cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Crnogoroci od danas imaju 32 slova

clock-img

11.08.2009, 15:37

clock-img

Anoniman

Svak' svoj sex iliti gledaj svoja posla, a mene pusti da se sexam s'kim stignem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.08.2009, 15:38

clock-img

Anoniman

Ispravka: srpsko-hrvatski pricam user posted image

IZVORNA PORUKA: dacca

Miljana opleti im na crnogorskom user posted image

clock-img

11.08.2009, 15:41

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn

a mene pusti da se sexam s'kim stignem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jel?!...opa mala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šo bi u moje selo rekli OŽEŽI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.08.2009, 15:42

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Svak' svoj sex iliti gledaj svoja posla, a mene pusti da se sexam s'kim stignem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

ŽENA JE STENA!

clock-img

12.08.2009, 12:43

clock-img

Urbana

pencil-img

159

A mene nerviraju ljudi koji vrijedjaju druge i generalizuju stvari. Vrati se malo unazad i pogledaj sta si ispisala draga moja. RR je mjesto gdje se svi druzimo, dajemo jedni drugima savjete. A imas temu za istresanje negativne energije, pa tamo pljuj po kome hoces. 

Navedi konkretno gde sam i koga uvredila i sta sam generalizovala? Pa da nastavimo. A ni slucajno nisam rekla da si necivilizovana. A ti ipak jesi nazvala "nekog" debilom.
Rekla sam da me odgovori "iznerviraju" ( pazi znaci navoda),  govorila sam o ucestalosti necivilizovanog ponasanja.

I da super mi je post koji sam napisala na "primitivizmu". Hvala eugeniji sto me podsetila.

Zdravo zivi, puno radi, ne zavidi i ne kradi.

clock-img

10.12.2010, 23:42

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Brand new mama

Naravno da postoje razliciti izrazi(sinonimi) za iste stvari, ali mene nervira izmisljanje tople vode u svim "novim" jezicima.Odrasla sam u Hrvatskoj u stokavskom podrucju, ali ni kod ikavaca ni kajkavaca ne postoji razlika  u gramatici. To sto moj jedan djed kaze " Dos'o sam", a drugi "Dosa' sam" ne znaci da su u pitanju dva razlicita jezika. OK, kod hrvatskog je i ranije bila uocljiva "germanizacija" jezika, odnosno prevodjenje stranih izraza, te se tako dobija recimo "zrakoplov"...Samo mi je ipak drago sto su ostavili "televizor" jer mislim da "daljinska gledalica" ne bi bila bas prihvacenauser posted image  Ali sta ce od crnogorskog ispasti, vidjecemo u narednim epizodama

Engleski je jedan od najsiromašnijih jezika, za većinu reči se koriste složenice isto to sad rade i hrvati draže je izmisliti novu reč sastavljenu od dve ili tri nego koristiti već postojeće svima razumljive i prihvaćene.
Jedan od najbogatijih jezika je ruski, malo složenica i po koja usvojena srana reč i to je to user posted image