cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Vaš nick

clock-img

13.09.2014, 17:32

clock-img

wivern

pencil-img

8800

IZVORNA PORUKA: bubulence

bolje je bilo dok sam te povezivala sa Dzulijom Roberts user posted image

Ahahahahah, samo nastavi...zaboravi da si videla ovaj post user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

13.09.2014, 19:12

clock-img

big mum

pencil-img

1690

Jer sam jako niska a mnogi mi kažu da izgledam kao neka velika žena dok vlakam klince i stvari po gradu.Pa u to ime..

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

13.09.2014, 20:13

clock-img

Cakana84

pencil-img

846

Spomenula sam u temi nagradne igre odakle Cakana, ali ovde je pravo mesto za to.
Katarina Anđelić Cakana je glavni lik iz serije 'Otvorena vrata', opičena umetnica, avangarda prošlog vremena, ali i budućeg. Nemam njenu narav, ali volim umetnost, celo detinstvo i ranu mladost sam posvetila istoj ,kasnije je počela realnost.

clock-img

13.09.2014, 20:18

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Sve sto sam pokusala bilo je zauzeto i moje ime i imena mojih smizli a isla je reklama na Ultri za one veselice kesice(one kesice sa igrackicom,znaju mame na sta mislim) a ja se vec iznervirala da nikada necu pronaci korisnicko ime pa eto user posted image

clock-img

13.09.2014, 20:19

clock-img

Ipokrisia

pencil-img

1032

Po grckoj pesmi Ypokrisia od Natase Theodoridou user posted image

clock-img

13.09.2014, 20:35

clock-img

Anoniman

Mene kuci zovu Mima,a Hana je moja cerka.

clock-img

13.09.2014, 20:43

clock-img

Sanjalica1980

pencil-img

1502

Zovem se Sanja ali su sve kombinacije bile zauzete. user posted image

Onda sam htela samo Sanjalica pa je i to bilo zauzeto tako da sam dodala moju god rodjenja.

clock-img

13.09.2014, 21:07

clock-img

nata11

pencil-img

9223

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

O cemu se radi u pesmi? Sta znaci rec?

clock-img

13.09.2014, 21:24

clock-img

Ipokrisia

pencil-img

1032

IZVORNA PORUKA: nata11

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

O cemu se radi u pesmi? Sta znaci rec?

Rec znaci licemerje, peva u pesmi o muskarcu koji joj je govorio neke "velike" reci koje nista na kraju nisu znacile, o nekoj njegovoj kvazi ogromnoj ljubavi i zrtvi, pa eto samim tim da je to sve bilo samo licemerje

clock-img

13.09.2014, 21:49

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Moje prezime presmesno user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

15.09.2014, 09:14

clock-img

Milagros

pencil-img

147

Nekad sam se furala na Milagros iz tv novele Divlji anđeo,naravno dok su bili aktuelni a i kažu da ličim na nju,pa u to ime nik Milagros,a znači čudo.

Živim za moju dječicu i za bolje sutra!!!

clock-img

15.09.2014, 09:17

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Milagros mene je tvoj nick odmah na tu seriju podsjetio,baš sam u to doba voljela njene pjesme.

clock-img

15.09.2014, 09:18

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Kad sam se uclanjivala, jedan mali mis mi je ceprkao u stomaku user posted image

clock-img

15.09.2014, 09:25

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26967

Kad sam se uclanjivala nista pametno nisam smislila za nik. Ovo mi je prvo palo na pamet, jer me svi tako zovu. Stavila sam 26 jer sam tada imala toliko godina. Za koju goinu cu 31. Dugo sam na RR.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

16.12.2015, 07:48

clock-img

tekilica

pencil-img

394

Kako ste smesne :) Divne ste! Unina mama neka uradi ono sto je predlozila :) Nata11, sou :)

Naravno, ja obozavam tekilu. A nesto, ocigledno, bila u fazonu deminutiva :) I to je bolje od TEKILETINE :)

clock-img

16.12.2015, 08:40

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Wiv dobro a sta znaci ta slika?user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

16.12.2015, 12:13

clock-img

wivern

pencil-img

8800

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Wiv dobro a sta znaci ta slika?user posted image

Moje drugo ja user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

16.12.2015, 13:51

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Aždaha? user posted image Ili zmaj?

Ako je to, onda si ona " O slatka mala izvrnuta torto..."user posted image user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

16.12.2015, 15:49

clock-img

MAMAMAJ

pencil-img

1437

Mama, Maja, zmaj... Tako nekako od svega toga, nego me nervira što sam stavila velikim slovima. To ne može da se promeni nikako?

clock-img

16.12.2015, 20:33

clock-img

wivern

pencil-img

8800

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Aždaha? user posted image Ili zmaj?

Ako je to, onda si ona " O slatka mala izvrnuta torto..."

Jos samo da imam talenta kao ta azdaha...... ja sam naspram nje balvan user posted image

Honey, I'm Home

clock-img

16.12.2015, 20:38

clock-img

eca89

pencil-img

3753

Nadimak mi je jeca, ali je bio zauzet, pa sam oduzela j i dodala datum rodjenja!

clock-img

16.12.2015, 20:45

clock-img

Zemunka85

pencil-img

2034

Aahahahaah e UM dobra si 😜.
Menjaj nick

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Imala sam zelju da imam cerku Unu, i kada sa se uclanila na rr bila sam vec trudna, ali nisam znala da li je decak ili devojcica, ali moja zelja je isplivala, i potpisah se ja koa Unina mama, a da sam dobila sina bio bi souuser posted image Tako da , dragi moderatori, kada dobijem drugo dete, dodajemo i njegovo ime, mozeuser posted image

clock-img

16.12.2015, 21:15

clock-img

borica

pencil-img

690

Zovem se Ivana, ali svaki nick koji sam stavila je bio zauzet, i tako iz ko zna kog pokusaja moje borbeuser posted image ja lupim borica i osta tako.

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

clock-img

16.12.2015, 22:29

clock-img

Sunce_ljubavi

pencil-img

33

IZVORNA PORUKA: Anoniman

heheh...pa ja sam Smeshkica jer se stalno smeshkam user posted image user posted image user posted image Al to mi je relativno nov nick...jer sam pochela non-stop da se kezim otkad sam skinula fixnu protezu....pre toga sam bila SoniqGirl ili SuperSonichna user posted image user posted image user posted image user posted image

Bila nekad jako davno....
Posle toga Dve_srece_najvece koji neznam zashto ne funkcionise, nece da mi posalje pass, ne prepoznaje user name....pa sam se opet registrovala....
Ali poshto uskoro necu imati samo dve srece najvece, nego stize i treca.... odabrala sam sunce ljubavi, jer su moje cure, i mali bebac sunca ljubavi meni i mm user posted image

clock-img

17.12.2015, 07:25

clock-img

tekilica

pencil-img

394

IZVORNA PORUKA: borica

Zovem se Ivana, ali svaki nick koji sam stavila je bio zauzet, i tako iz ko zna kog pokusaja moje borbeuser posted image ja lupim borica i osta tako.

hihihihihi user posted image