pogodite gdje sam ovouser posted image

user posted image

clock-img

08.12.2009, 14:35

clock-img

gagins

pencil-img

680

Ako mene moje oko ne vara,to je nasa Petrovaradinska tvrdjava!!!
Jesam li pogodila?

clock-img

08.12.2009, 14:42

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Evo me na vrhu dvorca..u štiklamauser posted image
Prelijep pogled....user posted image

user posted image

Dvorac Dunđerski

Biser moga grada!!user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

clock-img

08.12.2009, 14:46

clock-img

buhla

pencil-img

2564

IZVORNA PORUKA: Jeca RR

Ja manastire MNOGO volim da obilazim. Možda, izmedju ostalog, i zato što projektujem crkve, pa uvek naučim i vidim nešto novo. A i duhovni mir koji ti pruži manastir kad kročiš u njega, meni je nezamenljiv.

i ja volim da idem, i išla sam po manastirima po srbiji (fruška gora, ovčar-kablar, ras... skoro 50ak obišla), po crnoj gori (minimum 5 puta sam bila na Ostrogu), u hercegovini ( u tvrdoš), hrvatskoj (lepavina) i svaki je na svoj način lep i u svakom sam se osećala posebno. A najviše utisaka su mi ostavili Ostrog, Crna Reka i Kuveždin (Djipša- fruška gora)

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

clock-img

08.12.2009, 14:46

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

Sta vas zanima o Beceju?!
Ako mislite drage moje na jezero pored kojeg prolazite kada idete prema beceju iz backog Gradista,to je ribnjak,vlasnistvo PIK-a Becej,
inace se tu ne kupa,mogu ljudi da pecaju...ali se naravno placa,oni imaju i restoran odmah posle ribnjaka.user posted image user posted image

clock-img

08.12.2009, 14:47

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

IZVORNA PORUKA: buhla

Ja manastire MNOGO volim da obilazim. Možda, izmedju ostalog, i zato što projektujem crkve, pa uvek naučim i vidim nešto novo. A i duhovni mir koji ti pruži manastir kad kročiš u njega, meni je nezamenljiv.

i ja volim da idem, i išla sam po manastirima po srbiji (fruška gora, ovčar-kablar, ras... skoro 50ak obišla), po crnoj gori (minimum 5 puta sam bila na Ostrogu), u hercegovini ( u tvrdoš), hrvatskoj (lepavina) i svaki je na svoj način lep i u svakom sam se osećala posebno. A najviše utisaka su mi ostavili Ostrog, Crna Reka i Kuveždin (Djipša- fruška gora)

Da li ste bili u manastiru Uspenija Presvete Bogorodice u Backom Petrovom Selu?!
Manastir je divan,3 kilometra pre ulazne kapije krece cvece sa kojim je ispisano ime manastira..prelepo!!

clock-img

08.12.2009, 15:21

clock-img

gina

pencil-img

540

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Mene mnogo smara obilaženje manastira...

I mene jako smaraju manastiri!!!!!!

clock-img

08.12.2009, 15:46

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

Jedino sto mi se svidelo od tako tih mesta (manastiri i crkve) jesu crkve po Firenci i Rimu. Tamo stvrno ima sta da se vidi. Mene tu vise interesuje umetnost, a kod nasih manastira (kada moram da idem) volim da svrckam po vrtu. Bili smo letos u Kaoni (nikada cula za taj manastir) na nekom krstenju, vrt je stvarno lep, taman da uzivas malo u prirodi. Iskreno, nisam ni usla da vidim kaka je unutra, ali napolju je bas lepo jezero. 

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

clock-img

08.12.2009, 15:55

clock-img

Kleopatra

pencil-img

235

IZVORNA PORUKA: buhla

I ja mnogo volim da obilazim manastire i bila sam u dosta njih da ne nabrajam sad,a najveci utisak na mene ostavio je manastir Mileseva i freska Belog andjela koja se nalazi u njemu.

Sreca prati hrabre!!!

clock-img

08.12.2009, 20:24

clock-img

Anoniman

OBOZAVAM da obilazim manastire! Ravanica me odusevila! MM i ja smo skupili neke pare i izasli na kafu i kao ajmo do manastira nekogi odmah krenuli i obisli Lesije,Sv. Petku, Ravanicu,hteli smo do Manasije al bilo kasno! Isla sam i sa verounaukom u dosta njih!

< Poruku je uredio pcelica Maja -- 8.12.2009 20:25:25 >

clock-img

08.12.2009, 20:26

clock-img

Lu

pencil-img

15094

IZVORNA PORUKA: gagins

Ako mene moje oko ne vara,to je nasa Petrovaradinska tvrdjava!!!
Jesam li pogodila?

Daaauser posted image
Oduševilo me to mjestouser posted image

clock-img

08.12.2009, 20:49

clock-img

Anoniman

A i duhovni mir koji ti pruži manastir kad kročiš u njega, meni je nezamenljiv.

Slazem se!user posted image
Kad smo MM i ja bili u Sv.Petku stigli smo uvece pred bogosluzenje i prvo nismo hteli da udjemo al pozvale nas monahinje unutra! Bili smo sami sa njima unutra,jeza je prolazila kroz mene sve dok nismo izasli! Neverovatan osecaj!

clock-img

22.11.2014, 15:52

clock-img

snezap

pencil-img

96

ja sam bila u Fantastu i svidja mi se. A obisla sam i dosta manastira, i volim to

Moja sreca je dva puta veca <3 Filip i Mihajlo <3

clock-img

23.11.2014, 10:09

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ja obožavam da obilazim manastire i kada god mi se pruži prilika da idem ja je ne propuštam

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

23.11.2014, 22:58

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Volim setnje na planini...danas smo imali jednu na Zlatiboru . Jedva cekam prolece i da njim malo toplije vreme da odemo ponovo user posted image

clock-img

23.11.2014, 23:09

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Ne volim da obilazim dvorce. Nije mi interesantno. user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

23.11.2014, 23:17

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Obozavam da obilazim manastire i crkve...

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

23.11.2014, 23:26

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

Volim da obilazim manastire. obzirom da sam odrasla na Fruskoj gori bilo bi cudno da je drugacije. pored Fruskogorskih, mnogo su mi se dopali manastiri Zica i Ljubostinja...