cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Kolut vs mišići

clock-img

11.07.2009, 23:41

clock-img

Anoniman

Šta stavljate detetu kada ide da "pliva"?

Luki sam prošle godine stavljala kolut i nije mu se sviđalo. Sada mu stavljam mišiće i oduševljen je.

clock-img

11.07.2009, 23:46

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

Mi smo koristili / koristimo Swimtrainer ...
JAKO sam zadovoljna!

user posted image

Sa 9 meseci smo išli prvi put na plivanje i sami su mogli u tome da se brčkaju. Naravno, MORAŠ stajati pored jer postoji mogućnost da se obruč prevrne, al u biti si tamo samo da usmeravaš dete kuda da ide, a ono pliva kao žabica kad mlatara nogama user posted image

clock-img

11.07.2009, 23:47

clock-img

Anoniman

Ne vidim najbolje, ima i preko leđa?

clock-img

11.07.2009, 23:47

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

Maki kolut nije nikad ni voleo, mišiće smo koristili prošle godine na moru. I jako su mu se svideli, valjda zbog slobode pokreta koje ima. A ove godine, tačnije pre par dana smo ga upisali u školicu plivanja user posted image tamo uživa i jako se oslobodio, mislim da je blizu da nauči da pliva. A kad nauči onda će dečko da uči stilove, ljubi ga majka user posted image

clock-img

11.07.2009, 23:49

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

Ovako izgleda naduvan obruč bez deteta:

user posted image

taj beli deo je naduvan i ide ispod stomaka i oko leđa (tu se spoje i naramenice).

clock-img

11.07.2009, 23:49

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

Da ima. Mene zanima da li i kod nas ima to da se kupi. I da li postoji neki kurs plivanja za bebe. Evo otvaram temu user posted image

Kurs plivanja za bebe <<< KLIK

< Poruku je uredio Maya RR -- 11.7.2009 23:52:20 >

clock-img

11.07.2009, 23:57

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Mom Roku se ne sviđa ni jedno ni drugo,samo bi se vozio u čamcu ili brčkao u vodi do koljena.

Možda mu se ove godine svidi neštouser posted image
A prslukuser posted image
user posted image

clock-img

11.07.2009, 23:59

clock-img

Anoniman

Luka kida prsluk sa sebe. Pristaje na njega samo u čamcu. 

clock-img

12.07.2009, 00:05

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

Matej nije hteo na brodić bez toga, prošle godine na moru. A u plićaku mu je smetao, nije dete moglo da pliva user posted image

clock-img

12.07.2009, 08:33

clock-img

Anoniman

Ja kada sam bila mala, postojala su baš mala peraja.

Jel ima to i sada? Jel zna neko koji je najmanji broj?

user posted image  

clock-img

12.07.2009, 08:43

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

najmanji je 26 mislim ja sam gledala u inersportu, i nisu nešto mnogo skupa, malo više od 1000 din :) imaju i u turbo limaču ali ta mi se nisu svidela a i mislim da kreću od br 30user posted image

clock-img

12.07.2009, 08:44

clock-img

Anoniman

user posted image UF! Moramo još puuuuno da rastemo.

clock-img

05.05.2010, 09:25

clock-img

Anoniman

Dižem temu. user posted image

clock-img

05.05.2010, 09:32

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

Super mi je taj slauf, ali cini mi se da je ova bebica starija. Mada...kako uopste izgleda beba od 5-6 meseci user posted image Valjda ce moci u to. Znam da ne sme dugo da se kupa, ali bih bas volela da malo i ona mlatara nogama, a ne da bude samo nama u narucju.

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

clock-img

05.05.2010, 09:37

clock-img

Anoniman

Moj nije bio takav, nego je imao dole gaće, a ramena su bila slobodna. Moram da naglasim, nije imao samo ono X među nogama, nego baš gaće, sa dve rupe za noge, znači dete nije moglo da ispadne (ako sada ne razumete, setićete se i shvatićete kada budete kupovale). user posted image

clock-img

05.05.2010, 10:01

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

Mi smo prosle godine imali onaj slauf za bebe, sa krovicem. Super stvar!
premda je najcesce bio u camcu ili u nasim rukama, jer je bio bas malecak. Ove godine ...videcemo user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

05.05.2010, 10:06

clock-img

Anoniman

E, videla sam da je dosta njih furalo to sa krovićem. Za Egipat je to nepraktično, duva vetar i oduva ga (samo info). 

clock-img

05.05.2010, 10:11

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

hahahaa, jos da mi vetra oduva ceru na pucinu user posted image

Taman cu se raspitati u sta ja nju mogu da stavim tako malu, a imam utisak da cu nakupovati gomilu kojekakvih pomagala, pa cemo da eksperimentisemo.

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

clock-img

07.05.2010, 15:11

clock-img

caca81

pencil-img

642

Ma i kolut ili ti šlauf i mišiće, što je sigurno sigurno!user posted image

clock-img

22.05.2010, 20:56

clock-img

Anoniman

Jel zna neko gde u NS ima da se kupi kvalitetan prsluk za dete, da ne razmišljam kad je u čamcu?I koje su otprilike cene,mada mi to neće biti uslov za kupovinu, već kvalitet?

clock-img

23.05.2010, 13:40

clock-img

marince1

pencil-img

4824

Od kog uzrasta ste stavljale decu da ''plivaju'' sa ovims pravicama?

Mi cem avgusta na more.madaimamo kuci bazen,pa se mislim ocusmeti da ga ubacim u more ili samo u bazencic onaj bebeci?user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

clock-img

23.05.2010, 19:12

clock-img

Anoniman

Nedjo, pitaću mamu gde je kupila Lukin prsluk, mada... koliko ja nju poznajem, garant je u Merkatoru u prodavnici. user posted image

Marince, Luku sam u kolutu ubacila u more sa godinu dana, a pre tiga smo kolut isprobali u montažnom bazenu kod mojih roditelja. Znači oko prvog rođendana, šta ću kad je rođen na leto.
U mali bazen možeš da ubaciš dete čim bude toplo, samo ga ne ostavljaj samog ni na sec, prevrnu se kao jedan-dva... Oprez: Deca u kadi i bazeničiću KLIK

clock-img

23.05.2010, 19:43

clock-img

Anoniman

Hvala Taške, procunjaću i ja malo...ne treba mi to za kupanje, naravno, za to ću uzeti i gumu i mišiće, pa šta mu se dopadne, mada će biti u dunavskom plićakuuser posted image pa ćemo videti šta će biti od svega toga...

clock-img

23.05.2010, 19:50

clock-img

Anoniman

Samo ti uzmi kolut (mislim da je rano za mišiće). A ovaj prsluk, i mi smo ga koristili za čamac. Pokušala sam da ga ubacim i u more, ali nije to funkcionisalo. user posted image

clock-img

23.05.2010, 20:27

clock-img

Anoniman

Kolut znači...će da bacim pogled...hvalauser posted image