cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Plagiocefalija: Sindrom “zaležane” glave

clock-img

30.04.2012, 23:13

clock-img

Yula

pencil-img

2134

Hvala Mina, malo sam se potrudila i u medjuvremenu nasla. Da, kapiram, znaci bez mleka i mlecnih proizvoda. Da li to znaci da bi nesto iz mleka moglo da stvara te probleme koje za posledicu mogu imati i fatalan ishod?

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

clock-img

30.04.2012, 23:13

clock-img

Anoniman

Mene bilo sramota da pitam... user posted image

clock-img

30.04.2012, 23:14

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: minavb

Rade se istraživanja koja tdokazuju da SIDS i ALTE više imaju veze sa opioidnim peptidima mlečnih proteina, GERom, neurološkim problemima, metaboličkim i kardiovaskularnim poremećajima i zlostavljanjem, nego sa pozicioniranjem bebe.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

30.04.2012, 23:15

clock-img

Yula

pencil-img

2134

Vidis Tash da ko pita - ne skita user posted image

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

clock-img

30.04.2012, 23:17

clock-img

Yula

pencil-img

2134

Rade se istraživanja koja tdokazuju da SIDS i ALTE više imaju veze sa opioidnim peptidima mlečnih proteina, GERom, neurološkim problemima, metaboličkim i kardiovaskularnim poremećajima i zlostavljanjem, nego sa pozicioniranjem bebe.

Ok, i sta onda? Kako se postaviti prema tom problemu kod malenih beba? Iskljucivo dojenje do godinu dana a majka na eliminacionu dijetu bez mleka i mlecnog?
Odosmo u off, ali ovo je veoma vazna tema, meni pogotovu jer mi je dete bilo osetljivo na kravlje mleko ( nedokazano, ali pod sumnjom ) a sada jede sve mlecno.

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

clock-img

30.04.2012, 23:25

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: Yula

Ok, i sta onda? Kako se postaviti prema tom problemu kod malenih beba? Iskljucivo dojenje do godinu dana a majka na eliminacionu dijetu bez mleka i mlecnog?
Odosmo u off, ali ovo je veoma vazna tema, meni pogotovu jer mi je dete bilo osetljivo na kravlje mleko ( nedokazano, ali pod sumnjom ) a sada jede sve mlecno.

Volim kad sama odgovoris na pitanje. Totalno pokvarismo temu i to nije u redu.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

30.04.2012, 23:35

clock-img

Yula

pencil-img

2134

Hvala Mina, ovo mi mnogo znaci jer planiram jos dece da imam user posted image a znacice i onima koji se budu plasili da bebe stavljaju na bok da spavaju, ili stomak user posted image

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

clock-img

30.04.2012, 23:47

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

Moja je spavala od rodjenja na ledjima dugo dugo i jeste imala ulubljenu glavu na pocektu na jednom mestu nakon rodjenja ali se sve to vremenom normalizovalo i sad je normalna. Sad najsladje spava na stomaku.

clock-img

02.05.2012, 10:49

clock-img

Anoniman

Evo kako spava sad sa deset i po meseci:

user posted image

Može biti da grešim, al mislim da je sve stvar navike...

clock-img

02.05.2012, 19:23

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

user posted image malo, kako je slatka.
Lu od prvog dana spava na leđima, ja je postavim na stranu, ona se za nekoliko minuta izvrpolji i ostane da leži na leđima. ja je vratim na bok, ona opet na leđa. Nije imala kosu na potiljku od ležanja, ali glava joj nije pljosnata, naprotiv, baš tu na potiljku je ispupčena, baš kao i moja glava. Ne može protiv genetikeuser posted image

clock-img

02.05.2012, 22:53

clock-img

Yula

pencil-img

2134

Ne treba zaboraviti da je veoma vazno kako beba provodi vreme u budnom stanju, ako je na stomaku, ili se nosi, to mnogo znaci. Ali ako i preko dana lezi u lezaljkama, kolicima, ljuljaskama, onda joj ne gine plagiocefalija. Sad, nekome je to ok, nekome ne, vazno je da je to uglavnom stvar estetike. Nista vise.

Gae, ovo tvoje detence je preslatko! Samo da je covek gnjavi i cmace, zar ne?

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

clock-img

02.05.2012, 23:50

clock-img

Anoniman

Hvala, Yulo. I tvoj mali plavičasti dečak je meden, on stvarno izgleda mnoooogooo starije, pravi momak!

clock-img

03.05.2012, 00:33

clock-img

Yula

pencil-img

2134

Hvala user posted image Ma, ja volim tako da ga oblacim, kao velikog decacica. A i jeste veliki user posted image

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

clock-img

13.12.2024, 13:20

clock-img

dunja RR

pencil-img

30440

Imam i ja malo spljoštenu glavu pozadi, ali mi baš zbog toga kratke frizure stoje odlično (ne baš na ćelavo, to mi ne ni stajalo, a ne bi to ni nosila), ali zato mi rep stoji užas. Mislim na rep sa trakom, sa šnalom deluje ok, jer šnala prikrije taj mali nedostatak user posted image Iskreno, laknulo mi je što moja M nema taj problem već ima lepu glavicu i svaka frizura joj ok stoji, sin isto ima lep oblik, ne baš skroz pravilan, ali u svakom slučaju bolji od mene, i često se šiša skroz na kratko.

IZVORNA PORUKA: Yula

Ja imam malo pozadi spljostenu glavu na potiljku i to me je uvek nerviralo jer mi nisu tako lepo stajale kratke frizure kao mojoj sestri i bas sam imala kompleks kao klinka zbog toga, zato sam to zelela da izbegnem kod svog deteta. Ali, dobro, ja sam kompleksasica, priznajem user posted image .

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

PROČITAJ ISKUSTVA MAMA
image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image