cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Kišna navlaka na kolicima

clock-img

10.09.2014, 22:08

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

Da i mi je nosimo svaki put kad idemo u setnju,,jos malo dok koristimo kolicauser posted image

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

clock-img

10.03.2015, 23:52

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Ja nisam nesto cesto koristila tu navlaku.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

10.03.2015, 23:57

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

ja jesam i jos je koristim,a platili smo je 1500 din,korisna je stvar....

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

10.03.2015, 23:58

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Mi smo dobili uz kolica.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

10.03.2015, 23:59

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

mi smo kupili,nije dosla uz kolica.....

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

11.03.2015, 21:53

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

Dobili uz kolica, i jesmo je koristili, pametna stvar

clock-img

11.03.2015, 21:59

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Odlicna stvar ! Ionako volim da setam po kisi. ...user posted image

clock-img

11.03.2015, 22:01

clock-img

Kata90

pencil-img

3302

ja upravo to moram da kupim,ali bas nebi volela da me zadesi kisa.......

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

11.03.2015, 23:40

clock-img

Plavusa34

pencil-img

197

treba mnogo korisno

clock-img

11.07.2015, 15:44

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Mi jos nismo koristili nasu sto smo dobili uz kolica,ali verujem da je korisna,pa cak i kada jako duva vetar...a sa prvo dvoje dece nisam ni imala tu navlaku.

clock-img

11.07.2015, 16:13

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ja za prvo dete nisam koristila tu navlaku,nisam je ni imala,za drugo sam imala navlaku ali i dalje nisam koristila a za treće sam koristilauser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

03.11.2015, 16:17

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

Mi smo ovo dobili uz kolica i nijednom je nisam koristila.kad pada kisa ne šetamo se,a ako naskiša uhvati u šetnji samo navucem suncobran,pošto je velik pokrije je celu a i ona voli da see skriva iza njegauser posted image

clock-img

03.11.2015, 20:39

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Ni ja je nisam jos uvek koristila,a sto kazes Mariya,ako nas i uhvati neka kisa,malo vise navucem onaj krovic sto ima ,isto je velik i posluzi.Iako tu navlaku za kisu uvek imam pri ruci u kolicimauser posted image

clock-img

03.11.2015, 20:45

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Ja sam je koristila, i do skoro je nosila u kolicima i kad sam menjala kolica zaboravim da je prebacim. Posle dva dana iskisnemo nacisto.
Odlicna stvar, treba je imati. Mi smo je stavljali i dok je M bio bas bebac pa kad duva jak vetar.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

03.11.2015, 20:50

clock-img

dunja RR

pencil-img

30440

Mi smo je koristili često jer se šetamo i po vetru i po kiši, kao Skandinavci user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

04.11.2015, 07:03

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Mi nasu jos nismo raspakovali...ne znam ni kako se navlaci user posted image

clock-img

17.11.2017, 17:33

clock-img

MamaNecaVo

pencil-img

3652

Mi smo je skoro namestili ali je A vristao pod njom.Tako da je to bilo to.

clock-img

17.11.2017, 18:14

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Stojala mi je dole u kolicima i mislim da je nikada nisam raspakovalam😊

,,Carpe diem"

clock-img

17.11.2017, 22:38

clock-img

MamaNecaVo

pencil-img

3652

Nama je zimski muf od nedavno spas.
Ali ovaj kisni deo..hm

clock-img

17.11.2017, 22:40

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Znam i ja za par slucajeva gde su se deca prestravila kad je stavljena navlaka za kisu...
A jednom sam srela baku da gura dete u kolicima koja su skroooooz pod tim ,,najlonom" za kisu... pitala sam se kako dete dise pod tim?

,,Carpe diem"

clock-img

17.11.2017, 22:42

clock-img

MamaNecaVo

pencil-img

3652

Kada se postavi od gore do dole,kolica su totalno prekrivena.
Disu oni bez brige :)
U sustini kod nas ako se prozorcic otvara kisa mu oada tacno na glavu.

clock-img

17.11.2017, 22:45

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Da skroz je nekako nemoguce lepo staviti tu navlaku, ili je totalno pod njom - meni se to bas ne svidja, ili kroz taj otvor sto kazes pada kisa direkt, pa ne shvatam cemu onda 😊
A Mozda sam samo smotana pa nikada nisam uspela da potrefim kako se namesta 😊

,,Carpe diem"

clock-img

17.11.2017, 22:46

clock-img

MamaNecaVo

pencil-img

3652

Moj A pri postavljanju navlaku sutira a tek sto peva ulicom.jao jao.
Brze smo se vratili nego sto smo se pakovali za izlazak.

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image