cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Kišna navlaka na kolicima

clock-img

10.09.2014, 22:08

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

Da i mi je nosimo svaki put kad idemo u setnju,,jos malo dok koristimo kolicauser posted image

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

clock-img

10.03.2015, 23:52

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Ja nisam nesto cesto koristila tu navlaku.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

10.03.2015, 23:57

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

ja jesam i jos je koristim,a platili smo je 1500 din,korisna je stvar....

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

10.03.2015, 23:58

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Mi smo dobili uz kolica.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

10.03.2015, 23:59

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

mi smo kupili,nije dosla uz kolica.....

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

11.03.2015, 21:53

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

Dobili uz kolica, i jesmo je koristili, pametna stvar

clock-img

11.03.2015, 21:59

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Odlicna stvar ! Ionako volim da setam po kisi. ...user posted image

clock-img

11.03.2015, 22:01

clock-img

Kata90

pencil-img

3295

ja upravo to moram da kupim,ali bas nebi volela da me zadesi kisa.......

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

11.03.2015, 23:40

clock-img

Plavusa34

pencil-img

197

treba mnogo korisno

clock-img

11.07.2015, 15:44

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Mi jos nismo koristili nasu sto smo dobili uz kolica,ali verujem da je korisna,pa cak i kada jako duva vetar...a sa prvo dvoje dece nisam ni imala tu navlaku.

clock-img

11.07.2015, 16:13

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ja za prvo dete nisam koristila tu navlaku,nisam je ni imala,za drugo sam imala navlaku ali i dalje nisam koristila a za treće sam koristilauser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

03.11.2015, 16:17

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

Mi smo ovo dobili uz kolica i nijednom je nisam koristila.kad pada kisa ne šetamo se,a ako naskiša uhvati u šetnji samo navucem suncobran,pošto je velik pokrije je celu a i ona voli da see skriva iza njegauser posted image

clock-img

03.11.2015, 20:39

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Ni ja je nisam jos uvek koristila,a sto kazes Mariya,ako nas i uhvati neka kisa,malo vise navucem onaj krovic sto ima ,isto je velik i posluzi.Iako tu navlaku za kisu uvek imam pri ruci u kolicimauser posted image

clock-img

03.11.2015, 20:45

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Ja sam je koristila, i do skoro je nosila u kolicima i kad sam menjala kolica zaboravim da je prebacim. Posle dva dana iskisnemo nacisto.
Odlicna stvar, treba je imati. Mi smo je stavljali i dok je M bio bas bebac pa kad duva jak vetar.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

03.11.2015, 20:50

clock-img

dunja RR

pencil-img

30431

Mi smo je koristili često jer se šetamo i po vetru i po kiši, kao Skandinavci user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

04.11.2015, 07:03

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Mi nasu jos nismo raspakovali...ne znam ni kako se navlaci user posted image

clock-img

17.11.2017, 17:33

clock-img

MamaNecaVo

pencil-img

3652

Mi smo je skoro namestili ali je A vristao pod njom.Tako da je to bilo to.

clock-img

17.11.2017, 18:14

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Stojala mi je dole u kolicima i mislim da je nikada nisam raspakovalam😊

,,Carpe diem"

clock-img

17.11.2017, 22:38

clock-img

MamaNecaVo

pencil-img

3652

Nama je zimski muf od nedavno spas.
Ali ovaj kisni deo..hm

clock-img

17.11.2017, 22:40

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Znam i ja za par slucajeva gde su se deca prestravila kad je stavljena navlaka za kisu...
A jednom sam srela baku da gura dete u kolicima koja su skroooooz pod tim ,,najlonom" za kisu... pitala sam se kako dete dise pod tim?

,,Carpe diem"

clock-img

17.11.2017, 22:42

clock-img

MamaNecaVo

pencil-img

3652

Kada se postavi od gore do dole,kolica su totalno prekrivena.
Disu oni bez brige :)
U sustini kod nas ako se prozorcic otvara kisa mu oada tacno na glavu.

clock-img

17.11.2017, 22:45

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Da skroz je nekako nemoguce lepo staviti tu navlaku, ili je totalno pod njom - meni se to bas ne svidja, ili kroz taj otvor sto kazes pada kisa direkt, pa ne shvatam cemu onda 😊
A Mozda sam samo smotana pa nikada nisam uspela da potrefim kako se namesta 😊

,,Carpe diem"

clock-img

17.11.2017, 22:46

clock-img

MamaNecaVo

pencil-img

3652

Moj A pri postavljanju navlaku sutira a tek sto peva ulicom.jao jao.
Brze smo se vratili nego sto smo se pakovali za izlazak.

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image