cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Sta sebi nikada necete oprostiti?

clock-img

21.08.2009, 13:44

clock-img

bonita

pencil-img

860

e to jeste tacno.....

clock-img

21.08.2009, 13:47

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: bonita

e Oti,sta reci.....uglavnom,sada kada se setim,koza mi se jezi,pa se pomislim,kakav bi mi zivot bio da sam mu zena sada,ju.fuj fuj

Zato je, draga moja, bitno da smo mi otvorile oci...
Jos nesto...Ja na to gledam ovako: da nisam imala taj uzas ne bih znala da prepoznam dobrog coveka kad ga vidim...onda je dosao moj muz...i ja sam videla STA JE PRAVI COVEK...Zar ne?user posted image

clock-img

21.08.2009, 13:49

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: OTI

e Oti,sta reci.....uglavnom,sada kada se setim,koza mi se jezi,pa se pomislim,kakav bi mi zivot bio da sam mu zena sada,ju.fuj fuj

Jos nesto...Ja na to gledam ovako: da nisam imala taj uzas ne bih znala da prepoznam dobrog coveka kad ga vidim...onda je dosao moj muz...i ja sam videla STA JE PRAVI COVEK...Zar ne?user posted image

clock-img

21.08.2009, 13:50

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.08.2009, 13:51

clock-img

bonita

pencil-img

860

IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: OTI

potpisujemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.08.2009, 13:55

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Nikada sebi neću oprostiti što pre nekoliko godina nisam prestala da radim onog trenutka kad sam saznala da sam trudna. Možda bi sve teklo drugačije.

Žalim što još uvek nisam završila fakultet.

Žalim što nisam imala hrabrosti da neke svoje snove ostvarim kad sam bila mladja.

< Poruku je uredio Modessty -- 21.8.2009 13:56:45 >

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

21.08.2009, 13:57

clock-img

Anoniman

Modessty, ne znam o kojim snovima je rec ali neki se mogu i kasnije ostvariti...A to vazi i za fakultet...

Mozda ima sanse...user posted image

clock-img

21.08.2009, 13:57

clock-img

Verus

pencil-img

11942

I ja mislim o tome-prestanak rada zbog trudnoce....ali ja ovde nemam taj luksuz, juce sam sljakala ko konj, 8 sati na nogama.....sve se molim bogu da ce sve biti ok.

clock-img

21.08.2009, 13:59

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Modessty

Nikada sebi neću oprostiti što pre nekoliko godina nisam prestala da radim onog trenutka kad sam saznala da sam trudna. Možda bi sve teklo drugačije. BOG ZNA ZASTO JE TAKO ISPALO, A SAD UZIVAJ.

Žalim što još uvek nisam završila fakultet. JOS UVIJEK NIJE KASNO, BOLJE SADA UCI...

Žalim što nisam imala hrabrosti da neke svoje snove ostvarim kad sam bila mladja. MOZDA MOZES I SADA...

clock-img

21.08.2009, 14:00

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Verus, Modessty, ma gde ste vi meniuser posted image user posted image

ŽENA JE STENA!

clock-img

21.08.2009, 14:01

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image bice sve ok

IZVORNA PORUKA: Verus RR

I ja mislim o tome-prestanak rada zbog trudnoce....ali ja ovde nemam taj luksuz, juce sam sljakala ko konj, 8 sati na nogama.....sve se molim bogu da ce sve biti ok.

clock-img

21.08.2009, 14:03

clock-img

Verus

pencil-img

11942

user posted image juhu curke!user posted image

clock-img

21.08.2009, 14:16

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

IZVORNA PORUKA: eugenija

Verus, Modessty, ma gde ste vi meniuser posted image user posted image

user posted image user posted image Eugi!!! Kako je naša mama?user posted image

Ja ljudi u haosu još uvek. Ja trudna, a mm se zeza da trenutno živimo studentskim životom user posted image

Za neke snove ima vremena još uvek, a neki su interesantni samo kad imaš 19 - 20 godinauser posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

21.08.2009, 14:17

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Dobro sam, hvala Moduser posted image

Nadam se da dobro podnosiš trudnoću, a nadam se i za Verus istouser posted image user posted image

ŽENA JE STENA!

clock-img

19.02.2011, 16:52

clock-img

Brana

pencil-img

4456

nema sta da ne oprostim sta je bio bilo je tada sam mislila da sam ispravno postupila sada lupati glavom za prosloscu je beskorisno i opterecujuce.

clock-img

19.02.2011, 16:56

clock-img

marija32

pencil-img

1413

Sto sam se vratila iz USA prerano!

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

clock-img

19.02.2011, 17:00

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

15.10.2011, 21:24

clock-img

pippi29

pencil-img

109

to da nisam vjerovala u sebe i sto nisam sebe vise pazila..
i sto sam debela...

clock-img

15.10.2011, 21:32

clock-img

Inica

pencil-img

3098

Hm.. Pa uopsteno sto sam bila lenja za neke stvari, lenja za sebe. Ali kao sto je vec neko napomenuo- za dosta toga jos ima vremena. Neke prilike se ne vracaju, ali stwaraju se nove.. A ko nesto zeli- nadje i nacin.. Samo od sebe nista nece doci..

clock-img

15.10.2011, 21:39

clock-img

mikica sa

pencil-img

1751

IZVORNA PORUKA: Brana

nema sta da ne oprostim sta je bio bilo je tada sam mislila da sam ispravno postupila sada lupati glavom za prosloscu je beskorisno i opterecujuce.

pametna moja Brana, bas tako!
i ja sam iks puta se zbog neceg upitala i shvatila da mi je sad zao, ali kao sto kazes ne vrijedi tugovati za propustenim user posted image  idemo dalje!

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

clock-img

15.10.2011, 21:41

clock-img

soni

pencil-img

5581

upravo to, zato sto sam za neke stvari bila lenja... ne znam engleski jezik ..to sebi necu oprostiti user posted image

clock-img

15.10.2011, 21:54

clock-img

GRGA

pencil-img

2365

Hmmmmmmmmmm...........tesko pitanje...trebala bih vise skitati............mnogo sam zatvorena.......sa ljudima nikao ne funkcionisem,,,,,,potrebno je da prodju 4-5 godina da bih se ja opustila i mogla da pricam sa nekom osobom................

clock-img

15.10.2011, 21:59

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Što sam neke delove sebe izgubila sa godinama...

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

15.10.2011, 22:05

clock-img

pippi29

pencil-img

109

IZVORNA PORUKA: New Mom

tako je i meni bilouser posted image ..nakon 8 godina polako se vracam na svoje...

clock-img

15.10.2011, 22:06

clock-img

mikica sa

pencil-img

1751

IZVORNA PORUKA: New Mom

uh, ovo ti je bas jako NM! mogu ti reci da si me strefila, sto bi rekli kod nas user posted image

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))