cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ureoplasma, Mikoplasma

clock-img

13.09.2013, 16:11

clock-img

Azra82

pencil-img

134

Ureoplasma i mikoplasma pozitivne user posted image
Sad da pijemo antibiotike, pa sad za sad nista od muckanja. Pih, nista ne moze da bude ok i jednostavno user posted image

clock-img

20.09.2013, 11:41

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

meni sve negativnio i Ureaplazma , Micoplazma i Hlamidija user posted image

Azra bro ces se resiti toga uz dobru terapiju

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

02.11.2013, 23:07

clock-img

Brbljivica

pencil-img

293

cure ,pomagajte da se otkacimo ove ureaplazme ! sta koja je koristila ,molim vas ?

ja --"76...hsg-ok,ureaplazma-kako kad...
oktobar 2013,histeroskopija-otkolnjen septum
mm--"72.oligospermija i ureaplazma -non stop od 2008 god! (otac dvoje dece!)
1.vto KC.Nis-2010god.--spontani u 2mesecu
2. vto KC Nis 2013-beta 0...

clock-img

07.11.2013, 22:36

clock-img

Brbljivica

pencil-img

293

pomagajte cure ,dajte neki narodni isprobani brz lek za ureaplazmu.meni odlozena vto zbog nje ....uzas
cekam vase savete ...mi jaaaako dugo sa tim imamo problema ,,oko 3,4 god i nista ne pomazu antibiotici...

clock-img

08.11.2013, 01:17

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Imala sam problem sa ureaplazmom 9 godina, i nikada mi lekovi nisu pomagali..stalno se vracala...Moja sestra je imala u sve tritrudnoce, ali posto ona zivi u Rusiji oni to uopste ne lece ..samo su joj dali neku mast da se maze..Ja sam posle tog saznanja isla na to da podiignem imunitet i ruku na srce od tada nemam problema.....
A za narodni lek niko nije umeo nista da mi kaze....

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

08.11.2013, 15:33

clock-img

Brbljivica

pencil-img

293

pijem revitu ,,bila sam na vitaminima dugo ,,,pocela sam i surutku da pijem .sad sam uvela ulje divljeg origana ,....pa zaista neznam sta jos..

clock-img

12.11.2013, 16:55

clock-img

Brbljivica

pencil-img

293

daco ,jesi li ti nasla ovaj lek ? kako si se i dali izlecila od ureaplazme ?

IZVORNA PORUKA: daca77

d@d@, drzim palceve da je vise nemauser posted image
Ja sam zavrsila sa ovom 3 turom antibiotika i sada pravim pauzu. U Ceskoj su mi preporucili antibiotik ZINNAT, cefuroximum axetili. Kazu da je odlican za ureaplasmu. Jel neko koristio ovaj lek?

clock-img

31.12.2013, 11:31

clock-img

Brbljivica

pencil-img

293

devojke ,ima li vas ?

clock-img

28.09.2014, 17:43

clock-img

Kiškum

pencil-img

355

Danas sam se čula sa doktorkom, ona mi kaže da se ureaplazma >10.000 u nekim evropskim protokolima i ne leči i da to nije ništa strašno, da mi nije palo na pamet da se stresiram. E, ajd sad budi pametan pa znaj da li je skoro pa bezazleno, pa se negde i ne leči, ili ide dotle da izaziva trajan sterilitet.

clock-img

28.09.2014, 18:31

clock-img

branki*

pencil-img

20828

koliko je kod tebe?ja sam isto to cula od nekih dr,a i zenica.mada,ispij ti te antibiotike da je istrebis i budes mirna sto se toga tice.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

28.09.2014, 18:46

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

videces da ce terapija unistiti sve tebi ce glava biti mirnija zato pocni da koristis cim se uveris ima li ili nw user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

28.09.2014, 19:04

clock-img

Kiškum

pencil-img

355

ma da, ispiću ja to lepo, nego čisto da prenesem mišljenje lekara da mogu i druge članice da pročitaju user posted image
Jao kad pobijem beštije pa kad skočim na dragog user posted image
P.S. Branki, kod mene na nalazu piše >10 000 ccu/ml.

< Poruku je uredio Kiškum -- 28.9.2014 19:06:54 >

clock-img

28.09.2014, 19:45

clock-img

wivern

pencil-img

8800

IZVORNA PORUKA: Kiškum

Danas sam se čula sa doktorkom, ona mi kaže da se ureaplazma >10.000 u nekim evropskim protokolima i ne leči i da to nije ništa strašno, da mi nije palo na pamet da se stresiram. E, ajd sad budi pametan pa znaj da li je skoro pa bezazleno, pa se negde i ne leči, ili ide dotle da izaziva trajan sterilitet.

Ne izaziva sigurno.Moja sestra je imala u prve dve trudnoce (sigurno je imala i ranije) i na njeno insistiranje je dobijala samo neke masti da maze. A njen m nije dobio nista da pije, dok smo moj tadasnji decko i ja ispili kutije i kutije lekova.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

28.09.2014, 19:53

clock-img

Kiškum

pencil-img

355

Pa izgleda kako se kome utrefi. Ovo sam našla na blogu koji vodi ginekolog: "Infekcija jajovoda ureaplazmom se moze zavrsiti stvaranjem priraslica, suzavanjem jajovoda, „slepljivanjem“ i „paralisanjem“ fimbrijalnog aparata jajovoda, cineci ga potpuno nefunkcionalnim, a da propustljivost jajovoda za tecnost (kontrast pri HSG snimanju) bude potpuno očuvana." Napast pogana.