cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ovo je poruka za ...

clock-img

25.05.2012, 09:56

clock-img

Anoniman

Luuser posted image

clock-img

25.05.2012, 10:03

clock-img

tanjica85

pencil-img

1242

ovo je poruka za mtatu

hvala ti sto cinis sve za nas. Zao mi je ako smo te ikada povredili i uvredili. Zasluzujes mnogo vise iako ti to nikad nismo rekli.
Volimo te i bez tebe ne mozemo.

user posted image

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

clock-img

25.05.2012, 10:03

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Lu user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

25.05.2012, 11:37

clock-img

Lilla

pencil-img

1289

Povrijedila si me. Toliko sam te voljela, bila uvijek tu za tebe sto sam nebrojeno puta i dokazala ali ti si se promijenila. Nisi vise ista i ne bi to bio problem da nisi pocela da budes neko o kome bruji carsija. Nikad nisam slusala sta drugi kazu, ali ovo je previse. Ne zelim da meni neko kaci zvono na vrat zbog tebe, izvini, ali sebe i svoje dijete i svoj brak volim puno vise od naseg prijateljstva za koje se sad, poslije svega pitam da li je ikad bilo iskreno. Cudno, kako te oni u koje se nekad kunes najvise iznenade i iznevjere. Nedostajes mi, volim te i dalje ali nisi vise moja sestra, sad si neko drugi, neko koga vise ne poznajem.

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

clock-img

19.05.2017, 09:45

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Tri devojke sa RR... Prekjuce su me rasplakale koliko su bile divne... Hvala vam.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

19.05.2017, 10:53

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26967

Ivana, sta su uradile te persone?

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

19.05.2017, 10:56

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Ponele se kao da smo sestre❤️

clock-img

19.05.2017, 11:01

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26967

Svaka im cast. Vece prijatelje imamo na ovoj RR. Imam takav utisak.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

19.05.2017, 11:12

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Svaka im cast. Vece prijatelje imamo na ovoj RR. Imam takav utisak.user posted image

Samo da potpisem ❤️❤️

clock-img

24.05.2017, 13:08

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Ja zaista moram da izdvojim moje drage Rr prijateljice sa kojima kuckam svaki dan,obozavam ih.Nema toga sto ne mogu njima da kazem,ni najblizoj rodbini i prijateljicama ne pricam sto i njima.Hvala dragoj rr sto me je ovako obogatilauser posted image user posted image user posted image

clock-img

24.05.2017, 13:18

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Veselice kod mene je isto,nisam ni sanjala da cu imati takav odnos sa nekim i koga ne znam

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

25.05.2017, 00:11

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

user posted image Ringerajke bravo!

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

25.05.2017, 09:03

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Za one koje me uvek osete na pravi nacin, kada me procitaju kao otvorenu knjigu, tacno tako...hvala vam do neba!
RR hvala ti sto si me primila u zagrljaj, sto si mi otvorila oci, sto si mi poklonila prijateljstva sa ljudima koje nisam ni videla, samo ih cula i dopisivala se sa njima, a tako je to sve snazno.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

26.05.2017, 07:56

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26967

Ovo cu ja uvek da potpisem da vece prijatelje nisam srela. user posted image