Moj prvi dečko , s' kojim sam bila dugo u vezi i sa kojim sam i prvi put spavala je bio seoski mangup , neukrotivi rmpalija od skoro 2 m visine . Ja do tada nisam ni izlazila u "selo" , živela sam u drugom gradu , klinka , povučena i zapakovana u trenerke i ljubav prema košarci . I onda , mama mi došla iz inostranstva i donela gomilu krpica , ženstvenih , diiiivnih , i ružno pače se iz trenerke transformisalo u fensi labuda I išetalo u grad to pače ... I desetak vilica oborilo do poda ... Moj rmpalija je tada prvi put izgubio partiju bilijara (inače išao na turnire i pobeđivao) , jer je gledao negde drugo . Kad mi je prišao , onako ogroman - ja s' usrala Mislila sam , sa' će me bije . A on ... Ko pahulja , sve šapće , minimzovao se , valjda ga strah da me onako krhku ne slomi dahom . I onda smo počeli da se držimo za ruke ... I da se "zabavljamo" . I selo da nas ogovara , i sve njegove bivše da me mrze (prvi put se vodao sa nekom devojkom za ruku ... ma lažem , prvi put je i imao devojku , iako je bio stariji podosta , klasični zloćko reckaroš) . Ludo je to bilo , baš sam bila nezrela i mlada ... Dugo mi je trebalo da uopšte njega zamislim kao svog dečka , jer je izgledao opasno , jer je bio poznat kao nemilosrdan prema devojkama , ma ... Međutim , opstasmo mi godinicu , dve ... Ja pored njega uživala ... Zvao me je "anđele" , patetika , znam , ali , sada kada se setim , baš je lepo sećanje na sve to ... Da ne dužim , sa njim sam izgubila nevinost , i za te dve godine veze ga "prerasla" , postala riba ipo i otkačila ga ko krpu zbog tipa koji mi je bio pacijent i jedva ostao živ . Španska serija .