cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Koja kišobran kolica kupiti?

clock-img

28.03.2011, 23:20

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Mene pitas? user posted image
Postavila sam gore link...

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

28.03.2011, 23:23

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

tebe tebe.....ti si teta sa slika user posted image user posted image user posted image

da videl sam...posle ..danas mi nije dan za razmisljanje iiiii

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

29.03.2011, 00:14

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Mi dobijamo na poklon ova:
user posted image

Tash, ne znam da li su to ista kao na tvoj postu ne početku. Ako da, kako su se pokazala?

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

29.03.2011, 20:23

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Narucila sam kolica,sutra stizu...user posted image

clock-img

30.03.2011, 23:39

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Ja sam kupila peg perego pliko mini i super su user posted image

evo kako i izgledaju

klik

clock-img

30.03.2011, 23:43

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Dijana, bas su lijepa kolica! user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.03.2011, 23:46

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Dijana, baš mi se svidjaju, ali im je cena, s obzirom da su kišobran kolica, user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

31.03.2011, 00:09

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Kolica su super, lagana i udobna user posted image

Stavicu sutra sliku kako Vuk opusteno spava u njima user posted image
Snelle na tu cenu dobijes 10 % na kasi u vrednosti neke druge robe i jos sam ja na to uzela povrat pdv-a posto imam i bih pasos.
Tako da se meni isplatilo user posted image

clock-img

02.04.2011, 21:59

clock-img

Mishica 77

pencil-img

2433

Mi večeras kupili OVAKVA. Nadam se da će biti OK. 

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

clock-img

02.04.2011, 22:54

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Mishice divna su user posted image Ljubicanstvena user posted image ja volim bojeeeeee user posted image da upadaju u oci kad se setas user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

04.04.2011, 13:31

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

Ne mogu da nađem temu za kolica ,uopšteno ,ali neće mi niko zameriti ako postavim i ovde ,mada su ova kolica kao i kišobran kol. ,manja ,lagana ,letnji dezen ,ručka se pomera ,pa dete može da gleda u tebe i obratno,podešava se naslon za noge.. .Ja zadovoljna

Mala kolica,mala mama user posted image

user posted image

user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

04.04.2011, 13:34

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Kolica

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

04.04.2011, 13:41

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

Hvala NM

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

04.04.2011, 22:41

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Dadana user posted image , kolica su super, bas mi se dopadaju, vidi se da su funkcionalna i prakticna i dezen je divan!  Lijepa kolica, lijepa mama! user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.04.2011, 22:44

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

user posted image user posted image Jao ,hvala draga,puno! Što je najvažnije ,stvarno su praktična i funkcionalna ,a cena super ,dezen je lepši u živo user posted image

clock-img

04.04.2011, 23:17

clock-img

Anoniman

Mislim da nisu.

Moja su slična ovima, samo su točkovi drugačiji:

user posted image

Meni su se pokazala užasno! Kočnica je otpala, tandrka, točkovi su mali kao na svim letnjim kolicima, dete slomi vrat u svakoj rupi, tenda je prekratka... Ja jednostavno mrzim letnja kolica, da se sada pitam, ne bih ih uopšte kupovala.

clock-img

04.04.2011, 23:23

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

Ova su bar za sad baš čvrsta ,a između onih što smo imali ,dosta lakša. nisu tipična kišobran kolica ,jer su iznutra postavljena , aručke se pomeraju ,pa može beba da gleda u tebe..user posted image

clock-img

04.04.2011, 23:26

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Hm, zavisi kakva su ljetnja kolica. Moja imaju ogromnu tendu. Nista prakticnije od njih nisam mogla izabrati, Maxi Cosi.

clock-img

04.04.2011, 23:29

clock-img

Anoniman

Naravno, svi mi gradimo stavove na izboru koji smo napravile. user posted image

clock-img

04.04.2011, 23:32

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

Baš ,zato se nadam da neću ponovo investirati u ovo ,to ja odmah i z adrugo ,z asva godišnja dobauser posted image Super mi to za tendu user posted image

clock-img

05.04.2011, 18:19

clock-img

mejvis

pencil-img

1690

Mi smo uyeli bertoni sun zelena. Mala su lagana, lepa a kako će se pokazati to javljam!user posted image

clock-img

28.04.2011, 18:03

clock-img

minnica

pencil-img

2295

Kupili smo letnja kolica user posted image  Marka je neka Jungle i koštala su 4700 dinara. Imaju ležeći položaj, laka su i lako se sklapaju, a ne tresu jako dok se dete vozi. Izgledaju ovako, samo što su naša zelena:
user posted image

clock-img

28.04.2011, 18:42

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

ja sam negde na pocetku ove teme ( mozda user posted image ) pisala da smo uzeli neka NONAME kolica u onoj prodavnici u krugu Betanije. posle godinu i po drndanja ( tu ukljucujem i 10 dana CG plaza i kamenja ) ona su jos uvek ok, ne drndaju, tockovi se jesu malko rastlimali ali nista osim toga im ne fali user posted image
izgledaju ovako, samo sto je nasa varijanta sivo-crvena

user posted image

< Poruku je uredio Maya21 -- 28.4.2011 18:44:45 >

clock-img

01.05.2011, 09:29

clock-img

Mala Loojka

pencil-img

258

Mi cemo u avgustu kad krene da sedi da uzmemo ova... http://www.njuskalo.hr/image-w450/djecja-kolica/quinny-zapp-extra-kolica-polozajima-slika-6840070.jpg
A zna li neko mozda gde kod nas prodaju Quinny kolica?

clock-img

01.05.2011, 11:32

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Mayo,nasa su ista takva,postavila sam sliku ranije,samo sto su nasa teget-siva...
Vuk nesto nije odusevljen njima,izgleda da je navikao na ona udobnija...