cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Hajdučka trava (lat. Achillea millefolium; eng. yarrow)

clock-img

30.01.2011, 19:25

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

hajducka trava je cudo. Kad sam imala tumor na jajniku pila sam 2 l dnevno sa mesavinom rastavica. Tumor se potpuno odvojio od jajnika. Jajnik mi je sacuvan.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

30.01.2011, 19:25

clock-img

Anoniman

hvala, gagi! taman ti odgovorih u "kandidi" :)

clock-img

30.01.2011, 19:29

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

30.01.2011, 19:29

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: pcelica Maja

Koristi se u obliku caja za poboljšanje apetita,
Stolisnik spada medu lekovita sredstva koja deluju svojim gorkim okusom na sluznicu želuca, pa tako podstice izlucivanje želucanog soka, a samim tim pobuduje apetit.

ovo je deo u kom mi nije potrebna pomoc user posted image
nego, kako ste ga kuvali - da li ga prokuvate ili samo prelijete vrelom vodom? i koliko ostavite da odstoji?

clock-img

30.01.2011, 19:30

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Ja za to vreme nisam nista jela. Samo sam caj pila. Ali to je bio veliki problem.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

30.01.2011, 19:30

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Zoka81

Jel sme da se pije hajducka trava i u trudnoci?

ovo i mene interesuje

clock-img

30.01.2011, 19:31

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

30.01.2011, 19:31

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

30.01.2011, 19:34

clock-img

Anoniman

daca88 kaze:
kseno hajdučka trava,neven i kopriva.Pila sam i ja posle operacije ciste da se nebi vratila,a dobar je i za regulisanje ciklusa,za pucanje manjih vodenih cistica...ali da ti kažem pošto kažeš da očekuješuser posted image .
Ovaj čaj nesmeš piti ukoliko si trudna ili ukoliko sumnjaš na trudnoću NIKAKO jer pošto je ok za regulisanje mesečnice,može ti pokrenuti krvarenje i time izazvati potencijalni spontani pobačaj.

hvala na upozorenju! onda cu sacekati da vidim sta se desava!
ja sam kad su mi nasli cistu samoinicijativno pocela piti tu mesavinu i za tri meseca kad sam otisla na kontrolu, bila sam cista kao suza user posted image  mada priznajem, nisam pila bas redovno, ali sam pila.