cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Kada sam gubila nevinost

clock-img

03.10.2016, 11:57

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Haha za parce hleba verujem... ali nemoj za radijator ako cimne jace udarice dete glavuuser posted image

clock-img

03.10.2016, 12:32

clock-img

amelia

pencil-img

1666

Jaooo pa ja nisam izgleda ovde pisalauser posted image .
Mi smo gubili nevinost zajedno i mm i ja barem mi je tako rekao user posted image
Bilo je to 1 septembar 2010. godina. Mesec dana skoro nakon sto smo se verili. Bilo je divno i jako nezgodno jer smo bili u autu user posted image . Bolelo je jer nisam bila bas opustena a nisam znala ni kako da se opustim. Bilo je bolno ali mm je bio jako nezan pa je proslo ok...ostalo je jedno Divnooo secanje na taj prvi put tj na.dan kad smo gubili nevinost user posted image

Ayan <3

clock-img

03.10.2016, 13:21

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

e a iskreno meni je bezveze sa neiskusnim prvi put,mislim i ja sam gubila nevinost sa neiskusnim i nije znao dal je posao ili je dosao user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

03.10.2016, 13:31

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Haha dal je posao il je dosao.
Ionako to sad malo znaci... meni je ta nevinist znacila, izgubila sam je sa deckom kog sam mnogo volela a on mene nijeuser posted image tako da...

clock-img

03.10.2016, 13:38

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Khaleesi, isto i kod mene bejaše. Ali ako ništa, bolje i tako, nego da se nismo voleli uopšte user posted image

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

03.10.2016, 14:00

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Isto i kod mene,kod njega je bilo samo bitno da to uradi a meni je bas bilo stalo ali akd,daleko mu lijepa kuca.Kad sam se udala tad me poceo proganjati user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

03.10.2016, 14:19

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

e a iskreno meni je bezveze sa neiskusnim prvi put,mislim i ja sam gubila nevinost sa neiskusnim i nije znao dal je posao ili je dosao user posted image

Što bre, Emice, kad ste oboje nevini podjednako ste izgubljeni, zbunjeni, smotani, podjednako vam je neprijatno i novouser posted image
A jednom mi je neki muškarac rekao, ne sećam se da li drug,kolega ili ko već, da se prva devojka, sa kojom si izgubio nevinost pamti celog života. Nebitno kakva je bila, lepa, ružna, debela, mršava, iskusna, neiskusna, ona je za muškarca uvek na nekom posebnom prvom mestu, bez obzira koliko ih je bilo posle njeuser posted image
Zato te je Emi taj tvoj proganjaouser posted image

clock-img

03.10.2016, 14:23

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Haha Emice ovaj moj prvi me je prosio posle 5 godina, kaa sam se zabavljala sa mm... Nuje proganjao ali je zvao trazio me... haha
user posted image

clock-img

03.10.2016, 15:41

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Pa nije morao ni tad ako se nije sjetio prije kad dam lufila za njim.I prije neka dva mjeseca me bocnuo na fb,umirala sam od smijeha user posted image

clock-img

03.10.2016, 15:58

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Haha kakvi su muskarci. Ovaj me zvao kad sam se prvi put poridila da mi cestitauser posted image ma daj... bili smo prijatelji na fejsu i tako me bockao i lajkovao slike sa komentarima a onda je dobio blockuser posted image nikad ne znaju sta hoce

clock-img

01.09.2017, 17:12

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Emice prepisujem i potpisujem😁

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

01.09.2017, 17:23

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Moj je bio iskusan.

clock-img

01.09.2017, 17:26

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Što se godina tiče mislim da je falilo mesecak dana do 18user posted image

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

05.11.2018, 18:56

clock-img

Dora89

pencil-img

3151

Mislim da ima slična tema, ja sa 21.